Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By zozefin st
ja imam biblijsko ime...
na hebrejskom moje ime znaci zvezda
By therealrocknrolla
Moji roditelji hteli da se zovem Marija ili Jelena. Ali avaj, kad sam se rodila deda pozvao kuma koji je trebalo da me krsti (seljaka) da mu javi radosnu vest. Kum lepo pitao imaju li moji matori neku zelju a veseli deda rekao da nemaju. Mili Boze, on i zena napravili spisak:
- Dragica
- Svetlana
- Ljiljana
- Vesna
- Snezana.
U to vreme se kumu nije protivrecilo, da se ne uvredi. A posto je bila zima i napado zesci sneg pretpostavljate za koje su se ime odlucili.
Korisnikov avatar
By Azdaja
pa, dobro si prosla :)

mene nikad nemojte pitati da vam krstim decu, zbog mene se jedna devojcica zove Milorada :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by therealrocknrolla

Moji roditelji hteli da se zovem Marija ili Jelena. Ali avaj, kad sam se rodila deda pozvao kuma koji je trebalo da me krsti (seljaka) da mu javi radosnu vest. Kum lepo pitao imaju li moji matori neku zelju a veseli deda rekao da nemaju. Mili Boze, on i zena napravili spisak:
- Dragica
- Svetlana
- Ljiljana
- Vesna
- Snezana.
U to vreme se kumu nije protivrecilo, da se ne uvredi. A posto je bila zima i napado zesci sneg pretpostavljate za koje su se ime odlucili.
hahaha zamisli da si dragica.
ja imam tetku dragicu, recimo, i 'oću d'umrem od smeha svaki put kad čujem da se neko zove dragica.
dragica.
dragica.
dragica.

ne prestaje :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam šta je to kvrcnulo u ljudskim glavama da se odjedanput izbegavaju ženska imena kao što su Dragica, Živana, Jovanka, Zorica, Gordana, Slavica, Vjekoslava, Draginja, Radojka, Živkica, Daliborka, Radmila...
Danas skoro da nemaš ni jednu Gordanu mlađu od 50 godina.
Kako je moguće da je Gordana pre 50 i više godina bilo poželjno ime, a da je sada toliko nepopularno ?
:neznam:
Kažu, to su seljačka imena !
Zašto ?
Po čemu je, recimo, ime Živkica seljačko ?
Korisnikov avatar
By *deni*
Što se Jagodinke tiče, osim čuvene pekarke iz filma " Varljivo leto` 68 ", nisam čuo da se još neka ženska osoba tako zove.
Korisnikov avatar
By *deni*
A da li iko od vas poznaje neku tetka Pirošku ?
Ja poznajem dve Piroške, a svi ih zovu Pirika, ili Piri.
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by *deni*

Ne znam šta je to kvrcnulo u ljudskim glavama da se odjedanput izbegavaju ženska imena kao što su Dragica, Živana, Jovanka, Zorica, Gordana, Slavica, Vjekoslava, Draginja, Radojka, Živkica, Daliborka, Radmila...
Danas skoro da nemaš ni jednu Gordanu mlađu od 50 godina.
Kako je moguće da je Gordana pre 50 i više godina bilo poželjno ime, a da je sada toliko nepopularno ?
:neznam:
Kažu, to su seljačka imena !
Zašto ?
Po čemu je, recimo, ime Živkica seljačko ?
Ne znam za ostala, ali Dragica je poslednjih godina postalo uzasno popularno ime za macke. Znam bar tri-cetiri s tim imenom, a nije da im se vlasnici poznaju medjusobno. :wtf:
Korisnikov avatar
By mrgud
Persa. :dance: Persa Sljivic. :dance: Persida Persa Sljivic. :dance:
Korisnikov avatar
By Srklet
Gordan. Muška verzija seljačkog i sada nepopularnog imena Gordana. :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by *deni*

A da li iko od vas poznaje neku tetka Pirošku ?
Ja poznajem dve Piroške, a svi ih zovu Pirika, ili Piri.

hahahahahahhahahahahaha OĆU JA DA SE ZOVEM TAKO! moram moram se tako zvati, ne zanima me ništa više :lol:
Korisnikov avatar
By inga
Još jedna Jelena se prijavljuje.
Nas Jelena ima ko Kineza ( da ne kažem nešto drugo):cigareta:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!