Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by LiJoš jednom se izvinjavam svim pojedincima na čije sam se intelektualne sposobnosti (zapravo je bilo reči o interpretatorskim, ali nema veze) s nipodaštavanjem osvrnula, a ne bi bilo loše i da se ti izviniš širokom američkom auditorijumu, jer tvoj kritički osvrt vređa inteligenciju cele jedne nacije. I nije problem samo u boldovanom, već u zaključku da će sad svi pohrliti da demontiraju bombe u Iraku, umesto da čiste lišće ispred svojih toplih domova.
Moje misljenje o Hurt Locker-u:
Film je odlicno nasminkan emocijama da zamaze oci Amerikancicima, i da ih salje u rat. Sad, sto neko shvata na drugi nacin, to je njegova stvar, al cinjenica je da ce film da ima ogroman efekat na buduce "hrabre americke vojnicine". Meni je jadno to sto rade sa svojom politikom preko filmova, i ne mogu takve filmove da volim. A odgledala sam ih dovoljno na ovom fazonu. Ne vidim zasto trazis dubinu tamo gde je nema.
Uostalom evo ti jos jedno realno misljenje jednog od kriticara:Ne bih se složila sa tim da je njeno mišljenje realno. Pre će biti da je hipijevski paranoično i hašišovski fantazmagorično. A i poprilično promašeno, ma koliko se ona trudila da ostane dosledno predrasudama o ovom filmu. Da bih to obrazložila, poslužiću se još nekim pasusima iz istog njenog teksta:
The film draws a sharp contrast between the tedium of American life, with its grocery-shopping, home repairs, and vapid consumerism, and the heart-pounding drama of the combat zone in Iraq. The fact that the war itself seems to have little point fades into the background. For all the graphic violence, bloody explosions and, literally, human butchery that is shown in the film, The Hurt Locker is one of the most effective recruiting vehicles for the U.S. Army that I have seen.
Od svoje cetrnaeste godine sakupljam filmove i veliki sam filmofil. Do sada sam odgledala tacno 7412 filmova, i tacno vidim kada se ponavlja sablon.Rispekt za broj odgledanih filmova i intimnu filmofilsku statistiku, ali ona nije jedini uslov za posedovanje kritičarskog kredibiliteta.
Sto se tog "umetnickog" dela zvanog "hurt locker" tice, mogu reci da ne zasluzuje vecu ocenu od 7,5 i na zalost to je neki prosek ovogodisnjih nominovanih filmova. Izdvojila bih samo IB i Avatar koji bi zasluzili neku ocenu 8,5 po meni. Avatar kao veliki filmski blokbaster koji je zaradio preko dve milijarde dolara do sada je odlican film ali na zalost se zavrsava kao neka video igrica puna neke pucacine.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!