Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by MarsTo je znak da te smatraju delom njihovog čopora ... meni moje nikad nisu donosile mrtve životinjice ...
Fascinantne su mi sa tim donošenjem mrtvih i polumrtvih životinjica da se pohvale ostalim ukućanima...
Originally posted by Mars
Fascinantne su mi sa tim donošenjem mrtvih i polumrtvih životinjica da se pohvale ostalim ukućanima...
Originally posted by Marsmoj pokojni mačor je jednom skleptao nekog sirotog papagaja koji nam je uleteo na terasu, al' pošto je bio naopak, nije mu ni na kraj pameti bilo da mi pokloni plen, ka' što rade te kućevne mačke. in fact, morali da se potučemo da bih mu otela jadnu mrtvu pticu.
Da,da. Totalno se zbuni kad počneš da se dereš na nju da to ne radi, gleda te u neverici, gde je pogrešila...
Originally posted by Lepa Krepaboze, bas losa komunikacija sa bicem sa kojim provodis svaki dan...
Originally posted by Marsmoj pokojni mačor je jednom skleptao nekog sirotog papagaja koji nam je uleteo na terasu, al' pošto je bio naopak, nije mu ni na kraj pameti bilo da mi pokloni plen, ka' što rade te kućevne mačke. in fact, morali da se potučemo da bih mu otela jadnu mrtvu pticu.
Da,da. Totalno se zbuni kad počneš da se dereš na nju da to ne radi, gleda te u neverici, gde je pogrešila...
Originally posted by sing&dunumPa frustrira i mene kad vidim dole paštetu od vrapčeta ili miša. Još kad vidim da mrda, diše i trza se........
Secam se toga. Pa, cak i kad znas za to i suzdrzis se grdnje, tvoja prva spontana reakcija uvek bude nekontrolisani vrisak, koji je potpuno isfrustrira...
Originally posted by Mars
Originally posted by sing&dunumPa frustrira i mene kad vidim dole paštetu od vrapčeta ili miša. Još kad vidim da mrda, diše i trza se........
Secam se toga. Pa, cak i kad znas za to i suzdrzis se grdnje, tvoja prva spontana reakcija uvek bude nekontrolisani vrisak, koji je potpuno isfrustrira...
Originally posted by ns.happyboze, bas losa komunikacija sa bicem sa kojim provodis svaki dan...
Originally posted by DirrtyJa mislim da hoće da kaže "Evo donela sam bakaluk, a ti sada skuvaj ručak":zvizdi:
Moja mačka se ne hvali ulovom, već kada prestane da se mrda, onda donese meni da mi se požali, i očekuje da uradim nešto, da ponovo krene da se mrda kako bi ona mogla da nastavi da se zabavlja sa svojom igračkom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!