Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by sweet angelOriginally posted by anche
otvoreno je suprotno od zatvoreno. zatvoreno asocira na zatvor. postoje zatvori razlicitog tipa i stepena bezbednosti. cujem da oni sa maksimalnim stepenom obezbedjenja imaju najvise pokusaja bekstva
Prsto mi je neverovatno da veza nekoga asocira na zatvor! Pa niko vas ne mlati po usima da budete u vezi!
Meni je otvorena veza izgovor za ljude koji ne znaju sta hoce u zivotu ili eventualno ljude koji su strasno bili povredjeni, pa ne mou da se prepuste osecanjima i uslovno receno obavezama i odgovornostima koje jedna ozbiljna veza nosi. Ne znam.. ako se ikada istripujem na taj nacin, prvo cu raskinuti vezu u kojoj sam i onda se zezati do besvesti. Cini mi se da je to mnogo postenije!
Originally posted by Dzi
..postoji i takozvana otvorena veza jelte ..
Mene zanima vaše mišljenje "Na šta liči takva veza.." , vaša iskustva i sl.
Kontam da seks je, ma koliko ga nazivali "samo seksom", ipak oblik intime, i uopšte nije isključeno, kojeg god pola bili, da prema osobi s kojom imate dobar seks razvijete i nežna osećanja. A to već onda postaje problem i za vezu. S' dr strane priznajem da ovakav oblik veze mi deluje pomalo moderno
i tako..
Originally posted by artnowaxa.Originally posted by sweet angelOriginally posted by anche
otvoreno je suprotno od zatvoreno. zatvoreno asocira na zatvor. postoje zatvori razlicitog tipa i stepena bezbednosti. cujem da oni sa maksimalnim stepenom obezbedjenja imaju najvise pokusaja bekstva
Prsto mi je neverovatno da veza nekoga asocira na zatvor! Pa niko vas ne mlati po usima da budete u vezi!
Meni je otvorena veza izgovor za ljude koji ne znaju sta hoce u zivotu ili eventualno ljude koji su strasno bili povredjeni, pa ne mou da se prepuste osecanjima i uslovno receno obavezama i odgovornostima koje jedna ozbiljna veza nosi. Ne znam.. ako se ikada istripujem na taj nacin, prvo cu raskinuti vezu u kojoj sam i onda se zezati do besvesti. Cini mi se da je to mnogo postenije!
lepo receno - svaka cast! ! !
Originally posted by J...e, ovde me ubi prejaka rech
Inace, mislim da slobodna veza moze da nastane iz ranije "neslobodne" ili klasicne veze u trenutku kada je ta ljubav dovoljno zrela i jaka da je presla na nivo duhovne ljubavi odnosno da se tada partner dozivljava kao clan porodice. A cinjenica je da sa clanom porodice ne zelis da provodis bas svo vreme i ne mozes bas sve strasti da delis. Ali znas da je uvek tu kada ti zatreba, kada ti je tesko, jednom recju pravi prijatelj. U tom slucaju ostaje slobodan prostor za razne vrste drugih veza koje mogu a i ne moraju biti seksualne.
Originally posted by starky
meni je svaka veza pre ili kasnije,na ovaj ili na onaj nacin prerasla u otvorenu vezu(bar sa moje strane)
a mozda i sa "njene" strane,samo nisam bila zvanicno obavestena...
Originally posted by ivanazuhps. Delitusha dolazi 'amo smesta, nasha troclana OTVORENA veza ima da opstane
Upravo sam bio povredjen u toj otovorenoj vezi. Ali ga ne mogu zaustaviti. Izgubicu ga ako pokusam. Veolao bih da mogu da preskocim, da zaboravim... Ali nedostaje mi.
Originally posted by Hans_87svaka chast tvom razmisljanju , dobro je, imala sam utisak da na vashem faxu "podjednako" svi razmisljaju
Nisam pristalica otvorene veze. Ako sam gay, to ne znaci da ne umem da volim. I budem veran. Samo, srpski pederi imaju problem jer moraju sto pre da isprobaju sve ljude, misleci pritom da zive u NYC, nesvesni cinjenice da ce ih "scena" pamtiti po broju....Trulo..
Originally posted by EYAi zato mi jako smetaju price kako ne volim (dovoljno) svoju devojku ili kako u nasoj vezi nesto fali, ne stima i sl. posebno od strane ljudi koji nas ne poznaju i ne znaju nista o nasem odnosu.
otvorena veza je koncept koji, za mene, podrazumeva ljubav bez granica: sta god bilo, mi cemo se voleti!
Originally posted by EYAverujem (znam) da ljudi mogu razviti jednaka osecanja prema razlicitim osobama (da li majka voli svoju decu nejednako?) i da to moze funkcionisati ako se svi sloze, doborvoljno udju u taj tip veze, itd. (pri tom da naglasim... ne tvrdim da funkcionise u 100% slucejeva nego da moze funkcionisati)
otvorena veza cak i ne podrazumeva da ces kad tad imati sex sa jos nekim.
mozes ceo zivot biti u otvorenoj vezi i umom i telom. ali sustina je da se sex, pa ni emocije prema drugim ljudima ne defenisinu kao nesto sto rusi vasu ljubav, tj vezu. vec kao sastavni deo zivota svakog coveka.
Originally posted by Ozirisi mislim da tu nema
- kada ima sex sa drugim osobama, vas NE vara;
- kada je zainteresuje neko/a drugi/a, ga/je NE delite, jer nije VAS/A;
- kada pozeli nekog/u drugog/u, NE znaci da vas vise ne zeli!
Originally posted by ultraviolet
aha, sve je to super. pa, noge bih joj polomila.
Originally posted by Beogradjanin18Slažem se!
Meni je to skroz glupo. Ne razumem zašto bih ulazio u vezu sa nekim ako taj neko ima potrebu da švrlja, ili pak ja. Mada, sve više ljudi tome pribegava. Mislim da je to uglavnom posledica nedefinisanih želja i težnji, straha od vezivanja i pre svega emotivne nezrelosti.
Originally posted by Das Ichzrelo razmisljanje... Mada termin otvorena veza ima extremnije znacenje u drugim kulturama, na pr. U Berlinu... otvorena veza je znak zrelosti i napredka jedne individue.. ali se isto tako takve otvorene veze smatraju kao porodicom gde se svi u tom trouglu cetvorouglu i sl poznaju i potpomazu... Kod nas to ne bi pilo vodu...elem...
to nije tema ovde ali mi je veoma zanimljiv fenomen ljudi koji najstrasnije pljuju otvorene veze i ljude u njima kao nemoralne a rade to isto iza ledja...licno mislim da je jako malo otvorenih veza koje mogu da se odrze na duzi rok...otvorena veza meni ne podrazumeva besomucnu jurnjavu za seksom vec samo ostavlja mogucnost da se odreaguje na neku situaciju uz znanje partnera a ne iza ledja...mislim da treba bas da se poklope kockice da bih sa nekim bila u takvom nekom aranzmanu, a znam iz iskustva da mi je mnogo bolje da budem sa nekim ko ima dugu stabilnu i otvorenu vezu , a ne sa nekim ko se samo okrece oko sebe i vreba priliku za neobavezni sex (to nije moja zamisao otvorene veze)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!