Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by sing&dunumovo?
Mislim, "Laz laz..." je pesma koju su 99./00. vrteli po nekoliko puta na dan, na TV Palmi, nisi mogao da je omasis prilikom menjanja kanala. Odusevila me je, zadrzao sam se na programu, odslusao do kraja i proglasio himnom! Posle sam je sacekivao kad mi je bilo do smeha...
Nazalost, nigde, ali nigde ne mogu da je nadjem da skinem, a ne secam se tacno kako se zvala. Ovo sto sam napisao je pocetni stih refrenTa. Ne, to moras da vidis. Mozda jednog dana osvane negde. Pritom, g-dja pevaljka je ozbiljno pristupila izvedbi pesme. Znaci, "na nivou"...
Originally posted by Tungie, ja ponekad ukucam tako neku "kljucnu rec" na tjubetu i cekam da vidim sta ce mi iskociti... ume da iznenadi necim bas dobrim
Ili pitas,imas neke kljucne reci,a ne mozes da iskopas na netu:lol:
Originally posted by nsBeckie
Originally posted by Tungie, ja ponekad ukucam tako neku "kljucnu rec" na tjubetu i cekam da vidim sta ce mi iskociti... ume da iznenadi necim bas dobrim
Ili pitas,imas neke kljucne reci,a ne mozes da iskopas na netu:lol:
naravno, kada trazim nesto bas konkretno, uvek mi treba sto godina (mislim, ako ne mogu da se setim tacno imena, a uglavnom ne mogu.... :/ )
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!