Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Sunce

Da li se gledamo na projekcijama? :meduza:
Ti i ja, svakako.

Onaj mali vrag, Beograđanin18, je izboksovao akreditaciju. Još kad bi nam prokopao tajni prolaz do novinarskih projekcija... :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Proganjanje - Persécution.

Hm, ne znam sta da kazem. Malo me je "smorio", ako smem da priznam. Medjutim, mislim da su mnogi kadrovi fantasticni. Kamera je glavnog junaka snimala s ledja dok je iznosio potresnu ispovest. Kao da su hteli da se mi, posmatraci, ukljucimo. Gluma odlicna, svetlost takodje. Mozda manjka na kraju. Sve u svemu, vrlo dobar.

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Таking Woodstock (red. Ang Lee). Meni je lepo "legao". Topao i zabavan, sa divnim glumcima i gej osmesima, ali i poljupcima. :blush: Imelda Staunton. :giggle: Hocu i ja hasis kolacice!

Life During Wartime (red. Todd Solondz). Scenario je zaista dobar. Dopadaju mi se luckasti junaci. Teske teme su lepo spojive sa elementima komike. Odlican film!

Lourdes (red. Jessica Hausner). Sylvie Testud je standardno dobra. U sustini - dosadnjikav film.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sirom otvorenih ociju (Eyes Wide Open) (red.: Haim Tabakman)

Posebno su mi dobri dugi kadrovi u kojima se kamera ne mice. Lici to na konzervativnu sredinu koja je rigidna i ogranicena. Meni se film dopao. Elementi mozda vec vidjeni: na neki nacin ucitelj i ucenik, kupanje u vodi, ose kao opasnost i sl.
A mladic je presladak. :love:

Slika
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Antichrist i Taking Woodstock su svakako vredni gledanja. Posto to vec odavno moze da se nadje na dvd-u verovatno cu otici da gledam Shutter Island :)
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Zadovoljan sam uzlaznom linijom trenda mog licnog Grafikona utisaka. :)

Jos da sutrasnji film bude bar na istom nivou kao danasnji... :fige:

Steta sto nemam karte za mnogo vise filmova nego sto cu pogledati ove godine na Festu, mnogo sam se kasno setio Festa zbog silnih obaveza koje su prethodile... :placko:
Korisnikov avatar
By Sunce
"Akvarijum" (Fish Tank)

Dopao mi se. Pozitivac sa pocetka postaje negativac na kraju. Film u kome "mrzim te" znaci "volim te". Keti Dzarvis je imala tesku ulogu.

"Paviljon 6" (Word No. 6)

Vise je trebao da stane na "zulj".

"Cengu, volim te"

Film koji kaze da je Kina razapeta izmedju proslosti i buducnosti, ali joj nesto ne ide sadasnjost. :lol:

"Prorok" (Un prophete)

Kakva ruska salata od biznisa u zatvoru.
Korisnikov avatar
By Sunce
"Papa Jovana" - katolicka virdzina. Da je film sniman u stilu "Ben Hur", mnogo bi bio bolji. Ovako je buckuris - vatikanski mapetovci, ljubic, hristoljubiva poema itd. U svakom slucaju, lepo je sto sam saznao ko je bila Jovana. A da je film previse sladunjav i naivan, jeste.
Korisnikov avatar
By Sunce
"Metastaze" pobednik 38. FEST-a
38. FEST u nedelju će biti završen uručenjem nagrade ,,Eritrocit" za najbolji film u takmičarskom programu, ostvarenju ,,Metastaze".

Film,,Metastaze" Branka Šmita koji je se takmičio u okviru ciklusa ,,Evropa van Evrope", nakon uručenja nagrade biće prikazan u velikoj dvorani Sava centra.

U tom ciklusu prethodnih dana je u Dvorani kulturnog centra (DKC) prikazano osam filmova iz Srbije, Hrvatske, Rusije, Jermenije, Ukrajine, Turske, Albanije i Izraela.

Odluku o pobedniku doneo je žiri čiji su članovi filmski kritičar magazina ,,Variety" Alisa Sajmon, makedonska glumica i producent Labina Mitevska i filmski kritičar lista ,,Politika" Dubravka Lakić.

Žiri Fipresci Srbija koji su na FEST'-u činili Marjan Vujović, Jasmina Prodanović i Vladimir Džudović, za najbolji film Festivala je proglasio izraelsku ratnu dramu ..Liban" Samuela Maoza.

Žiri Udruženja filmskih novinara i kritičara nagradu ,,Nebojša Đukelić" je dodelio filmu ,,Širom otvorenih očiju" Haima Tabakmana.

Na 38. FEST-u, koji je počeo 19. februara, u više programskih celina prikazana su 63 filma u selekciji umetničkog direktora festivala Miroljuba Vučkovića.

Poslednjeg dana u Sava centru su na premijernom repertoaru hrvatski film ,,Verujem u anđele" Nikše Sviličića i evropska koprodukcija ,,Papa Jovana" (na fotografiji) u režiji Sonke Vortman, kao i reprize filmova ,,Nepobedivi" Klinta Istvuda i ,,Zli poručnik" Vernera Hercoga.

U DKC-u će biti održano šest projekcija, među kojima pažnju privlače dva ruska ostvarenja - ,,Paviljon 6" Karena Šahnazarova i repriza filma koji je otvorio ovogodišnji FEST - ,,Morfijum" Alekseja Balabanova.
By Ulix
Gledao sam samo dva filma, zbog raznih obaveza nisam mogao više i propustio sam Tornatoreovu Bariju. :usamljen:

Elem, jedan film je bio The Ghost Writer koji toplo preporučujem, skoro pa klasični Roman Polanski. + Svako ko voli modernističku arhitekturu pašće na dupe od kuće u kojoj je snimljeno više od pola filma. :giggle:

Drugi film je bio Shutter Island i... ovaj... potpuno me je ostavio ravnodušnim, ne znam zašto, a kraj je napravljen tako da sam zažalio svaki sekund koji sam proveo gledajući ga. Ne mogu da kažem da je loš film, ali ne bih baš kazao ni da je dobar. Jako je lepo snimljen, naročito prva polovina filma, Ben Kingsli je fenomenalan, muzika jako dobra, ali Leonardo Di Caprio... Isuse i svi sveti... on valjda ni samog sebe ne bi mogao ubedljivo da glumi. I zašto se Patriša Klarkson pojavljuje u celih tri minuta filma?????
Korisnikov avatar
By Sunce
Ocene (mada to ne volim i ne znam):

Proganjanje 5.5/10

Таking Woodstock 6/10

Life During Wartime 8/10

Lurd 4/10

Eyes Wide Open 7/10

"Akvarijum" (Fish Tank) 7.5/10

"Paviljon 6" (Word No. 6) 5/10

"Cengu, volim te" 4/10

"Prorok" (Un prophete) 7/10

"Papa Jovana" 4/10
Korisnikov avatar
By castor

"Metastaze" pobednik 38. FEST-a
38. FEST u nedelju će biti završen uručenjem nagrade ,,Eritrocit" za najbolji film u takmičarskom programu, ostvarenju ,,Metastaze".

:love:
Korisnikov avatar
By erkondisn

skidam :yes:

inace, drago mi je za Metastaze... solidan film koji uopce nisam ocekivao od ludog Schmidta. kazalisna predstava doduse je bolja i potpunija, ali... sto je tu je... :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
shutter island, ghost writer su odlicni. antichrist isto

a ne znam skoro da sam odgledala gori film od the lovely bones
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by erkondisn

skidam :yes:

inace, drago mi je za Metastaze... solidan film koji uopce nisam ocekivao od ludog Schmidta. kazalisna predstava doduse je bolja i potpunija, ali... sto je tu je... :)
Kako ti se dopao film?
Korisnikov avatar
By erkondisn
dobar dobar :yes:
svidja mi se ovako depresivan prikaz Jeruzalema, totalno sam ga drugacije zamisljao. uske ulicice, sve u kamenu i svatko svakog ogovara, kao da sam u nekom mediteranskom mjestascu :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!