Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By BellyButton
Nikad nisam umeo da se borim protiv toga...
Nazvao bih to svojom najvecom manom, mada ne smeta drugima vec meni samom...
:zid:
Korisnikov avatar
By TheDutchess
svi to imamo u sebi,manje ili vise
pitanje je koliko cesto se ne trudimo da budemo takvi i kontrolisemo tu losu osobinu....
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja sam umetnik autodestrukcije. Do nekih ciljeva sam dolazio mukotrpno, da bih ih na kraju zanemarivao i rusio. Divim se ljudima koji su umereni, koji polako hitaju kroz zivot, koji "zive". Ja to izgleda ne umem, nisam navikao. Mene izgleda pali intenzitet i verovatno je to razlog zasto sam autodestruktivan. U tom bolu koji ostaje ima snage i intenziteta, dubine, on nije mlak i lak. Ima smisla i u recenici: umerenost nije prosecnost. To jos nisam naucio.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by Sunce
Mene izgleda pali intenzitet i verovatno je to razlog zasto sam autodestruktivan. U tom bolu koji ostaje ima snage i intenziteta, dubine, on nije mlak i lak. Ima smisla i u recenici: umerenost nije prosecnost. To jos nisam naucio.
Ja sam nekakva suprotnost tome... Unishtavam sebe zavaljen u fotelju... :lol:
Pushim skoro 2 pakle cigareta dnevno, doruchkujem slatkishe, spavam danju a nocu sam budan, polozim 12 kolokvijuma i ne izadjem na zavrshni ispit, chesto kazem drugim ljudima stvari za koje znam da ce mi se odbiti o glavu...
Treba josh? :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By neny
mislim da su okolnosti onaj kljucni faktor koji nas cini da budemo autodestruktivci/ke
jer kada se okrenemo oko sebe, nase prezivljavanje uopste nije sjajno.
ne mozemo da putujemo,setamo normalno ulicama,uskracena su prava i "obicnima".a kamoli tek nama.

za mene je sreca da mogu da svoj zivot drzim u svojim rukama,putujem,krecem se slobodno,volim,i budem voljen,da mi ne budu ruke svezane sa svih strana,ali nazalost stvarnost je susta suprotnost tome.

uzmite samo jedan dan,i izanalizirajte kolko nasilja i najstrasnijih stvari se dogodilo,pa odma vam se okrene zeludac,i kako u takvim okolnostima biti srecan,i ne biti ad?
tesko,oni koji uspevaju stvarno imaju sampionski odrambeni mehanizam,ja ga nazalost nemam.
tesko je odbraniti se od crnih misli,kada su one realne.
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by Sunce
Ja sam umetnik autodestrukcije. Do nekih ciljeva sam dolazio mukotrpno, da bih ih na kraju zanemarivao i rusio. Divim se ljudima koji su umereni, koji polako hitaju kroz zivot, koji "zive". Ja to izgleda ne umem, nisam navikao. Mene izgleda pali intenzitet i verovatno je to razlog zasto sam autodestruktivan. U tom bolu koji ostaje ima snage i intenziteta, dubine, on nije mlak i lak. Ima smisla i u recenici: umerenost nije prosecnost. To jos nisam naucio.
:hail: nisam ni ja to jos naucila, al zato te volim :jumphug:
Korisnikov avatar
By Sunce
starsailor (uvek mi bude neprijatno :blush: ) :hug: Fridofilko, pa ima vremena, naucicemo do starackog doma. Mozda mi to stavljamo prepreke stalno pokusavajuci da repariramo neke slucajeve iz proslosti. U filmu "Mali Buda" ili "Poslednji kineski car" postoji takva scena: covek koji pravi mozaik, sliku od peska, a na kraju je rusi. Mora da sam budista. :giggle:
Korisnikov avatar
By Pauceti
"Ako su dva puta ispred tebe, izaberi tezi"
Korisnikov avatar
By Vespertine
Pogodi me tema samo tako... Situacija je jako slichna...

Dopustio sebi da verujem u neshto, za shta sam u startu znao da su shanse za uspeh minimalne, ali opet kao moron se primio na ideju i pocheo da gajim osecanja i iluzije i sad sam tamo gde sam i zasluzhio da budem, u govnima, kao i svi lakoverni i glupi...

Borba protiv toga je uzaludna, u svakom pogledu... Dok se vozish prija ti rizik vozhnje, kad se slupash kapirash da si se opet sam, i to jako svesno vozio i da nema plakanja nad prolivenim mlekom...Vreme navodno lechi sve, a o duzhini i kvalitetu kure je suvishno raspravljati jer je to individualna i subjektivna stvar kod svakog.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Egon
... ili self - sabotage.

Kako se ( i da li se) borite protiv toga?

Znate onaj osecaj, tj potrebu da uradite nesto iz puke znatizhelje,
a znate da ce vam se obiti o glavu ..?

ili ... ako imate i vidite dve alternative ispred sebe, nekom inercijom ce te odabrati onu (za koju znate) da je losh izbor ...

Ili osecjate ( ili vidite) da tako nesto vodi u sunovrat a u nemogucjnosti ste da to promenite ... ?

ja mislim da imam opasan problem sa tim ...

Nisi jedini... :nope: Vodjena osecjajem guram i guram...pa gde stignem. A ak´ pa´nem...ko mi kriv. S druge strane, ak´ ne pokusham, nikad saznat´ necju da l´ je vredelo. Obrni-okreni...Val se ne bori protiv lichne znatizhelje, emocije, zhelje...etc.
Korisnikov avatar
By MILENA-otrovnica
Mnogo sam autodestruktivna.
Nikada nikome nisam dozvoljavala da mi se mesa u zivot i da mi naskodi,ali zato ja samu sebe unistavam iznova i iznova.
Kakve sam sve gluposti sebi radila,kada bih napisala vecina bi mislila da sam sve to izmislila.
By dukkehjem
Bio sam uzasno samodestruktivan... jedno tri duge, nezgodne godine.
Od nedavno sam konacno poceo da prihvatam sebe. Uporedo poceo i da radim na sebi, smrsao 35+ kilograma, doveo se u red, outovao se najblizima, poceo da prevazilazim izrazenu socijalnu anksioznost...
Jedino su mi ostala dva-tri oziljka od opekotina na ruci, mada i oni polako blede.
Korisnikov avatar
By Hys.
Nemam te nagone/zelje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!