Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Originally posted by one-of-the-people
ma ima to ovde svugde .... odes u kabinu, stavis kapu za tusiranje i sprejaju te bojom (izaberes nijansu) i traje mozda minutu. izgleda vrlo narandzasto, al to je fazon, onda svi prepoznaju da si isao. nije mnogo ni jeftinije ni skuplje od regularnog tanning-a. slicno je self-tanning kremama koje mozes da kupis kod kozmeticarke samo sto je ovo sprejano.

[Izmenjeno 17-11-2004 one-of-the-people]
Ma solarijum je zakon... jeste da je mnogo stetinije za kozu ali ne zelim da budem NARANDZAST i da se izvaljuje da sam isao na to sranje gde te prskaju!!!!
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Ne kazem da se ne izvaljuje kada odes u solarijum npr. u sred zime, ali opet vise sam za kvarcovanje!!!!
Korisnikov avatar
By Grandova Pevaljka
Originally posted by BloNd^BOY
Originally posted by one-of-the-people
ma ima to ovde svugde .... odes u kabinu, stavis kapu za tusiranje i sprejaju te bojom (izaberes nijansu) i traje mozda minutu. izgleda vrlo narandzasto, al to je fazon, onda svi prepoznaju da si isao. nije mnogo ni jeftinije ni skuplje od regularnog tanning-a. slicno je self-tanning kremama koje mozes da kupis kod kozmeticarke samo sto je ovo sprejano.

[Izmenjeno 17-11-2004 one-of-the-people]
Ma solarijum je zakon... jeste da je mnogo stetinije za kozu ali ne zelim da budem NARANDZAST i da se izvaljuje da sam isao na to sranje gde te prskaju!!!!
A sta fali narandzastima? I kinezi su Zuti, Pa bar ces biti unikat...
A dali ima neka plava krema? Hocu da budem smurf...

[Izmenjeno 9-12-2004 ds_00]
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Ja sam vec sam po sebi unikat tako da mi ne treba da budem narandzast!!!!
Korisnikov avatar
By one of the people
ne razmazuje se po odeci i traje dve tri nedelje.
kada se seansa zavrsi, utrljas tu boju u kozu tela i lica i naravno da oci i usta drzis zatvoreno dok to prskanje traje.
zbog tako jakih boja to najvise koriste trans osobe i oni koji su na sceni cesto jer pod svetlima izleda super, inace i nije bas nesto ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!