Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Sing
Godisnje letim oko 200,000 milja. Uglavnom turisticki a nesto i poslom (posto uglavnom ne radim, tj. radim samo po kratkim kontraktima tu i tamo). Kod familije idem mozda tek onako jednom godisnje u prolazu na dan-dva, da se ne zaboravimo. Ziveo sam u nekoliko zemlja u Evropi, u Africi, Latn Americi, Severnoj Americi, Karibima, i Aziji. Bio sam u preko 120 zemalja i teritorija, i to ovako:
Evropa: 45 zemalja (od 45 postojecih)
Azija: 32 zemlje (od 47)
Africa: 16 zemlje (od 53)
Juzna Amerika : 12 zemlje (od 12)
Severna Amerika: 11 (od 23)
Oceania: 1 (od 14)
TOTAL: 117 (i bio sam i u 5 teritorija: Hong Kong, Macau, Puerto Rico, Guyana Francais, Knights of Malta)
Najgora iskustva sam imao u Kongu, Burundiu, Gvajani i Djiboutiju, ali zbog adrenalina bih verovatno isao ponovo, ali ne vise sam. Skoro uvek putujem sam, mada rado prihvatam drustvo. Skoro uvek putujem bez prtljaga, i ako imam nesto, to je mala torbica na ledjima.
Omiljene zemlje su mi: Burma, Nikaragva, Rwanda, Bolivija, Butan, Nepal, Gruzija, Sirija, Malta, Spanija, Namibija, Yemen, Uganda, Zimbabwe...
Trenutno se misilm da skoknem do Mongolije i severne Koreje, ali me takodje privlaci i Turkmenistan (i cela centralna Azija), a voleo bih i da prodjem zapadnom Afrikom kroz Mauritaniju pa skroz dole do Obale Slonovace, Togo, Benin, pa gde stignem. Trentuno ubvedjujem najboljeg prijatelja da krene samnom na destinaciju zapadne Afrike (posto smo kroz istocnu vec prosli), ali on se jos oporavlja od Burundija i Konga, a ja sam ne bih...
Originally posted by ValdemarNekad mi je to bio cilj, ali sad me nesto i ne interesute to rangiranje ljudi koji su najvise putovali jer se pojavljuju veoma bogati likovi koji privatnim avionima prodju 16 zemlja za 3 sata, pa kao ljudi koji vode novorodjene bebe da posete sve kontinente (u privatnom avionu naravno), it tako na tu foru. Mada, priznajem, svidja mi se ideja da posetim i tih 60 i kusur zemalja sto mi preostaju...
Impresivno! Ako te još uvek nema, svakako treba da te bude na mosttraveledpeople.com .
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!