Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By blabla54380
Meni je najjače ono....

Džejk: Vidi gde smo ...
Sigurni: Moram da uzmem uzorke ...
da da :smeh:
Korisnikov avatar
By colorado
Sigorni ovde igra istu ulogu kao u filmu o Dajen Fosi, ali pod rediteljskom palicom kao u Osmom putniku.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Sprinter
Meni je najjače ono....

Došlo mi je da dreknem "Ćuti bre baksuze! Sad si našla uzorke da tražiš!"
Korisnikov avatar
By Kiborg
Planiram da se materijalizujem u BGu sad za vikend, pa bih zamolio nekog da mi kaže da li su i dalje gužve po bioskopima, prošlo je dosta vremena, valjda sad nema ni žive duše na projekcijama / ili je sve puno nas provincijalaca koji nemaju bioskop u rodnome gradu :) /

Zanimaju me 3D sale, a Ušće mi je najbliže nekako pa oni koji su to tamo gledali u skorije vreme, nek se oglase :)
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
Originally posted by Sprinter
Meni je najjače ono....

da. grejs je luda! :D

prica je dobra, standardna...
planeta, zivotinje, priroda... sve je SAVRSENO! :)
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Kiborg

Planiram da se materijalizujem u BGu sad za vikend, pa bih zamolio nekog da mi kaže da li su i dalje gužve po bioskopima, prošlo je dosta vremena, valjda sad nema ni žive duše na projekcijama / ili je sve puno nas provincijalaca koji nemaju bioskop u rodnome gradu :) /

Zanimaju me 3D sale, a Ušće mi je najbliže nekako pa oni koji su to tamo gledali u skorije vreme, nek se oglase :)
nema gužve
Korisnikov avatar
By starky
Spojili tri sablona u jedan.Gled'te kurca u slamnatom sesiru.
Nije mi bio dosadan,bajkovit jeste na momente,a sve ostalo sam rekla u prvoj recenici.Ne zasluzuje Oskara osim za efekte.
By Ulix
Meni je Avatar ubedljivo najgluplji Kameronov film, a kako je njegov opus generalno jedna džinovska glupost, nije lako biti najgluplji Kameronov film. :potapsava:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Elem, juče sam gledao film u 3D varijanti i jako sam zadovoljan.

Radnja je taman komplikovana onoliko koliko treba da bude, bilo šta komplikovanije bi oduzelo od dinamike i smanjilo prostor za objašnjavanje Pandorinog ekosistema što je u principu i najbitnije da bi se razumelo šta se tu dešava. Vizuelno je film pravo savršenstvo, ne treba tu trošiti puno reči.

Hvala Kameronu za Alien-e, Terminatore-e, a sad i za Avatara.
By Orion

Ja i dalje ne želim.
Od toliko priče o istom meni je odbojna samo ideja da ga pogledam.
Možda skinem neki dvdrip kad se pojavi ako te nedelje ne budem imao ništa pametnije da gledam.

Jedino zbog toga i planiram da pogledam rip kad izadje.

Žao mi da puknem pare za film koji idem da gledam samo da bih mogao da kažem da mi se ne sviđa i da bih smeo da ga pljujem. :lol:

Ok.
Trenutno, više nego blam me svojih postova koje napisah početkom januara.

:kesa:

Neću sad ništa drugo da pišem.
Koliko mi je krivo što sam toliko dugo odbijao da ga gledam, toliko mi je sad drago što sam na kraju promenio mišljenje i što me film oduševio na način na koji ne bih nikad ni pomislio da može.

Bežim sad iz teme, morao samo da ''po'edem govno''.
Korisnikov avatar
By Darth Vader
Originally posted by Ulix

Meni je Avatar ubedljivo najgluplji Kameronov film, a kako je njegov opus generalno jedna džinovska glupost, nije lako biti najgluplji Kameronov film. :potapsava:

"Avatar" svakako nije glup film, ali je svakako precenjen.
Samo onaj ko se ne razume u film može ovako nešto da napiše.

Znam i razumem da je danas in&cool tendencja da budemo različiti od drugih i da ako se svima svidi nešto, mi obavezno moramo da kažemo da je to za nas loše i tako da se na bilo koji način izdignemo od ostalih.

Iako taj trend poštujem (kao i tvoju odluku), moram da napišem zašto je "Avatar" izvrstan film.

Ako bi na trenutak zaboravili na ogroman profit koji je film inkasirao i veliku popularnost filma world wide, ostaje nam ono što možemo videti na ekranu: zanimljivu priču koja nas podstiče da razmišljamo o budćnosti čovečanstva i civilizacije (i onoga šta ne smemo da postanemo) i pre svega - o budćnosti naše planete.

Dugo nije bilo filma koji sa toliko strasti želi da promeni svest ljudi i to je najimpresivnija odlika filma "Avatar".

Pored toga, film ima izvarednu fotografiju (nagrađen je Oskarom), kameru, vizuelne efekte (Oskar), ali i odličnu režiju.

James Cameron je tehnički izvredan reditelj. Smešno je osporiti njegov talenat. Njegova "tajna" je u sistematičnosti. On prilazi filmu i obrađuje ga jako dugo i pri tom se "konsultuje" sa velikim ostvarenjima filmske umetnosti.
Filmski reditelji se dele na:
Filmske stvaraoce i zanatlije.
Prvi se ne boje greška i stalno napreduju i eksperimentišu, dok ovi drugi (zanatlije) slede znanja do kojih je stvaralac došao.
Dugo sam verovao da je James Cameron zanatlija, ali je on savršena kombinacija oba.
Korisnikov avatar
By dharmox
Originally posted by Darth Vader

James Cameron je tehnički izvredan reditelj. Smešno je osporiti njegov talenat.
Nije najgluplji, barjak nosi Titanic. :shtap:
By Ulix

Znam i razumem da je danas in&cool tendencja da budemo različiti od drugih i da ako se svima svidi nešto, mi obavezno moramo da kažemo da je to za nas loše i tako da se na bilo koji način izdignemo od ostalih.

Iako taj trend poštujem (kao i tvoju odluku), moram da napišem zašto je "Avatar" izvrstan film.

Ako bi na trenutak zaboravili na ogroman profit koji je film inkasirao i veliku popularnost filma world wide, ostaje nam ono što možemo videti na ekranu: zanimljivu priču koja nas podstiče da razmišljamo o budćnosti čovečanstva i civilizacije (i onoga šta ne smemo da postanemo) i pre svega - o budćnosti naše planete.

Dugo nije bilo filma koji sa toliko strasti želi da promeni svest ljudi i to je najimpresivnija odlika filma "Avatar".

Pored toga, film ima izvarednu fotografiju (nagrađen je Oskarom), kameru, vizuelne efekte (Oskar), ali i odličnu režiju.

James Cameron je tehnički izvredan reditelj. Smešno je osporiti njegov talenat. Njegova "tajna" je u sistematičnosti. On prilazi filmu i obrađuje ga jako dugo i pri tom se "konsultuje" sa velikim ostvarenjima filmske umetnosti.
Filmski reditelji se dele na:
Filmske stvaraoce i zanatlije.
Prvi se ne boje greška i stalno napreduju i eksperimentišu, dok ovi drugi (zanatlije) slede znanja do kojih je stvaralac došao.
Dugo sam verovao da je James Cameron zanatlija, ali je on savršena kombinacija oba.
Scenario Avatara je moglo napisati dete koje se nešto malo razume u mitologiju. Ako je to tebi fascinantna i interesantna priča, onda dobro, super. Uživaj u njoj. Ipak si ti taj koji se razume u film, je li, pošto već znaš da se ja ne razumem. Meni je dosadna i već viđena.

Kameronov talenat nema veze sa tim da li je Avatar sranje. Ne vidim, moram to priznati, zašto je Kameron baš nešto osobito talentovan i kako se u Titaniku i Avataru ogleda taj njegov talenat, ali i da jeste, i najtalentovanijim se dogodi da naprave neku glupost.

I možda je to opet odraz mog totalnog nerazumevanja filmova, ali ja ne želim da film menja moju svest, ne želim da me edukuje o budućnosti moje planete ili o bilo čemu drugom, ne želim da mi govori šta smem ili ne smem da postanem. Neću odgovore, hoću pitanja, da parafraziram Kunderu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Uspeo sam da odgledam pola filma,ne i ostatak,kraj...Ne svidja mi se.
Korisnikov avatar
By Darth Vader

A to je merilo vrednosti filma, koliko je Oskara dobio????????????????

U tvojim nebuloznim postovima shvatili smo da misliš da je Oskar nagrada za najgluplji film.

S' tim u vidu, Zlatna malina ide tebi. :)
Korisnikov avatar
By Darth Vader

I možda je to opet odraz mog totalnog nerazumevanja filmova, ali ja ne želim da film menja moju svest, ne želim da me edukuje o budućnosti moje planete ili o bilo čemu drugom, ne želim da mi govori šta smem ili ne smem da postanem. Neću odgovore, hoću pitanja, da parafraziram Kunderu.

Ojha! :D

Sad me podseti na jednu homofobičnu devojku sa jedne hejt grupe na Fejsbuku koja je izjavila "radije bi da sam primitivna i neobrazovana nego da dozvolim da pederi šetaju ulicom" (sasvim slučajno imam sačuvan njen komentar).
By Ulix

Ojha! :D

Sad me podseti na jednu homofobičnu devojku sa jedne hejt grupe na Fejsbuku koja je izjavila "radije bi da sam primitivna i neobrazovana nego da dozvolim da pederi šetaju ulicom" (sasvim slučajno imam sačuvan njen komentar).
A kako se vidi ta sličnost? Jesam li sad i homofobičan zato što ne volim filmove sa banalnim porukama? Bojim se da mi izmiče smisao ovoga. :sweet:
Korisnikov avatar
By scout_finch
konacno sam odgledala film:drama:
prica je skroz pokahontas+plavi ljudi, indijanci i kauboji i tako to.
ali, film je vizuelno savrseno odradjen, i sve je tako sareno i lepo i milina jedna. to mi se bas svidelo:D
i tako
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!