Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

''

Dakle, ide već mjesecima. Samo na prve tekstove, samo kad dijete prvi put zavrišti: Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vasooooooo!m ja već dobijem epileptične napadaje!!!!
Ne mogu više!!! Taman kad pomislim da je više nema, da su odustali, ona se oma pojavi na ekranu!! Pomagajte, molim vas!

Ali, hajde de, ovaj me članak na vukajliji sad nasmijao:
Hello sokovi

Za razliku od konkurentskih kompanija koje sa ponosom ističu da u njihovim sokovima ima 5,6,10 pa i 12 vitamina,Fruvita se može pohvaliti da u svakom Hello soku ima najmanje 50 članova periodnog sistema elemenata.Ova činjenica donela je Hello sokovima popularan naziv *domestos* a istinitost poredjenja su dokazale mnogobrojne domaćice koje Hello od zelene jabuke uveliko koriste za dezinfekciju wc šolje.
Korisnikov avatar
By Mars
Kakav debilizam.

Imaju li oni neko da im kaže NE?!
Korisnikov avatar
By Tungi
A sto gledas TV?:zvezdice:
Korisnikov avatar
By Mars
A još će da se utripuju kako šire kulturu i promovišu klasične vrednosti među decom.
Korisnikov avatar
By Stripi
Može models, može sve, samo neak ne bude više uuuuuuuuuuuuuuuuuuuujkaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :cupakosu:
Korisnikov avatar
By walt333
Zasto sam ja jedini idiot koji nalazi da je ova reklama jako simpaticna? :opacupa:
Korisnikov avatar
By deran
ja je sad prvi put video-na kojoj tv to ide tako često...:puzzle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
znachi za tu reklamu nekog treba streljati keve mi gadure.

ali mi je najhit to sto je nije bilo jedno mesec dana recimo i sad opet. a reakcija na reklamu je TOLIKO negativna da ne moras biti marketinski mozak da skapiras da je fora propala.

katastrofa.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by unic0rn

:lol:

reklama je odlicna potvrda da je izbacivanje TV-a iz kuce pre nekih 4-5 godina bio odlican potez!
Korisnikov avatar
By m..
Ima na daljincu mute dugme, ono sluzi da se pritisne kad krenu reklame :D
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by deran

ja je sad prvi put video-na kojoj tv to ide tako često... :puzzle:
Ja je ukačim na kablovskoj, na Fox Lifeu. Svaki dan :drama:

ali mi je najhit to sto je nije bilo jedno mesec dana recimo i sad opet. a reakcija na reklamu je TOLIKO negativna da ne moras biti marketinski mozak da skapiras da je fora propala.

katastrofa.
PA to je bilo ono kad sam ležao u krevetu i razmišljao kako je već dugo nema. I gle! Evo je opet :mad:
Originally posted by walt333

Zasto sam ja jedini idiot koji nalazi da je ova reklama jako simpaticna? :opacupa:
Zato što se ukusi razlikuju. I vjerojatno ima još par ljudi kojima se ovo sviđa. Recimo, moj frend obožava još retardiranije Tele2 reklame. Tvrdi da su mu prejebene.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nekako uvek mislim da problem nije zaštiti se direktno od toga, prebaciti kanal ili isključiti tv. To naravno.

Ali gleda to neko drugi, ne propušta, čeka, iznova se oduševljava, prepričava...to lave, a od kuma televizor...I onda izađe sutra na biralište i iskoristi svoje legitimno pravo glasa.

Mislim da svako đubre koje se stvori, u ma kom obliku, napravi u kosmosu neko sranje.
By dukkehjem

katastrofa.
pa opet, o reklami se prica... i negativna reakcija je reakcija, a njima je potrebno da ljudi reaguju, da se privuce paznja...
mozda...
ne znam...

Anyway, ne pijem te otrove xD hahaha :nunchake:
Korisnikov avatar
By Mars
I evo...taman posla da izmisle nešto lepo, originalno (kao ovo gore, recimo) NE!!! nego ćemo da pokrademo, degradiramo i oskrnavimo ono što su neki ljudi sa više mašte i duha od nas nekad uradili - PU!!!!

:nunchake:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jNazg2Bp ... re=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5uk7OrDC ... re=related[/youtube]

Koja je ova mučenica pored Vesne Čipčić? Liči mi na Katie Meluu, sviđa mi se.

:nunchake:
Korisnikov avatar
By maka
jao ja imam ALERGIJSKU reakciju i sad sam se opet iznervirala aaaaaaaaaaaa koliko me nervira ta reklama.

neka udje pocasni konzul.............. pa kad krene da urla

non stop je na fox life-u ta reklama,PIZDIM!
Korisnikov avatar
By Mars
Živo me zanima koje se to dete danas igra tako što navuče neko đubre na kartone od sokova i zamišlja da su lutke...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Stripi
PA to je bilo ono kad sam ležao u krevetu i razmišljao kako je već dugo nema. I gle! Evo je opet :mad:
jes' vala, evo je opet.
well, možda je tako i pravedno. kad već gledaš(m) zli fox sa svojim republican-friendly programskim usmerenjem, red je da malo i propatiš(m) zbog toga.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
mislim da je ova gde animirane vockice pevaju mnogo gora, mozda zato sto je intenzivnije pustaju u poslednjih mesec dana. Vishe smo izlozeni domacim reklamama pa mislimo da to samo kod nas mogu da snime, ali ovo je podjednako odvratno kao recimo reklame za sunny delight sokove u kojoj svaki detalj vristi american dream :barf: :barf:
Korisnikov avatar
By James.
Ne mogu opisati koliko mrzim ove dve reklame!
Posebno prvu... Nisam je video vec duze vreme, skoro sam i zaboravio na nju.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
aaa ocu da izludim od ove reklame :tuc:
ujka vasu sam jos i podnosila, ali ovo... ludim.

hoce li me neko prosvetliti sta oni kazu posle 'hello my baby' na kraju reklame? :psiholog:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ma, k'o da je to uopšte i bitno.
voćkice su šarmantne, lepe, muzikalne i veselo dižu tri prsta. šta'š više.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!