Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Kupper
El ovo znaci da imamo jos jednog aktivnog clana ? Ako je tako:up::bale:
Korisnikov avatar
By Moa
Ja navijam za Totenhem i pratim ih redovno pa sa vremena na vreme cu vam ubaciti neku vest za koju smatram da je interesantna.Pa evo jedne onda koja me je pomalo i iznervirala bez obzira sto navijam za njih.
Naime o cemu se radi,Totenhem je demantovao glasinu da u ugovoru Dzermejn Defoa (igra spica) postoji klauzula koja mu daje za pravo da pregovara ponovo o svom ugovoru ukoliko nastupi odredjen broj puta za englesku reprezentaciju. Ova informacija je procurela prosle nedelje nakon sto je Defo povezan sa transferom u Celzi vrednim 15 miliona funti,zbog toga sto je nezadovoljan svojom platom u Totenhemu.I Celzi i Totenhem su demantovali ovu informaciju ali glasine kazu da ostaje samo zato sto mu je obecana veca plata.
Mislim bezobrazluk kao da ne zaradjuje dovoljno nego hoce jos vise.Jeste on prvi strelac tima sa 10 golova ove sezone ali to je cisto nepostovanje kluba. Inace Dzermejn je presao u Totenhem iz West Ham-a za 7 miliona u februaru ove godine,i nije bas valjda toliko narastao u ocima trenera i ljudi da sada moze da predje u Celzi za 15 miliona.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Pre svega dobrodosla Dusice, u ovaj malobrojni kutak, gde svi uzivamo! :)
Jos malo pa ce ribe da bude brojnije od nas... :D
Sto se Tottenhema tice, cinjenica je da nije bas u zavidnom polozaju ali veruj mi gledao sam tekmu protiv middlesbrough-a i mogu ti reci da su me prijatno iznenadili.
Igra se popravlja a ko vidan napredak, uocio sam mnogo visi stepen kolektivne igre. Ako tako nastave vade se iz bule....
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper

Nema zbog cega. Od osnivanja Premijer lige su takvi. Prvo spoticanje je, sem jednom, uvek bio kraj za tu sezonu. Znas kako, Chelsea za mene i dalje igra divljacki fudbal, nista licno, ali ta igra donosi rezultate. Boze moj.

Mozda se cak i slozis samnom da jedini tim u Evropi koji godinama igra dobro, u smislu i lepo i kvalitetno a usput i pobedjuje je Juventus. Donekle i Manchester ali Juve nema jacih padova.
Slazemo se Kupper u potpunosti!
Cinjenica je da Chelsea igra prilicno agresivan fudbal, cak i za Engleze. Medjutim Juventus jeste zaista tim koji je uz Barselonu definitivno najozbiljniji kandidat da nasledi Porto na tronu Evrope!
E sad Juventus je ostvario maximalan ucinak u ligi sampiona pobedivsi svih pet utakmica (interesantan je podatak da je sve pobede realizovao identicnim rezultatom od 1:0), ali ipak cu mozda dati blagu prednost Barsi jer me definitivno odusevila u zadnja tri meca!
Ronaldinjo, Et'o. Deco....treba li jos koga da nabrajam?:D

[Izmenjeno 30-11-2004 ZvezdasBG]
Korisnikov avatar
By zboO
hehehehhehehehee.....
Originally posted by ZvezdasBG
jos jedna devokica, koja zna o chemu pricha :klap: :klap:

duci, prijatno sam iznenadjena (svaka chast)!

ovaj nas kutak za sport trenutak, je sve bolji i bolji...

:up:
Korisnikov avatar
By Kupper
I sve ste brojnije dok mi stagniramo:(
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sto bi rekla moja pokojna baba: "Ovi danasnji mladici, sve vise podsecaju na devojcice"! :lol: :no:
Korisnikov avatar
By Kupper
Sto bi rekla moja pokojna baba: "Ovi danasnji mladici, sve vise podsecaju na devojcice"! :lol: :no:
:jbg:
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by zbunjena79
hehehehhehehehee.....
jos jedna devokica, koja zna o chemu pricha :klap: :klap:

duci, prijatno sam iznenadjena (svaka chast)!

ovaj nas kutak za sport trenutak, je sve bolji i bolji...

:up:
Zar si sumnjala da se ne razumem u fudbal?
PS: pozdravi mi decu i psa :P
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Dusica4
Ja navijam za Totenhem i pratim ih redovno pa sa vremena na vreme cu vam ubaciti neku vest za koju smatram da je interesantna.Pa evo jedne onda koja me je pomalo i iznervirala bez obzira sto navijam za njih.
Naime o cemu se radi,Totenhem je demantovao glasinu da u ugovoru Dzermejn Defoa (igra spica) postoji klauzula koja mu daje za pravo da pregovara ponovo o svom ugovoru ukoliko nastupi odredjen broj puta za englesku reprezentaciju. Ova informacija je procurela prosle nedelje nakon sto je Defo povezan sa transferom u Celzi vrednim 15 miliona funti,zbog toga sto je nezadovoljan svojom platom u Totenhemu.I Celzi i Totenhem su demantovali ovu informaciju ali glasine kazu da ostaje samo zato sto mu je obecana veca plata.
Mislim bezobrazluk kao da ne zaradjuje dovoljno nego hoce jos vise.Jeste on prvi strelac tima sa 10 golova ove sezone ali to je cisto nepostovanje kluba. Inace Dzermejn je presao u Totenhem iz West Ham-a za 7 miliona u februaru ove godine,i nije bas valjda toliko narastao u ocima trenera i ljudi da sada moze da predje u Celzi za 15 miliona.
Defo je jedan od najboljih spiceva na ostrvu trenutno i zasluzuje da bude placen barem u rangu najplacenijih igraca Totenhema. To sto je on dosao iz druge lige u egzodusu igraca iz West Hama (Kanute i Carick su takodje iz WH pravo u TH) ne znaci da ne vredi dobru platu...On i Runi su buducnost engleskog fudbala, ako pevci to ne shvate, onda jebiga...

Dobrodosla Dusice :kiss: :love: :cvece:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
ManU pobedio Ars u Kupu, Totenhem i Liverpul igrali 0-0.....Sta je to bre sa Arsenalom ? Celzi, naravno, pobedio Fulam:potapsava:

[Edited on 2-12-04 by Kupper]
Sta je to sa Arsenalom? Pa eto pogledaj moj avatar i bice ti jasno....:lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Btw, ovako cesda sedis i mislis na kraju prvenstva - 'Gde li smo to pogresili'?:lol:
Korisnikov avatar
By Kupper
Everton :up:

ManU, Arsenal, Chelsea i Everton gaze. U ovom kolu sve pobede.

P.S. Zvezdas, pogledaj ponekad preporuku za kladionicu na STB, petak, jutarnji program, kada vodi Andric (onaj sto je radio sport na III kanalu). Dva petka sam ga poslusao i, mogu ti reci, bilo je uspesno.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
U principu ne slusam javne prognoze.
Retko kad se to isplati poslusati....ali pogledacu obecavam.
Cuti jedva preziveh Everton-Bolton!
Jebote koja tekma.....Ali na kladzi nisam prosao na Bayern!:vatrica:
Korisnikov avatar
By Kupper
Kad smo kod Bajerna (sa igrecem vise oko pola sata), Rendzersi danas izvukli bod u gostima od uvek nezgodnog Invernesa:lol:

Everton? Sreca moja da sam se nesto zaje*o :lol: pa mi je bilo svejedno dal je kec, X ili dvojka.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ponekad pomislim da sam stvarno konj!!!!
Mislim sastavim tiket, ubacim chelsea, inter i leverkusen i potom ladno na nagovor ortaka izbacim leverkusen (jer kao navodno u sredini je tabele pa kao nije tu nista sigurno i natera me da stavim bayern jer jeb'ga celna pozicija je u pitanju!? ) E bolje kad je vrag odneo salu pa ni inter nisam stavio jer da jesam ispalo bi da sam pukao samo na bayern a onda bi i tiket pojeo.
E zato sad use i u svoje kljuse!
Ne slusam nikoga vise.
Korisnikov avatar
By Kupper
Ma, juce mi bilo malo popodne pa naredjam sve zivo (kao ocekivano) sinoc. Naredjam Milan, Inter, Barsu, Sosiedad, PSV, posto na francuze uvek igram 0-2 dodam jos Istre, Ajacio....za 500. Kaze drugar - 'nema sanse da ti svi ti ziceri dodju (sem Sosiedada, naravno)....'Jebi ga, nekad se i to desi.

Ali zato danas ( a u zamahu i pod 'srecnom' zvezdom:zacepi: ) popadam k'o najveci diletant.
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ajde casti dok nisi sve spiskao!:lol:
Korisnikov avatar
By zboO
Ali zato danas ( a u zamahu i pod 'srecnom' zvezdom:zacepi: ) popadam k'o najveci diletant.
hmmmmm :tuc: :tuc: samo se ti zezaj,a ako te ne bude na forumu, znacu da si prs'O ko zvezchka!

a da se mi vratimo na ENGLESKI fudbal a??? Dobar ovaj man. united, krenulo ih (konachno), mada ni arsenal nesto ne postustaje :P (a bas bi mogli malkice da zastanu, sta mislish?)

:D
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Pratim s vremena na vreme 2. Diviziju :kiss:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by zbunjena79
hmmmmm :tuc: :tuc: samo se ti zezaj,a ako te ne bude na forumu, znacu da si prs'O ko zvezchka!

a da se mi vratimo na ENGLESKI fudbal a??? Dobar ovaj man. united, krenulo ih (konachno), mada ni arsenal nesto ne postustaje :P (a bas bi mogli malkice da zastanu, sta mislish?)

:D
Ja prs'O odavno:lol:

A ova insinuacija za Arsenal? Bice :boxer: , vidim ja:jbg:
Korisnikov avatar
By zboO

Ja prs'O odavno:lol:

A ova insinuacija za Arsenal? Bice :boxer: , vidim ja:jbg:
:lol: :lol: ma bice Arsenal Ok, ne daju se oni (djubrad) :lol: (salim se)...a ti nemo' vise da se kladish, ne valja ti to! :happysmoke:
Korisnikov avatar
By Kupper
Djubrad ? Za srce si me ujela. Da, da....za srce:no: :bic: :sw:
E, sad cu da se kladim zainat:rool:

[Edited on 7-12-04 by Kupper]
Korisnikov avatar
By zboO
pa rekla sam ti, da se salim... :D ma bre kuppi dobri su oni, vidish i sam.....oni su jedini koji su blizu chelzija (ako se ja ne varam)...nisam dugo videla tabelu pa ne znam na kom mestu i sa koliko bodova zaostatka se nalazi Man. United! :puzzle:
Korisnikov avatar
By Kupper
Everton je na trecem sa samo bodom zaostatka za Arsenalom....Kazem ja, prodali Runija VAMA:lol: i rodise se dok TVOJI grcaju. Ako, ako....nije mi zao, ama nimalo:happysmoke:
Korisnikov avatar
By Moa
Nisam gledala ovo kolo,nazalost jel bilo nekih posebnih uzbudjenja?Kako mi je prosao moj Totenhem jel opet izgubio djubrad?
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Everton-Liverpul 1-0 ! Ekipa bez zvezda, ali neverovatno skladna. Posebno mi je upecatljiv tandem celavaca na sredini Gravesen-Karlsli.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!