Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Jednostavno:

1) ako znaju za mene onda nemam šta da objašnjavam
2) ako ne znaju, samo kažem da ne verujem u brak i da sam zakleti neženja :D Pa nek misle šta hoće ;)
Korisnikov avatar
By Torry
moja majka nije udata tako da zaista ne ocekujem takva pitanja...
Korisnikov avatar
By zachary85
Meni već počinju da bivaju dosadni komentari mog tate, npr. "kada nađeš neku devojčicu, pa se oženiš"... Stvarno ne znam šta ću reći kada počnu da budu dosadni sa tim pitanjima oko braka.

Jednom sam samo onako rekao nešto o vanbračnoj zajednici, a majka se samo užasnula.

Možda ću govoriti da još nisam našao onu pravu ili da ne želim da se ženim. U oba slučaja će biti negativne reakcije. Ali, šta se tu može...
Korisnikov avatar
By Galadriel
ako je neko kome ne planiram out, samo kazem evo evo sa' cu jos malo lol
Korisnikov avatar
By Tungi
Istina mene nikad nisu pitali o zenidbi,niti ce,znam..Jer moji roditelji ne pridaju bas tome znacaj,cak vise,mama mi je jednom rekla da se ne zenim do 40-te,a ni tad...Ali' zato sam skoro bio suocen sa pitanjem devojke,sto je bilo kao hladan tush,jer nikad me dosad nije pitala-"a zasto nemas,itd." sada je bila direktnija pa me pitala za orijentaciju iako odavno ona to naslucuje "zna",ali me zaobilazila tim pitanjem.Samo sam se nasmejao,u stilu "citaj mi sa osmeha",tu se zavrsilo...
Korisnikov avatar
By nsBeckie
jooj meni su poceli sve cesce u poslednje vreme - al onako izokola "kad se budes udala, pa kad budes imala decu, itd..." majka najvise, hoce jos unucica, pa to ti je... :)

ja ponekad kazem mozda se nikada necu udavati, a posto to govorim vec godinama, prestalo je da bude sokantno. znaju da sam feministkinja i da mi je brak poslednja rupa na svirali, nisu ni oni sami nesto zadrti sto se toga tice - brak po svaku cenu i slicno - ali se ipak nadaju da cu se "skrasiti" jednog dana, a to za njih ukljucuje muza i decu, dok za mene ne - imamo razlicite definicije tog "skrasiti se" :D

a za decka me stalno pita mama, skoro svaki put kad me nazove pita me da li sam se zaljubila i da li sam nasla decka... :lol: a to ponekad ume da bude jako smesno ako me zove dva-tri puta nedeljno.... ispada kao da samo idem okolo i trazim decka (!) hahaha na to kazem nisam i to je to, bez mnogo price... a ponekad dodam "nemam ja vremena za to" oguglala sam ja vec na ta pitanja :odbij:
Korisnikov avatar
By 2kune
kratkom posjetom Španjolskoj ili Niskozemskoj... :venchanje:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Mene moji, srecom, nikada nisu smarali pitanjima o zenidbi posto su upuceni u situaciju, ali me keva stalno smara kako vec dugo nemam decka i kako to nije zdravo... :D
Korisnikov avatar
By 2kune
i nemoj poslje da se žališ kad ti keva nađe dečka! :oklagija:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by 2kune

i nemoj poslje da se žališ kad ti keva nađe dečka! :oklagija:
Pa, ne zalim se kad to uradi, osim sto je za nju vrhunac muske lepote Zdravko Colic, dok ja to malo drugacije percipiram... :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Mene, hvala bogu, nikad nisu pitali tako eksplicitno. :yay:

Ustvari, jeste mama pre jedno 3-4 nedelje (prvi i za sada poslednji put: :fige: ), ali u odredjenom kontekstu koji necu sad da spominjem. Vise se zezala (a u svakoj sali pola...), na sta sam je ja tako zlokobno netremice gledao, da je morala sama da prizna (bez i jedne moje reci) da se samo salila... :lol: Nastavili smo razgovor u sasvim drugom pravcu.. :giggle:

I tata je imao pre otprilike 2 meseca svoj biser, u stilu, "Sine, samo ces mi reci i iznenaditi me, dovesti pred svrshen chin da se sutra zenish". :lol: Na to sam umro od smeha i dodao, "Ne, tata, samo cu ti pokazati dete i reci - tata, ovo je tvoj(a) unuk(a)"... :smeh:

To je sve. :)
By Kragi
kad ste out to pitanje ne moze da bude problem, ali 'hocu unuke' to vec moze. :D
Na kontu te price, kaze meni moja majka skoro: - citala sam o nekom muskarcu koji je u drugom stanju :neznam: , medicina napreduje pa ti gledaj da ga bar rodis, ako neces da ga pravis-

:smeh: :smeh: :smeh:
By Hans
'Zelis svadbu moju, al' pusta ti zelja, nema nista majko od tvoga veselja.. ' :roflmao:
Ja kažem:Udaću se u subotu.
Isti odgovor godinama na sve varijante pitanja o udaji.
"Dobro.Ne moraš da se udaješ ali rodi bar jedno dete-mi ćemo svi da ga čuvamo."(svi=roditelji+baba)
Skoro svi bitni, polubitni i frtaljbitni ljudi znaju za moju orijentaciju pa ne pitaju za udaju. A oni nebitni imaju dobru intuiciju pa me ni oni ne pitaju, valjda se bojeći odgovora, jer se zna sa mnom da mi nije strano da kažem ljudima ono što ne žele čuti. :d Pri tome ne mislim (samo) na autovanje, već na slobodno izražavanje stava o nekulturi da me pitaju o tako intimnim pitanjima kao što su brak i deca. Par puta sam neke ljude na taj način postidela.
By Glasnik
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1819887#p1819887]Kragi napisao:[/url]kad ste out to pitanje ne moze da bude problem, ali 'hocu unuke' to vec moze. :D
Na kontu te price, kaze meni moja majka skoro: - citala sam o nekom muskarcu koji je u drugom stanju :neznam: , medicina napreduje pa ti gledaj da ga bar rodis, ako neces da ga pravis-

:smeh: :smeh: :smeh:
:pucaodsmeha:

Ahahahahaha... :smeh:
Jao, ovo je komedija na kub! :lol:

OT: Kakvo glupo pitanje - pa autovanjem. :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nemam takvih problema - em zbog godina, em zato sto sam im aut.
Starije tetke su dolazile do mene na vencanjima, gledale ispod oka i kokodakale, govoreci mi "Ti si sledeci".

Prestale su kada sam poceo da im radim istu stvar na sahranama.

the best :tapse:
By str00ja
Što kaže gore Galateja, meni je to nekako nepristojno, mislim degutantno mi je i roditelj to da me pita, a kamoli rodbina šira. Doduše mene još nisu počeli, malo mi je godina, al kad krenu, ja ne znam, mislim da ću da ih poklopim ili nekim nadrkanim odgovorom ili šakom.
Korisnikov avatar
By Mars
Tako što ćete efektno i blagovremeno sprečiti postavljanje bilo kakvih pitanja.

Od "Šta ste radili danas u školi?" pa na dalje.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=212253#p212253]mirth napisao:[/url]Uh, mene sad pocinju ozbiljno da proganjaju sa tim, pogotovo mama koja vec godinama jadna zena skuplja i talozi miraz u vidu nekih posteljina i ne-znam-vise-ni-ja cega, i nema to vise gde da stavlja...
Ja sam moju posteljinu iskoristila :krezavi:

Ot - Nemam problem sa tim, rekla sam svima da cu se udati NIKAD, sem ako mi ne dune..
Korisnikov avatar
By bern
"ne bi bilo loše, ali trenutno imam druge prioritete" je moj odgovor ako me iko pita.

na primjedbu (rođaka, pametnjakovića) da moji roditelji žele unuke odgovaram "neka kupe kuče, jeftinije je za održavanje"
Korisnikov avatar
By stefan19
Jedno vreme sam se pravdao, onda sam poceo da ih odjebavam sa "nemam pojma", da bih na kraju rekao da sam peder i da necu da se zenim.
Sad me vise niko ne smara. Oni sto znaju, znaju; oni sto ne znaju pretpostvljaju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!