Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by gorane jel su Lepi Jova i Pistika ista biljka sa dva regionalna naziva ili su dva varijeteta Impatiensa?
lepi jova samo što nije cvetao
Originally posted by MorpheusKanabis uspeva bez mnogo nege. Samo da iskopam slike, pa cjem ti uz to dam i neki savet! Do tada...bashtovanstvo mi u krvi. Ruzhe, shaNgarepe, krastavci, tikvice...a ne ne ne, gde cje vam misli!? Uzgajam ja i paradajzOVE, jagode, em domacje em shumske, te boraniju, ljute paprichice...itd itd.
Razmsljam o sadnji Cannabisa....pokusavao sam ranijih godina,ali nikada nije uspevalo pored sve nege koju propisuju botanicari nije dala ploda....cak stavise nije ni lepo stasala.....
Svaki savet je dobro dosao......
Originally posted by Lakiboy_nszato shto si nefem, diskretan i u bi fazonu
Strasna istina je da se ja ne razumem ni u baste ni u cvece.
Ne bih znao ni da prepoznam gladiole da me lupe po nosu
Originally posted by Marvinosh da ti na berem i odrzhavam?
E, nemam jagode.
Treba se sageti do njih
Originally posted by *deni*Gladiole možeš i sada da posadiš, ili na proleće. Uzmi od nekoga onaj njihov rizom, dva-tri komada, i same će uspevati (no to mora napolju, teško je u saksiji u kući).
Meni se gaje gladidole i ljubishpice.
Kad se ove dve vrste sade i koje je najprikladnije godisnje doba za njihov uzgoj ?
Originally posted by DragoniteHvala, Dragonite, na iscrpnom odgovoru, ali ne verujem da cu ikada izistinski da sadim cvece. Mrzi me da ga posle zalivam i gajim. Vestacko cvece je najzgodnije za odrzavanje.Originally posted by *deni*Gladiole možeš i sada da posadiš, ili na proleće. Uzmi od nekoga onaj njihov rizom, dva-tri komada, i same će uspevati (no to mora napolju, teško je u saksiji u kući).
Meni se gaje gladidole i ljubishpice.
Kad se ove dve vrste sade i koje je najprikladnije godisnje doba za njihov uzgoj ?
Ljubičice - obične ili afričke?
Obične možeš da kupiš na proleće kao rasad, nisu skupe, samo im redovno skidaj precvetale cvetove (formiraju seme i onda lošije cvetaju). Cvetaće do kasne jeseni, do mraza. 4-5 komada u bašticu i bog da te vidi.
Afričke - uzmi mladicu ili list od nekoga, mladicu posadiš odmah ako ima koren, list u čašu dok ne pusti koren. Istočni, južni ili zapadni prozor, nikako severni (zabluda je da im ne treba svetlo, one su poreklom iz Tanzanije, mislim). Nije frka da ih uzmeš na ožiljavanje i sada, bitno je da im ne bude mnogo hladno.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!