Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzi
e sto volim sto je Sandra dobila oskara :love: :D verujem da je i zaljubita srecna :)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Li
Moje misljenje o Hurt Locker-u:

Film je odlicno nasminkan emocijama da zamaze oci Amerikancicima, i da ih salje u rat. Sad, sto neko shvata na drugi nacin, to je njegova stvar, al cinjenica je da ce film da ima ogroman efekat na buduce "hrabre americke vojnicine". Meni je jadno to sto rade sa svojom politikom preko filmova, i ne mogu takve filmove da volim. A odgledala sam ih dovoljno na ovom fazonu. Ne vidim zasto trazis dubinu tamo gde je nema.
Još jednom se izvinjavam svim pojedincima na čije sam se intelektualne sposobnosti (zapravo je bilo reči o interpretatorskim, ali nema veze) s nipodaštavanjem osvrnula, a ne bi bilo loše i da se ti izviniš širokom američkom auditorijumu, jer tvoj kritički osvrt vređa inteligenciju cele jedne nacije. I nije problem samo u boldovanom, već u zaključku da će sad svi pohrliti da demontiraju bombe u Iraku, umesto da čiste lišće ispred svojih toplih domova.

Btw, dubine uvek ima, samo ako si voljna da se malo pri'vatiš ašova.
Uostalom evo ti jos jedno realno misljenje jednog od kriticara:

The film draws a sharp contrast between the tedium of American life, with its grocery-shopping, home repairs, and vapid consumerism, and the heart-pounding drama of the combat zone in Iraq. The fact that the war itself seems to have little point fades into the background. For all the graphic violence, bloody explosions and, literally, human butchery that is shown in the film, The Hurt Locker is one of the most effective recruiting vehicles for the U.S. Army that I have seen.
Ne bih se složila sa tim da je njeno mišljenje realno. Pre će biti da je hipijevski paranoično i hašišovski fantazmagorično. A i poprilično promašeno, ma koliko se ona trudila da ostane dosledno predrasudama o ovom filmu. Da bih to obrazložila, poslužiću se još nekim pasusima iz istog njenog teksta:

"The Hurt Locker sets itself up as am anti-war film. It opens with a quote, "War is a drug," from Chris Hedges..."

"Back in the United States, James finds himself in a supermarket aisle, trying to decide between Lucky Charms and Cheerios. He stares at those brands and then at dozens of others on the shelves, feeling overwhelmed by the dizzying array of breakfast cereals, in a scene of American consumerism gone amuck. He then spends part of the day cleaning soggy leaves out of the gutter of his house. It is a dull, dreary world. A moment later, however, a soldier is shown striding down a wide, dusty Iraqi road in a NASA-like bomb suit, filled with a sense of purpose, courage, and even nobility that does not exist in suburban America."

Nije tu reč ni o kakvom osećaju griže savesti, svrsishodnosti, hrabrosti i ponosa, već o adikciji, o apstinencijalnoj krizi, a prevedeno iz te metafore - o nekritičkom, zapravo, instinktivnom prihvatanju dužnosti i odbrane "nacionalnog interesa".

Ako to nije antiratna poruka, ja onda ne znam šta jeste.
Od svoje cetrnaeste godine sakupljam filmove i veliki sam filmofil. Do sada sam odgledala tacno 7412 filmova, i tacno vidim kada se ponavlja sablon.

Sto se tog "umetnickog" dela zvanog "hurt locker" tice, mogu reci da ne zasluzuje vecu ocenu od 7,5 i na zalost to je neki prosek ovogodisnjih nominovanih filmova. Izdvojila bih samo IB i Avatar koji bi zasluzili neku ocenu 8,5 po meni. Avatar kao veliki filmski blokbaster koji je zaradio preko dve milijarde dolara do sada je odlican film ali na zalost se zavrsava kao neka video igrica puna neke pucacine.
Rispekt za broj odgledanih filmova i intimnu filmofilsku statistiku, ali ona nije jedini uslov za posedovanje kritičarskog kredibiliteta.
Korisnikov avatar
By Li
blah... uvek ima opterecenih ljudi koji ce da brane svoje misljenje po svaku cenu koristeci se psihologijom ... ali nazalost nece biti mnogo takvih posle ovog filma
mene bi mrzelo da se dokazujem sa "svetskim" mozgovima na nekom forumu..
svaka cast :)

nego, kad cemo u Irak? :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!