Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Anketa: Putovanja vani...

1. Putujem mnogo
43
43%
2. Bio sam par puta vani
50
50%
3. Bio sam jednom u inostranstvu
5
5%
4. Bio sam samo u drzavama na prostoru ex-yu
2
2%
6. Nisam putovao
1
1%
7. Ne zanimaju me putovanja u inostranstvo
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By TheTree
Madjarska-Budimpesta..,Austrija,Nemacka-Minhen..,Francuska-Pariz-Lion-Nica....(kako se racuna Monako? :) ,Italija-Venecija...Slovenija-Ljubljana...Hrtvatska...Upravo se vratila iz Crne Gore :) ...Budimpesta je jako lepa..,Venecija fascinantna..
Korisnikov avatar
By DeVision
Putovanja su moja najbolja droga :sluske:
Korisnikov avatar
By bigirl
Vi što proputovaste sve i svašta... One simple question...

Sve te zemlje ste obišli:
1) jer imate rodbinu tamo ili
2) totalno turistički?
Korisnikov avatar
By Allkey
РУСИЈА! Москва... Толико велики и ПРЕЛЕП град, тамо се толико брзо живи, ритам живота је ИДЕАЛАН за мене... Велике зграде, огромни тржни центри... Када се само сетим Горбушке која је велика као 20 наших Меркатора, СВЕ САМА ТЕХНИКА...

Само им се авиони поприлично распадају... :D

И тамо славим нови годину... :dance:

Да, то је једина инострана земља у којој сам до сада био... У плановима за неке од следећих година су ми Париз, Хаг и Сан Франциско... :)
Korisnikov avatar
By M M and I
Evo grad u inostranstvu kojeg obidjoh najskorije je Helsinki....simpa grad...
Korisnikov avatar
By Deksi
planiram da za 18. rodjendan postanem strejt i sa mojom drugarcimo(ljubavnicom) pobegnem u Indiju.....:cigareta:
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by m..
2. Bosna: Sarajevo, Bjelashnica, Igman, Banja Luka
Bjelasnica i Igman su ti Sarajevo :D
Korisnikov avatar
By Minie
hmmm...
Par puta Grcka i Nemacka, usput Austrija, Madjarska, Francuska, Italija, Spanija, Holandija, Belgija, Hrvatska.
Raj na zemlji Jamajka i Trinidad i Tobago.
:sunce:
Korisnikov avatar
By Sing
Godisnje letim oko 200,000 milja. Uglavnom turisticki a nesto i poslom (posto uglavnom ne radim, tj. radim samo po kratkim kontraktima tu i tamo). Kod familije idem mozda tek onako jednom godisnje u prolazu na dan-dva, da se ne zaboravimo. Ziveo sam u nekoliko zemlja u Evropi, u Africi, Latn Americi, Severnoj Americi, Karibima, i Aziji. Bio sam u preko 120 zemalja i teritorija, i to ovako:

Evropa: 45 zemalja (od 45 postojecih)
Azija: 32 zemlje (od 47)
Africa: 16 zemlje (od 53)
Juzna Amerika : 12 zemlje (od 12)
Severna Amerika: 11 (od 23)
Oceania: 1 (od 14)

TOTAL: 117 (i bio sam i u 5 teritorija: Hong Kong, Macau, Puerto Rico, Guyana Francais, Knights of Malta)

Najgora iskustva sam imao u Kongu, Burundiu, Gvajani i Djiboutiju, ali zbog adrenalina bih verovatno isao ponovo, ali ne vise sam. Skoro uvek putujem sam, mada rado prihvatam drustvo. Skoro uvek putujem bez prtljaga, i ako imam nesto, to je mala torbica na ledjima.

Omiljene zemlje su mi: Burma, Nikaragva, Rwanda, Bolivija, Butan, Nepal, Gruzija, Sirija, Malta, Spanija, Namibija, Yemen, Uganda, Zimbabwe...

Trenutno se misilm da skoknem do Mongolije i severne Koreje, ali me takodje privlaci i Turkmenistan (i cela centralna Azija), a voleo bih i da prodjem zapadnom Afrikom kroz Mauritaniju pa skroz dole do Obale Slonovace, Togo, Benin, pa gde stignem. Trentuno ubvedjujem najboljeg prijatelja da krene samnom na destinaciju zapadne Afrike (posto smo kroz istocnu vec prosli), ali on se jos oporavlja od Burundija i Konga, a ja sam ne bih...
Korisnikov avatar
By h2o
Bio sam u Španiji.. :soping::

..u Francuskoj.. :france:

..u Italiji.. :galerija:

..i Monako je država.. :maji: :kasalj:

..i San Marino je država.. :beba: :nesiguran:

..u Hrvatskoj.. :camac:

..u Crnoj Gori.. :seaman:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Italija, San Marino, Austrija, Mađarska, Malta, Turska, ex Yu, Norveška, Nemačka, Rumunija, Češka, Slovačka.
Korisnikov avatar
By poison
Italija, Španija, Francuska, Finska, Bugarska, Grcka, Mađarska.
Izuzev Finske(familija), sve zemlje samo turisticki.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jbt koliko ste putovali, crkli, ja jedva nesto malo, muchenica.. :sigh:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Sing

Godisnje letim oko 200,000 milja. Uglavnom turisticki a nesto i poslom (posto uglavnom ne radim, tj. radim samo po kratkim kontraktima tu i tamo). Kod familije idem mozda tek onako jednom godisnje u prolazu na dan-dva, da se ne zaboravimo. Ziveo sam u nekoliko zemlja u Evropi, u Africi, Latn Americi, Severnoj Americi, Karibima, i Aziji. Bio sam u preko 120 zemalja i teritorija, i to ovako:

Evropa: 45 zemalja (od 45 postojecih)
Azija: 32 zemlje (od 47)
Africa: 16 zemlje (od 53)
Juzna Amerika : 12 zemlje (od 12)
Severna Amerika: 11 (od 23)
Oceania: 1 (od 14)

TOTAL: 117 (i bio sam i u 5 teritorija: Hong Kong, Macau, Puerto Rico, Guyana Francais, Knights of Malta)

Najgora iskustva sam imao u Kongu, Burundiu, Gvajani i Djiboutiju, ali zbog adrenalina bih verovatno isao ponovo, ali ne vise sam. Skoro uvek putujem sam, mada rado prihvatam drustvo. Skoro uvek putujem bez prtljaga, i ako imam nesto, to je mala torbica na ledjima.

Omiljene zemlje su mi: Burma, Nikaragva, Rwanda, Bolivija, Butan, Nepal, Gruzija, Sirija, Malta, Spanija, Namibija, Yemen, Uganda, Zimbabwe...

Trenutno se misilm da skoknem do Mongolije i severne Koreje, ali me takodje privlaci i Turkmenistan (i cela centralna Azija), a voleo bih i da prodjem zapadnom Afrikom kroz Mauritaniju pa skroz dole do Obale Slonovace, Togo, Benin, pa gde stignem. Trentuno ubvedjujem najboljeg prijatelja da krene samnom na destinaciju zapadne Afrike (posto smo kroz istocnu vec prosli), ali on se jos oporavlja od Burundija i Konga, a ja sam ne bih...
:wow: :wow: :wow:

Kakav zivot.. :sigh:
Korisnikov avatar
By Sing
Pa tako je to Zwezdice, nisam valjda za nista ja (penzionisana) manekenka sa bogatim sponzorom.
P.S. Trenutno se taj totalni broj posecenjih zemalja podigao na 130....:dance:
Korisnikov avatar
By Valdemar
Impresivno! Ako te još uvek nema, svakako treba da te bude na mosttraveledpeople.com .
Ja u mojoj turističkoj karijeri u ekspanziji video sledeće: Hrvatska - primorje i istok, BiH - u tranzitu, CG - more, Mađarska - u BP studirao jedan semestar, a pored toga bio još 10ak puta, kao i krajnji severoistok na kraj sveta, selo Komloska gde se put završava i počinje šuma, sa sve stopiranjem do tamo u mrklom mraku uz zavijanje ponekog vuka i vožnju na pik-apu sa lokalnim rendžerima; Slovačka - Bratislava turistički i istočna Slovačka u raznoraznim varijantama, Češka - Prag, Danska - Kopenhagen, Švedska - Malme, Austrija - Beč (na turi "Beč-Budimpešta u skupim hotelima :alexis: "), Poljska - krajnji jug, Ukrajina (Rutenija ;) ), Holandija - tri nedelje po Randstadu (krug koji čine najveći gradovi), Španija - četiri nedelje po celoj Kataloniji. E da, i sedenje od sat i po na milanskom aerodromu.
U planu neki mainstream kao što je letovanje u Grčkoj (šta ću, do sada me uvek vuklo na sever), a (za sada) večna fantazija - Estonija.
Korisnikov avatar
By maka
Bila u 80% Evrope + Brazil i Tajland.
Korisnikov avatar
By Mars
Nece grafika nesto da mi radi...
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Valdemar

Impresivno! Ako te još uvek nema, svakako treba da te bude na mosttraveledpeople.com .
Nekad mi je to bio cilj, ali sad me nesto i ne interesute to rangiranje ljudi koji su najvise putovali jer se pojavljuju veoma bogati likovi koji privatnim avionima prodju 16 zemlja za 3 sata, pa kao ljudi koji vode novorodjene bebe da posete sve kontinente (u privatnom avionu naravno), it tako na tu foru. Mada, priznajem, svidja mi se ideja da posetim i tih 60 i kusur zemalja sto mi preostaju...:camac:
Korisnikov avatar
By Torry
putovala jesam , ali npr nikad nisam isla u Grcku i Madjarsku

zelja mi je London, Amsterdam, NY, Atina

i da se vratim u Pariz <3
Korisnikov avatar
By Azdaja
sta te interesuje? :lol:

za 3 meseca sam obisla svast'... budimpestu, austriju, baza mi je bila prvo minhen, pa osla u san hoze, la, cikago, pa vegas...vrnula se u minhen na kraju :)

bilo je lepo, nastavak sledi u septembru :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!