Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
volEm kad se meni dragi ljudOvi druze :yay: :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Da, da...
Baš je bilo lepo druženje...
Samo da nije bilo ove neprijatnosti sa nestankom košulje o kojoj smo informisani na prethodnoj stranici, veče bi se moglo oceniti visokom ocenom - 4 plus.
Korisnikov avatar
By Blady
Hahahahahah, nemas ti pojma kako je to izgledalo, a meni gace u dupetu LOL
Ali da deni, svaka cast... jak si, treba ipak 63 kile podici....
Korisnikov avatar
By Azdaja
ljubavi, ja cu te vrteti duplo duze nego on...obecavam....:smeh:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mage

Da, da... Orgijanje po wc-u, lude lece pijane se bacaju po podu, tetke pale u trans kada su čule INSOMNIU... Ma genijalno! :D

Btw, bilo je baš dobrih komada sinoć u yellowu :pervert:
Ovo je tako lepo receno kao da sam te ja ucio :sweet:
Samo ti nedostaje da ubacis reci poput "skandalozno" i "sokantno" to je obavezno :lol:

Bilo je interesantnih momaka dapache...nakon sto ste otisli bio sam dobar majke mi, nije tacno da sam razmenio telefon sa jednim slatkisem i da idem na dejt sa njim veceras...to uopste nije tacno :lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by *deni*

Zaista ?
Pa dobro, realno nije bilo bas toliko skandalozno i sokantno kako zna da bude ali ja iz nekog razloga obozavam da upotrebljavam te reci kad opisujem nas gay nocni zivot jer daju odredjeni dramski ton svemu :drama:
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni je bilo bogami malo i šokantno u jednom momentu i to kad mi je drug, pod uticajem koje popijene čašice više, bio na ivici nervnog sloma, pa sam morao da ga oporavljam psiho terapijom i šetnjom po tvrđavi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Lakiboy_ns

Da, da... Orgijanje po wc-u, lude lece pijane se bacaju po podu, tetke pale u trans kada su čule INSOMNIU... Ma genijalno! :D

Samo ti nedostaje da ubacis reci poput "skandalozno" i "sokantno" to je obavezno :lol:

Bilo je interesantnih momaka dapache...nakon sto ste otisli bio sam dobar majke mi, nije tacno da sam razmenio telefon sa jednim slatkisem i da idem na dejt sa njim veceras...to uopste nije tacno :lol:
Onda pripremaj guzicu, Laki i pravac na dejt.
:cheer:
Korisnikov avatar
By Mage

Baš je bilo fabulous! :awesome:

Jel to onaj lik što si se nećkao da mu priđeš ili neki drugi? :giggle:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Baš je bilo fabulous! :awesome:

Jel to onaj lik što si se nećkao da mu priđeš ili neki drugi? :giggle:
Cuti, ne otkrivaj skandalozne i shokantne detalje ovde-to na privat....to ti je pravilo broj 2 :bic:
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
:sunce:

Subota 20. Mart - start 23h

PELINKOVAC PARTY
promo cena pelinkovca 80din

ulaz u klub do 24h FREE

Dobro dosli
Vas YELLOW

Slika Click Image to Enlarge Image Hosting
Korisnikov avatar
By Mage
Hoću sledeće subote da se pusti pesma Alejandro-Lady Gaga specijalno za mene! :awesome:
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Je li neko cuo za zurku koja treba da bude 10. aprila? Ko ima neki info, neka javi, moze i na pm.

:novine:
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
:sunce: :sunce:

SUBOTA 3. April 2010

USKRŠNJI PARTY & TUCANJE JAJIMA

Molimo Vas da sredite svoja jaja I da ih lepo ofarbate :) )
ko nema nek ponese :)
Pobedniku tucanja sledi vredna nagrada!

Ulaz do 24h FREE

Slika Click Image to Enlarge Image Hosting

DOBRO DOSLI
:alexis:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Clockwork Orange

Je li neko cuo za zurku koja treba da bude 10. aprila? Ko ima neki info, neka javi, moze i na pm.

Ja sam dobio samo ovaj info:
Veliko otvaranje noviog kluba u fenomenalnoj prostoriji sa separeima, sobama za intimno druzenje, dark room-om, dancfloor sa sipkom... fenomenalna muzika ...

11.-og aprila VAS ocekujemo u kisackoj 11

povoljna cena ulaznica i pristojne cene pica!!!

dodjite da uzivamo zajedno

VAS passion TIM

Mada mislim da su pobrkakli datum....posto je 11.04 nedelja...ko jos otvara klub u nedelju uvece....to se valjda radi subotom? :nerd:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Inace sto se Kluba Yellow tice imam jednu sugestiju.
Naime mi koji smo bili prosle subote prisustvovali smo odvratnoj sceni gde se nekoliko pijanih i agresivnih lezbacha potuklo medjusobno iz bog te pita kojih razloga i tako sjebali atmosferu i pokvarili provod nama ostalima koji smo dosli da se provedemo a ne da pravimo sranja sebi i drugima.
Posto je klub Yellow inace dobro organizovan i pazi se na sve, nadam se da su te "devojke" identifikovane i da se takvima nece vise dozvoljavati ulazak u klub :hvala:
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Ja sam vise za to da se pusta iskljucivo strana 'zika u klubovima u ns.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sinoć smo trijumfovali !!!! :cheer:
Osvojili smo titulu Najbolje uskršnje jaje !!!!

:B
Korisnikov avatar
By Deejay_zr
Originally posted by posmatrac

da, da... shokantno i skandalozno - ukrali su nam kosulju...!!! (bio je na zvucniku pored DJ-a...crna kosulja sa natpisom na ledjima i na grudima)
Ako neko eventualno samo greskom uzeo, nek ga vrati sledece subote... castimo ga sa picem...hvala
SE pojavila kosulja na kraju?
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
:sunce: :sunce:

DRAGI YELLOWCI

HRISTOS VASKRESE!
SRETAN USKRS SVIMA KOLIKO VAS IMA :)
HAPPY EASTER!

VAS
YELLOW CLUB

SlikaImage Hosting
Korisnikov avatar
By Mayce_NS
Sto se tice incidenta sa devojkama koje su se potukle,
ne morate brinuti,zabranjen im je ulazak u klub tako da vise nikome nece kvariti provod
a YELLOW ce se pobrinuti da nastavi sa dobrim i jos boljim zurkama
sa pozitivnim,dobro raspolozenim i nasmejanim ljudima!

ZNACI UPOZORENJE!!!

Ko neznam da se smeje
ne mora ni da se trudi da udje
a oni koji bi voleli a nemaju sa kim
dobro su dosli
i mi cemo se potruditi da se nasmeju bar jednom u toku zurovanja :dancing:

Korisnikov avatar
By Blady

Inace sto se Kluba Yellow tice imam jednu sugestiju.
Naime mi koji smo bili prosle subote prisustvovali smo odvratnoj sceni gde se nekoliko pijanih i agresivnih lezbacha potuklo medjusobno iz bog te pita kojih razloga i tako sjebali atmosferu i pokvarili provod nama ostalima koji smo dosli da se provedemo a ne da pravimo sranja sebi i drugima.
Posto je klub Yellow inace dobro organizovan i pazi se na sve, nadam se da su te "devojke" identifikovane i da se takvima nece vise dozvoljavati ulazak u klub :hvala:
Devojke su identifikovane, i nemaju vise pristup klubu... mislim da obezbedjenje dobro radi svoj posao, iako neki put moze da se desi takva scena, brzo se reaguje...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Clockwork Orange

aha , to kod ciganskih noci ili zore... i ja sam to cula... neka ljudi samo pripaze na gastrabajtere i olos koji se u blizini okuplja, da ne bi dobili batina...
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 128
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!