Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za novopridošle, svežeotišle i one koji su uvek tu....

Moderatori: EnRage, Moderators

By Bombina
hehe evo mene da uzivam,ponedeljak praznuje se ,ja se sad na internetu pa zavrsen mi je,izlazit cu s kim druzim uz kafica,koju nisam davno videla
Mazo cujem da si produzio,Dina vreme je krupan sneg,al sta ce takvo vreme,zivot je bas nepredvidiv
I,tako vrlo kazu vezbe nece biti na prvom nedelje samo na predavanje...
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro! :jutro:

Sunceeee :yay:

Jos malo pa krecem kod frizera, moram da budem lijep za BG :D
By Bombina
Maza kod muskog frizera,manemoj oces da budes lep,nikako ga ne vidim sto si ulepsao
Korisnikov avatar
By Seaman
Jao Dina, nama je ovih dana 7 god kako smo se upoznali tj prvi put sastali u BG. :shocked:

Kako lete god. :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Seaman
Moramo da proslavimo, ja sam se sjetio godisnjice a ti vodis na veceru. :pucaodsmeha:
A moze i pice u kaficu OKNO :D
By Bombina
Originally posted by Seaman

Jao Dina, nama je ovih dana 7 god kako smo se upoznali tj prvi put sastali u BG. :shocked:

Kako lete god. :zvezdice:
:kiss:
A,ja za vas auuu ne secam se neko zna kad me podseti me :mobilni:
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Mazo,
ja racunam od dana kontakta na netu a to je bilo u decembru, znaci vec sedam godina i dva meseca se znamo... Ali slavicemo i upoznavanje uzivo, samo ti dodji...

Sedam godina :wow:

Bombi,
super da se odmaras...

Ja doruckujem pomorandze... Loni ih kupio ovaj put, moja kritika u kaficu je delovala :giggle: Doduse juce su stigle iz drugog odlaska u prodavnicu, ali nemam zamerke, vazno da su tu :njami: Posluzite se i vi...

Pozdravcici Mazo, Bombi, Singi i ostali kaficani i kaficanke... Evo i jutarnje kafice...

:kafa: :kafa: :kafa:
By Bombina
E dobar dan svima pozelim svima nasih kaficani i kaficanke srecan dan zaljubljenih,lepo se provedite,i sutra dan praznik se nerade
uzivam citajuci knjige,filmove,pisem na smsove,gledajuci sajtove,koliko ja znam milijardi sajtova vise toga su napravljeno,moglo je priznati da mogu smanjiti resora
Korisnikov avatar
By Dzi
mah kaficanima i da vam pozelim srecan dan zaljubljenih :) :love:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
a ja cu samo izdaleka da masem da vas ne zarazim nekim bacilima :slinavko:

pozz Dina, srecan sv Trifun

pozz svim kaficanima, srecan Dan Zaljubljenih

eh, sto sam razdvojila sad.... ali nema veze, evo moze ovako: srecan svima 14. februar, pa ko sta slavi/priznaje/i slicno, pronaci ce se u tome :D

nadam se da je ovo dovoljno politicki korektno :lol:

iako je ovo kafic, necu kaficu, to ostavljam vama, a ja cu samo jedan caj sa medom i limunom :)
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Posto smo juce proslavili ovaj ili onaj praznik ;) zelim vam da i danas budete u lepom i slavljenickom raspolozenju. Jedan razlog za dobro raspolozenje svi odmah znamo - neradni ponedeljak :yay: a i cela nedelja ce biti lepsa kad se krene od utorka :yay:

Kuvam kaficu i caj za NsBeckie

:jutro: :kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro! :jutro:

Ja sam danima bolestan.:(
Korisnikov avatar
By Dina
Ja nisam bolesna sem sto me malo steze kicma ali nisam bas u ludom raspolozenju...

no pustam veselu muziku da ne rasteramo goste i kuvam kaficu...

>muzika: :peva: :kafa: :kafa: :kafa:
By Bombina
eh meni je cinilo da je maza nije bas odgovoralo,a Dina nije mogla digle na ruke aaa
Ja bila tamo,dosla i da te cujem ,maza nije bilo znam da je jos blizi dva dana
Korisnikov avatar
By Dina
Slika

Ja sam poranila da sredim kafic za Mazin rodjendan... vidite koliko sam balona donela, sad cu da ih rasporedim i ukrasim kafic...
Korisnikov avatar
By Dina
Slika

A evo napravila sam i tortu... da Maza ugasi svecice pa da se sluzimo :njami: :njami: :njami:

Mazo,
jos jednom - srecan rodjendan! :kiss:

I pustam veselu muziku da igramo i pevamo...

Mazo moja Mazo sto me mucis danima... :peva:

:peva: :harmonika: :kolo: :gitara: :dancing: :dancingfever: :yay: :grouphug:
Korisnikov avatar
By Seaman
Dobro jutro!

Bas je divna torta :love:

Jos jednom hvala za lijepe zelje. :kiss:

A sada pocinje zurka :kolo: :dance:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Oj, Morski choveche:sesir:, SRECAN RODJENDAN i ovde!

:kiss: :hug:

:dancing: :dance: :dancingfever:

:kolo:
By Bombina
woow sam poslala tri put njega he he :hyper: :hyper:
Korisnikov avatar
By Dina
Evo mene sa novom frizurom za Mazin rodjendan :dina:
Korisnikov avatar
By Tot
Doprinosim tortom za Seamanov rođendan! :snob:

Slika
Korisnikov avatar
By Dina
Ja slatko ne jedem, ukus sam zaboravila :sigh: ali sa ovim virtuelnim tortama ipak cu da napravim izuzetak, ipak je Mazin rodjus :dance:

Jedno parce torte koju sam ja napravila i jedno od ove koju je napravio Tot :njami:

Bas su ukusne...
By Bombina
ah maza nije slao jednu torticu uz kafe sram ga bilo
Vec sad odmaram,pocela sam da citam knjigu dete zvana to
ova prica o decaku koji ziveo sa alkohoicarkem majkom,ne bi bilo dobro ziveo,bio je plasljiv mali decak,znao je za trikove za njegovom majkom i da bi sprecen ne bi dobio batinasa koji umalo imao hrabrosti i kasnije da su nasli njena rodjaka,pa je prijavila direktora iz skole,nastavnici i vaspitacice,koji mali decak umeo da dokaze sa trikovima,ziveo sa bracem,jer je njegova mama nije volela sinove i jer volela samo zenski rod,posle saznalo malom decaku,skola je saznalo sve sta su uradili,direktor je zvao policiju ,da nadje obezbedi dom i da nadju usvojenu porodicu da bi dobro ziveo mogu da zastite
i nastavljamd a citam kako ja upamitla svojim citanjem,bas me zanmljivo,vrlo ne bi kritika pise dejvic pelcer
Korisnikov avatar
By Dina
Dobro jutro!

Jutarnja kafica

:kafa: :kafa: :kafa:
Korisnikov avatar
By Seaman
Zdravo kaficani, nemam jos puno sati za net pa uskacem na kratko. Za 3,4 dana cu biti u Bg :yay:

:kiss:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 83
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!