Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by 4NY K3YJeste, taj je.
(kviskoteka)
da li taj clan ima opsesiju sisama, pi*kom i onim toolom za otpusavanje sudopera/kade/lavaboa?
Originally posted by Azdaja
Volim glupe vicOve...
Sta je to malo zuto,znoji se na wc solji?!
Smoki ima proliv
(al ajd... )
Originally posted by Combo
Isto. Al mi posle bude loše.
Aj jedan, nije od onih teških crnjaka.
Sedi u parku pedofil i gleda devojčice kako se igraju. Pa im da bombonu. Sledeći dan isto. Posle tako isto, danima. Na kraju kaže jedna mala drugoj:
- Ovaj dok nas kresne, ja ću da dobijem šećernu bolest.
Originally posted by starkyJaoj.. Crnjak.. Odlican.
Originally posted by Combo
Isto. Al mi posle bude loše.
Aj jedan, nije od onih teških crnjaka.
Sedi u parku pedofil i gleda devojčice kako se igraju. Pa im da bombonu. Sledeći dan isto. Posle tako isto, danima. Na kraju kaže jedna mala drugoj:
- Ovaj dok nas kresne, ja ću da dobijem šećernu bolest.
Originally posted by Sprinter
ulazi Zwezdica u tramvaj, sva u panici kaze vozacu
- prati ono vozilo!
Originally posted by Mahnitu
Kupio Sprinter novog BMW-a pa resio da ga malo provoza. Izadje on tako u grad i stane na semaforu, kad ono BUM! Okrene se on i vidi ficu. Pogleda svoj auto i vidi slomljena stop svetla, spojler, branik iskrivljen. Krene on ljutito prema Unicornu, vozacu fice. Uhvati ga za kragnu, kad on zavapi:
- Nemoj bre, prijatelju. Pogledaj sta vozis, a ja nemam para. Smiluj se!
Sprinter se smiluje i pusti ga. Staje malo kasnije na drugom semaforu i opet BUM. Okrene se i ne moze da veruje, opet isti fica! Krene on sada sa zeljom da ubije Unija od batina, ali ovaj opet zakuka:
- Nemoj brate, molim te, imam zenu i troje dece.
Ovaj se opet smiluje i pusti ga. Krene i opet, na trecem semaforu, BUM. Okrene se Sprinter, a Uni otpozadi iz fice mu mase:
- Idi, idi, ja sam!
Originally posted by Dzelajza RouzHaha
Originally posted by 4NY K3YJeste, taj je.
(kviskoteka)
da li taj clan ima opsesiju sisama, pi*kom i onim toolom za otpusavanje sudopera/kade/lavaboa?
Evo, setih se i ja jednog glupog vica:
Šta pevaju pederi u kafani?
"Ima jedan rčma u planini..."
Originally posted by SprinterTaj je već bio!!!!!!!!!!!!!!!:komp:
eo jean glup
umrla baba i dolazi kod sv. petra i ovaj joj kaze: ajde jednu zelju da ispunim. kaze baba pa ja bi da budem ziva. i ode baba u toplomer
Originally posted by DirrtyHahahaha
Sede 2 babe i svađaju se koja će da sedi u sredini.
Originally posted by confinatti
Pita uciteljica malog Crnogorca koji je naveci vrh u Crnoj Gori?
Kaze klinac:"Uciteljice,najveci vrh u Crnoj Gori je kad Sako gostuje u Trokaderu"
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!