Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Zamisljam performans - glumice i glumci obuceni u narodne nosnje. Zene klece i farbaju muzjacima jaja. A onda se muskarci tucaju.

Marina Abramovic nikako da se seti toga. :)

Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Mi smo ove godine probali i kupovne boje i lukovinu, pola-pola. Ljubičasta jaja su sva različitih nijansi, plava postoje dva oblika: svetlija i tamnija, žuta su neka OK (koja su imala belju ljusku) a bar jedno izgleda kao ono obično jaje sa žućkastom ljuskom...

Neka jaja iz lukovine izgledaju baš lepo neobavezno šareno, mramorasto ili kao fosilizovane biljke, ne znam kako da objasnim. Neka su baš jako crvenobraon, a jedno je ispalo roze iako je bilo sa svim ostalima u lukovini. ???
Originally posted by Mars
(Kiwić, boje su mi totalno jestive, ali komotno možeš i njih da jedeš, solo, bez jaja!) :B
Tako je i moja sestra kupila navodno jestive boje koje se stavljaju u torte pa sam ja proverio na wikipediji njihove E brojeve, i dve od tih boja su "zabranjene" a jedna je u procesu proučavanja.
Korisnikov avatar
By Mars
Treba onu travčicu da nabavim za sva jaja i grupno slikanje. Ovo je samo par...

Slika

A da ne bude da ovo znači..."Mama+Tata"... :) evo i direktnije

Slika

Ima šara i sa strane...plus malo bombastičan...ovde je bolji...Zemlja, kontinenti...polarna kapa :)

Slika

A ovo je za Dinu

Slika

Ono gore nije niko bacio bumerang na vas da vas ubije...to je ptica. Ima i Sunce, ali se slabo vidi. Na drugoj boji jaja bi kontrast bio bolji ali je žuto boja koja simbolizuje to što treba...pa zato.

:B
Korisnikov avatar
By unic0rn
jao marse stos u ti slatka i romanticna jaja

:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
Hm...ako su jaja toliko velika....pitam se...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!