213. dan 26. Februar 2010. God.
Predivan sungazing u vremenu od 35 minuta i 50 sekundi. Moram reci da sam primetio da cim izadjem na dnevnu svetlost vec pocinje telo da mi se puni energijom. Na taj nacin mi je nivo energije u telu sve veci i veci kako od sungazinga tako i od izlaganja dnevnom svetlu. Osecam se predivno narocito ohrabren cinjenicom da ce uskoro stici lepo vreme i da ce nam doneti nase drago Sunce.
214. dan 27. Februar 2010. God.
36 minuta tacno! Predivan sungazing i punjenje suncevom energijom. Sve sam vise blizi kraju zavrsetka osnovne prakse po HRM metodi i to me raduje jer cu kada zavrsim ceo postupak moci nastaviti dalje. Sve vise mi je jasnije ono sto je Hira rekao u interviju da covek postaje solarni cip kada mu se poveca dovoljno energija u telu i mogu reci samo da mi je dovoljno da izadjem na dnevnu svetlost i da mi se telo vec ispunjava energijom. Osecaj je prekraaaaasaaaaaaaan!
215. dan 01. Mart 2010. God.
36 minuta i 10 sekundi. Osecaj je predivan. Vreme je gotovo iscurilo od nove godine i ova tri meseca su prosla kao nikad do sad. Radeci danasnji sungazing osetio sam kako me energija ispunjava sa svih strana, kako mi ulazi kroz kozu, oci, nos, usta... kroz svaku poru na telu. Glad ne osecam a ponekad uzmem samo caja uz stalno uzimanje vode i to solarne vode i osecam se predivno, kao nikad do sad. Empatija mi se povacava te mogu vise da osetim necija osecanja, naume i namere. Znam da se sungazinom na veoma blag i postepen nacin moj um samo stavlja vise u rad, te mi je i primat uma nad ostatkom tela vidljiv i neverovatna otkrica me obasipaju po pitanju mnogih tema.
216. dan 05. Mart 2010. God.
36 minuta i 20 sekundi. Sungazing je predivan i ovom predivnom tehnikom bismo zaista zauvek mogli da resimo problem gladi i siromastva na nasim prostorima. Svi sungazeri koji uzivaju u benefitima a posebno oni koji su smanjili unos hrane u svoje telo ili nemaju potrebe vise da uzimaju hranu, imaju zadatak da posebno siromasnima i socijalnim slucajevima ljudi govore o sungazingu i da osecaj gladi nestaje sam po sebi kada napredujete dalje u sungazingu po HRM metodi, a da telo pri tom potpuno prirodnom procesu ne pati vec da se lece i sve bolesti a nove se ne pojavljuju.
217. dan 06. Mart 2010. God.
36 minuta i 30 sekundi predivnog sungazinga. Vreme je sve toplije i toplije a sungazing je zaista osecaj za sebe i nemoguce ga je opisati jer to se mora samo doziveti. Cim sam izasao na dnevnu svetlost osetio sam kako se punim energijom. Predivan osecaj zaista. Gde god da idem bilo peske ili biciklom konstantan osecaj punjenja energijom koja mi siba venama u obliku kao neki trnci najvise u rukama i nogama ali i ostalim delovima tela, samo u manjoj meri. Zaista imam dobar osecaj da svima podelim ono sto osecam i ono sto mi se dogadja i to verujem da mi je doslo prosirivanjem svesti znajuci da ce kad tad nekoga bar jedna moja recenica mog opisa stanja da ponuka na to da bar proba da radi sungazing iliti suncarenje makar samo na 30 dana.
218. dan 09. Mart 2010. God.
36 minuta i 40 sekundi neprestanog punjanja unutrasnjih telesnih baterija. Fantastican osecaj i ja se osecam predivno. Cesto me kao ono sokira sama pomisao da zivim od Sunceve energije i dnevne svetlosti i da preko 10 meseci nisam imao potrebu da uzimam svakodnevnu hranu a jos manje da je prozdirem (prava rec za zivotinje koje se hrane mesom a?) kao sumanut. Znaci porcija fotona i energije od 36:40 sek. danas mi je bila potpuno dovoljna. Najcistija energija, koje je moje telo apsorbovalo je dovoljna da me nasiti i zasiti te nemam potrebe jesti i unositi svakodnevnu hranu koju jede vecina ljudi za sad na Zemlji. 2-3 L. Solarne vode, malo caja i malo mleka sa gledanjem u Sunce je sasvim dovoljno da zivim i cak sta vise da uzivam u svom zivotu vise nego kada sam prozdirao hranu pa napunio svoj burak (stomak) i nisam mogao celu noc da spavam, pa ustanem kao da sam orao i kopao po celu noc... UZAS! Sada spavam oko 5-6h i predivan je osecaj. Lezem svako vece od 22-23 do 5-6 ujutro i naspavam se kao nikad... zapravo spavam kao beba.
219. dan 12. Mart 2010. God.
36 minuta i 50 sekundi gledanja u Sunce bez prestanka. Kada sam bio na maloj minutazi cesto sam znao da se zapitam kako cu ja izdrzati da gledam u Sunce preko 30 minuta a sad na oko 2-3 minuta i jedva cekam da uradim svoj sungazing kako bih usao unutra i uzivao u benfitima... ali sad jedva cekam da radim sto duze sungazing jer mi je um i ceo mozak u potpunom odmaranju i meditaciji da ni primetim kada mi alarm odbroji i odzvoni vreme glednja za taj dan. Prelep i predivan osecaj, nemam potrebe da radim bilo kakve dodatne vezbe niti tehnike, da mucim svoje telo, te da postim i gladujem, kada sve sungazingom dolazi samo po sebi, treba samo da gledate u Sunce a sve ostalo ce doci samo kada mu bude vreme. Ne osecam uopste glad i to je normalno, jer kada se glad oseca? Onda i samo onda kada telo daje signal da mu je potrebna energija koju vecina ljudi za sad unosi putem svakodnevne hrane pa kada se najedu to im da mali stepen energije u celijama (pogonsko gorivo) i telu.
220. dan 16. Mart 2010. God.
37 minuta!!! Predivan sungazing, ja koji sam srecan kao malo dete, koji ga izvodim, a radi navrsenih jubilarnih 37 min. Svaki minut je jubilej i dozivljaj za sebe. Sto sam blizi onoj granici u prvoj tj. osnovnoj metodi po Hiri to sam sve vise srecniji jer nakon te metode cu izbaciti svoju kao produzetak prakse ko bude zeleo da praktikuje dalje i onda ce moci raditi po njenom zavrsetku sungazing kada god zeli do jednog sata i koliko zeli do jednog sata i to kada bude hteo i ujutro i uvece ali SAMO kada zavrsi osnovnu Hirinu metodu jer ce samo tad i tako biti spreman za to. Osecam se cvrst i jak, snazan sam i to snazniji nego ikad, ne umaram se kao pre ove predivne prakse i sve mnogo lakse podnosim, nisam vise u depresiji niti pobesnim kao ranije, znao sam da prasnem za sekundu i potpuno pobenavim... ali sve je to iza mene sad. Osecam se smireno, spokojno i opusteno brate, sto kazu Beogradjani. LoL
221. dan 17. Mart 2010. God.
37 minuta i 10 sekundi sungazinga je osvojeno i odradjeno danas. Jupiiiiii predivan sungazing i predivno vreme dok sam gledao danas u Sunce. Prijatno sam obrodavan da mi je majka od 64 god. Iz Beocina na 38 minuta i 30 sekundi sungazinga danas i da nema vise NIKAKVIH problema sa kostima, kicmom, ili zelucem i da joj je cir na zelucu koji je imala godinama i pila lekove za njega jednostavno nestao. Ona je takodje smanjila unos hrane i nekad jede jedanput na dan ili u vise dana nista ne pojede.
222. dan 18. Mart 2010. God.
Predivnih 37 minuta i 20 sekundi sungazinga. Zadovoljan sam sa zivotom i ovim malo sto imam. Mozak mi je u konstantnoj meditaciji i opustanju.
223. dan 19. Mart 2010. God.
37 minuta i 30 sekundi predivnog punjenja energijeom iz prvotnog izvora. Kada sam izasao i video sjaj sunca i celog nebeskog svoda te kada sam poceo gledati golim ocima u taj sjaj, imao sam osecaj kao da se nalazim na samom postanku svemira, na samom pocetku svih pocetaka. Predobar osecaj...
224. dan 20. Mart 2010. God.
Zaredjao sam svoj sungazing vec par dana i ovih 37 minuta i 40 sekundi mi je bas palo onako kako i treba. Osecam se smireno i opusteno. Svestan sam svojim svakodnevnih briga i problema ali me oni ne doticu da bih se nervirao i zivcirao radi njih! Nista nije vredno ovog mog blazenog stanja. Sve vise ucim kako da ostanem u njemu a da nisam ometan brigama i problemima koje imam u ovom svetu. Mogu samo reci da sam pobednik u ma kojoj se situaciji nalazio.
225. dan 21. Mart 2010. God.
Jos jedno jutro je osvanulo okupano suncem. Danas sam na 37 minuta i 50 sekundi predivnog sungazinga. Osecam da bih mogao gledati u sunce i po nekoliko sati koliko mi je prelepo i koliko uzivam u tom iskustvu, ali pridrzavacu se HRM metode iz vise razloga, tako da cu nakon svojih 37:50 samo skloniti pogled i zakloniti oci dlanovima. Osecam se predivno, pun sam energije, um mi je u konstantnoj meditaciji, nove misli mi naviru u glavu (oluja misli), sto je jedan moj prijatelj imaneovao ovakavo stanje. Prebozanstveno!!!
226. dan 26. Mart 2010. God.
38 minuta!!! Predivan sungazing u vremenu od okruglih 38 minuta. Osecam se kao da nisam u ovoj dimenziji ali znam da sam tu na zemlji u ovo vreme. Ne moze se opisati recima stanje u kojem se nalazim... jedva cekam 45 minuta pa polako po 1 minut na dole do 15 minuta... onda 30 dana na tom vremenu, pa moja metoda. Predivno! Cim sam izasao napolje osetio sam kako se punim energijom kroz svaku poru na svom telu i svojoj kozi. PREBOZANSTVEN osecaj! Ljudi, vi koji ne radite sungazing nemozete ni pomisliti samo sta gubite time!!!
227. dan 27. Mart 2010. God.
Jos jedan Bogom blagosvoljen dan, jos jedno suncano i prelepo popdne i vreme je za sungazing u trajanju od 38 minuta i 10 sekundi. Jupiiiiiiiiiii kako sam srecan, u vreme sungazinga i sada posle njega nemam reci za opisati. Znam da sam konektovan na misli Vise svesti, Univerzlane svesti ili kako god vam je drago. Osecam i znam sta mi govori, cujem ga i znam sta mi je sledece raditi. Pun sam Pranske (ki, orgonske energije), pun sam onoga sto je deo njega... ispunjen sam i znam sta hoce dalje. Poznajem misao Boziju ali ne kao sto je to hteo Ajnstajn kroz formule i jednacine, nego kroz njega samog, kroz deo njega samog od cega se sastoji ovaj nas svet, kosmos i sve sto postoji. Dajte mi energije ovakve svaki dan i nista drugo mi ne treba. Hvala Hiri za ovu predivnu praksu koju nam je preneo.
228. dan 28. Mart 2010. God.
Budim se i vidim kako sunce pocinje da sija, predivno jutro najavljuje jos divniji i velicanstveniji dan. Danas sam na 38 minuta i 20 sekundi sungazinga. Predivno iskustvo. Imam male glavobolje odmah u zadnjem desnom delu glave, nista nije strasno a to je ono kada vam se bude nove sposobnosti, regenerisu neuroni i ceo proces od vas cini nesto novo, lespe, uzvisenije. Osecam kako se menjam iznutra, kako mi se DNK menja, kako postajem ja plus, cujem sve vise i vise sebe i „dogovaram“ se sobom. Kada su ljudi u zavadi sami sa sobom i ne znaju sta hoce onda se desavaju razni kursklusi u nasem telu, frustriranost, bes, iritacija... kod mene toga vise nema, niko ne moze da me iznervira. Samo se opustam i uzivam. Predivno, ovo samo neko pozeleti moze.
229. dan 29. Mart 2010. God
Vecernji sungazing, sunce polako zalazi a ja uzivam u svojih 38 minuta i 30 sekundi gledanja u njega. Predivan osecaj. Ne moze se recima opisati... probajte samo na 20-30 dana vi koji nikad niste probali da radite sungazing i videcete za samo to vreme kakve cete promene osetiti. Posebno vi koji ste zivcani, uznemireni, debeli, mnogo jedete, koji ste jako bolesni... na vama ce se sungazing benefiti pre ocitovati jer ima zaista mnogo za „prepravljati“ u vama.
230. dan 30. Mart 2010. God.
38 minuta i 40 sekundi predivnog sungazinga (punjenja) energijom. Cim sam izasao na vecrnje Sunce odmah sam osetio upliv energije u moje telo, kada sam poceo da gledam u Sunce koje se prostiralo iznad horizonta i lagano padalo na dole, osetio sam kako mi se u glavi aktivirala pinealna zlezda i kako me je obasjao melatonin iz nje, inace on se luci neprestalno kod sungazera koji su na vise minuta, dok se kod „obicnih“ ljudi luci i oslobadja samo nocu u perodu od 22 do 03-04h ujutro i... osecaj uz punjenje energijom preko koze i svake pore mog tela je bio fantastican i fenomenalan.
231. dan 03. April 2010. God.
Prelep i predivan sungazing u trajanju od 38 minuta i 50 sekundi. Ustajem ujutro rano i osecam melatonin u ocima, izlazim na na terasu na Sunce, sirim ruke i podizem ih u vazduh... ufffffff kako punjenje energijom, kakav osecaj, kako je to divno i ne zaboravno iskustvo? Pomislio sam i dalje tako mislim. Dovoljno mi je samo da izadjem na Sunce ili dnevnu svetlost i vec je moje telo sposobno da upija energiju, super! To je to ... ali idemo dalje samo ustrajno, polagano i hrabro. Osecaj i snaga koju sam osetio gledanjem u Sunce danas je nesto ne zamislivo i nesto sto nikad ne bih znao u potpunosti kakav je to osecaj da sam nisam isprobao ovu cudotvornu i predivnu tehniku na sebi.
232. dan 07. April 2010. God.
39 minuta! Danas sam na citavih 39 minuta sungazinga, citavih 39 minuta konstantog punjenja energijom, ljudi, ako uzivate u alkoholu, drogi ili drugim porocima da biste imali neki PROLAZNI cool i dobar osecaj, ovaj osecaj radeci sungazing je najjaci od bilo kojih od tih koje dobijate uzimajuci te stetne stvari. Ja pozivam sve ovisnike o bilo cemu da pocnu da rade sungazing i strpljivo sacekaju potpune rezultate koji NECE doci preko noci ali ce svakako doci kada im bude vreme. Svi vi koji zelite da se oslobodite duvana, droge, alkohola... posebno, krenite da radite sungazing i videcete vase besplatno i potpuno oslobodjenje od tih posasti a osecaj koji cete imati pri tom ce biti mnogo bolji, jaci i snaziniji ali prirodniji nego taj sto imate dok koristite te posasti. Osecaj punjenje celija energijom iz Sunca je neverovatan i neopisiv. Samo radite sungazing i pustite da SVE desi samo po sebi to je najjaci dokaz da je sungazing toliko prirodna stvar i ona vrhunska tehnika nad svim ostalim sto ne morate da unositei ulazete bilo kakav trud ili napor, nego se sve samo desava po sebi posto smo mi ljudi tako i bazdareni. Sungazing nas vraca u normalu iz koje smo ispali koracajuci kroz zivot, on nas ispravlja i celo nase naruseno telo u globalu biva jace i snaznije ako radimo sungazing.
233. dan 08. April 2010. God.
39 minuta i 10 sekundi predivnoooooog sungazing. WOW kako sam srecan sto mi je otkrivena ova drevna praksa, kako sam srecan sto sam „izabran“ od mnostva ljudi da je radim i upraznjavam kako bih imao ovako silne rezultate. Zeleo bih da SVI ljudi rade sungazing uzivajuci u njemu kao i ja... puneci se energijom kao ja, cak i vise od mene ... zelim da svi rade sungazing, jer ovo sto imam ja moram i da delim drugima da znaju sta mogu da ocekuju, da budu obavesteni sta ih ceka kada pocnu sa sungazingom. Ljudi, aktivirajmo se svi mi koji uzivamo benefite u sirenju ove predivne prakse, dajmo svako svoj doprinos ko sta moze... pisite vise o svojim iskustvima u sungazingu na forumima, pricajte ljudima o tome kako se osecate i koje benefite imate, sirite praksu dalje nemojte samo da je ljubomorno cuvate za sebe, samo da vi uzivate u benefitima a da vas nije briga za druge. Budite OPD (Opredeljeni Prema Drugima) svesti !!! Pisite opsirnije svoja isuskustva, nemojte se samo hvaliti na koliko ste stigli vremena nego podelite sa ljudima kako vam je i sta ste dobili radeci ovu predivnu praksu, videcete da kada neko pocne da radi sungazing po vasim recima kako ce vam srce biti prepuno jer ste nekome otvorili oci a mozda ga i spasili jer ko zna ko je u kakvim zivotnim mukama i potrebama. Sirite rec dalje...
234. dan 15. April 2010. God.
Danas sam na 39 minuta i 20 sekundi. Jako mi odgovara ovako ustaljenije raditi sungazing, mada nije pravilo ali svakako da je mnogo lepsi i bolji osecaj konstantnog punjenja energijom. Osecam se predivno mada vise od 10 meseci ne uzimam hranu ako ja to ne zelim... a ne zelim! Kada budem hteo iz nekih razloga naravno da mogu uzeti malo bilo kakve hrane ali moj stav je da za sad ne zelim da je uzimam, i to nije poenta. Prava poenta je to da ne zavisim od onoga sto je za mnoge ljude svakodnevna potreba a to je hrana, uobicajena hrana koju ako ne uzimaju da nadopune svoje telo energijom zasigurno nece preziveti, osim ako tu energiju ne uzimaju na drugi nacin. Dakle, svedoci smo raznih zemljotresa koji su postali ucestaliji i preko 5 rihtera na dan po 10-15 u celom svetu (kao nikad do sad), vulkanskih erupcija, zagadjenja, nagle promene vremena... ali ja se ne bojim i ne strahujem jer su mi povecane sanse za prezivljavanje samim tim sto ne moram uzimati hanu pa mogu ispod rusevina preziveti duze vremena u slucaju jaceg zemljotresa ili ko zna kakve nepogode, nemogu se vise razboleti pa me ni bolesti nece pometi niti dotaci me se, u stvari niti me dotice ovaj novi usvojeni kodex alimentarius... jednostavno potpuno besplatno jer sam u jednom momentu mudro postupio ja sam zasticen od mnogih nadolazecih sad vec sigurno katastrofa. Isto to zelim da objavim svima, da svi koji nisu osetili car i draz sungazinga to osete u sto kracem vremenu i sebe drze zasticenim od nadolazecih katastrofa, kodexa alimentarius, promenjene zivotne sredine...
235. dan 16. April 2010. God.
Premocan sungazing na zalazecem suncu u trajanju od 39 minuta i 30 sekundi. Pravo uzivanje puneci se suncevom energijom, pravi osecaj a jos i daje zaista neprocenjive benefite. Hvala Hiri za ovo predivno razotkriveno znanje. Moram priznati da mi je sad jako zao sto nisam zapoceo sa sungazingom jos pre 6 meseci kada sam po prvi put cuo i gledao emisiju sa Hirom „Na rubu znanosti“ do sad bih vec sve zavrsio i terao samo dalje... ali, mozda je bas sve moralo biti ovako i mozda sam bas 16. Februara 2009. Godine trebao da pocnem da radim ovu predivnu praksu, da sam je zapoceo pre 6 meseci (u avgustu 2008.) verovatno ne bih imao ovako silne rezultate. Dakle svako ce poceti sa sungazingom ako mu je dato, onda kada kada mu bude vreme. Na nama je da sirimo ovu predivnu praksu dalje, da pricamo ljudima sta nam se desava, da ih poducimo kako da oni samostalno takodje rade sungazing a na njima je (kada i ako im je dato) je to da li ce i kada krenuti da je praktikuju.
236. dan 17. April 2010. God.
39 minuta i 40 sekundi predivnog sungazinga. Malo je reci da se osecam predivno i kako mi celim telom struji energija. Nemam reci niti mogu iskazati kako je to mocno stanje u kojem se nalazim. Sungazing je zaista najsavrseniji oblik joge i time prevazilazi bilo koji pomen na nju samu jer vam vas um nakon nekog vremena sungazing sam meditira, samo telo se podesava na ono sto je normalno i prirodno a odbacije ono sto nije prirodno. Disanje mi je jako sporo i to je doslo samo po sebi, um mi je u konstantnoj meditaciji i opustanju, telo mi nikad nije bilo jace cak ni kada sam bildovao. Idem i teram dalje a mogu da budem samo jaci, napredniji i mocniji u ma kom smislu.