Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Slika

Za večeras u 1 posle ponoći na RTS-u bilo planirano prikazivanje gej filma "Priča o nevaljalom dečaku", ali je skinut zbog "tehničkih problema".

Kako smo saznali u RTS film je skinut sa program zbog "tehničkih problema" oko titlovanja, ali će biti prikazan nekog drugog dana.

RADNJA OTKAZANOG FILMA: Poli (Džeremi Holingvort), sedamanestogodišnji dečak, izbačen je iz parohijske škole, jer je poljubio časnu sestru.

Možda i zbog nestalne veze sa Ljudmilom (Lorin Vord), on shvata da se zaljubljuje u Noela (Kristijan Kamargo) i njih dvojica se upuštaju u ljubavnu vezu.

Novi događaji u ljubavnom životu, dramska sekcija, bend, novi prijatelji, zbunjena devojka i nesnalažljivi roditelji - sve to vodi Poli ka sunovratu.

On odlučuje da ode u grad sa nekoliko starijih homoseksualaca i provede tri dana uz piće, igru i dekadenciju.

Film je režirao Tom Donaji.

IMDB >>
Korisnikov avatar
By Dina
:mad:

Mada da se nadamo da ce skoro taj neki drugi dan... javite kad ugledate film opet na programu da ne propustim...
Korisnikov avatar
By ::fy::
Ma ovo je tako tipičan izgovor...pazi, RTS (sa toliko ljudstva, tehnike, opreme...) ima probleme sa titlovima...ma kako da ne!
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ne mogu da tvrdim da ovo nije prouzrokovano homofobijom ali nisu RTS-u strani tehnicki problemi. Ne secam se da sam jednom gledao prenos necega sto se peva uzivo a da sam sve cuo sto treba da se cuje...
Aj' da sacekamo to "ovih dana" pa da vidimo...
By superfly
dobro je da ga nisu tempirali u recimo pola 5. ipak je bastilja to.
Korisnikov avatar
By jukie
Pa dobro, u tom terminu gledaćemo Moje drage komšije, da vidimo kako izgleda gej brak posle venčanja
Korisnikov avatar
By Srklet
film je los, ali to doista nije meritum stvari u ovom slucaju, jel. :D
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by ::fy::

Ma ovo je tako tipičan izgovor...pazi, RTS (sa toliko ljudstva, tehnike, opreme...) ima probleme sa titlovima...ma kako da ne!
Stvarno je bio problem sa titlovanjem; i to nije ništa novo u Javnom Servisu, svojini građana Srbije.

RTS je u par navrata prikazao problematičnije (a i bolje) gay themed filmove. Ovaj film kao film je tanak i loš i nije šteta propustiti ga.
Korisnikov avatar
By boy89
aj na stranu sto je bilo tehnickih problema pa otkazali.... sto su uopste planirali da prikazu tako kasno u 1 posle ponoci, mislim stvarno.....nek daju u neki normalan termin, a ne radnim danom u 1 posle ponoci, da je vikend pa ajd jos nekako...
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by boy89

aj na stranu sto je bilo tehnickih problema pa otkazali.... sto su uopste planirali da prikazu tako kasno u 1 posle ponoci, mislim stvarno.....nek daju u neki normalan termin, a ne radnim danom u 1 posle ponoci, da je vikend pa ajd jos nekako...
Pa ne smeju deca ispod 18 godina to da vide, da im ispadnu oka
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!