Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Skyen
Volim Cruisere tipa Honda Shadow, Yamaha Virago. A malo vise sportski stil, definitivno Honda Hornet. Mljac
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Rodman
ima ga moj ortak i to beli skroz uff lep je na oko vozio sam ga al nesto mi bash... ae iskreno NE VOLIM YAMAHU uopste :zeva:
Suzuki ti je ok, al Yamaha nije...obrazlozi, molim te. ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
del, ti volis Šuzuki...sta mislis o v-storm 650?
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Azdaja

del, ti volis Šuzuki...sta mislis o v-storm 650?
Mislim da lici na tvog BMW-a. :lol:
Nisam ja neki veliki strucnjak, parametri za ocenjivanje motocikla su da mi se estetski svidi, da ne preskace ler, da se ne ugasi kad naglo pustim kvacilo i da moze preko ***km/h, a ak` stane na putu zbog najbanalnije gluposti ja cu sesti pored njega i zamoliti nekog da nas fotka pre nego sto zaplacem. :smeh:
Al` volim da ih vozim dok su ispravni...posle cu prebaciti odgovornost na nekog ko zna da ga popravi. :iskusnazenanabajku:
Korisnikov avatar
By Azdaja
jebAga lici :lol:

samo je malo veci, mislim glomazniji...sta sam 'tela reci - svidja mi se :D
Korisnikov avatar
By Darling
I want you, I need you, I gotta be near you!

Slika
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by hlaefdige

malo me nervira sto su "moderni"

motor bas mora da ti stoji
Ovo ''moderni'' znaci da su ''in'' trenutno?

''motor bas mora da ti stoji'' - apsolutno bezuslovno se slazem!

A kad nije tako izgleda jednako odvratno kao oni koji 'duvane' a u sustini samo puckaju ili napune obraze duvanom (pa na trenutke izgledaju ko hrcak) a onda izbace dim...Bljaaaak.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by Delete

Mislim da lici na tvog BMW-a. :lol:
Nisam ja neki veliki strucnjak, parametri za ocenjivanje motocikla su da mi se estetski svidi, da ne preskace ler, da se ne ugasi kad naglo pustim kvacilo i da moze preko ***km/h

i jako mi je super kada neko ovo lepo kaze, a ne proserava se o njima! :kiss:
Korisnikov avatar
By Rodman
Originally posted by Rodman
ima ga moj ortak i to beli skroz uff lep je na oko vozio sam ga al nesto mi bash... ae iskreno NE VOLIM YAMAHU uopste :zeva:
Suzuki ti je ok, al Yamaha nije...obrazlozi, molim te. ;)

Pa sta znam ... yamahu kao brend ne volim motori nisu kvalitetni uopste jesu nabirjani sve to stoji. A inace kad vidim sve te lozane ono R1 ludilo... to me odbija :)
A v-storm je opaka masina pogotovo masina id litru :diplomac:
Korisnikov avatar
By bu
ducati je moja ljubav :D ..volim motore otkad znam za sebe..al dosta drugova sam izgubila bas zbog njih..par puta umalo ja da izgubim zivot tako da sam se malo iskulirala od svega toga.. :) al taj osecaj kad ides na neki moto skup i kad ti drugi bajkeri sviraju i pozdravljaju ne moze se zaboraviti..dok sam bila zaludjena sa njima htela sam kupim novog kawasakija ninju 250r..al odustala sam od svega..dok ne sednem opet i ne poludim opet za njima :D
Korisnikov avatar
By ultraviolet
'tela sam tomosa, nisu 'teli da mi kupe tomosa, i dalje želim tomosa.
no teram neko malo prdavo čudo kubikaže čisto da se kaže da je mooo..ped (čisto da se kaže da nije biciklo)? haha ali je mica i znači mi jako jerbo ne mogu uvek da se dočepam auta.
a i bolje što je tak' slabašan, mislim da bih bila mrtva do sad s nečim besnijim u posedu.
al' želim imati neku aždahu bučnu. i imaču. jednog dana.
Korisnikov avatar
By elektron84
Eh, ultra, ja sam imala tomos. Prodah ga.

Malo trosi, leti je milina vozati ga. Dobra i korisna stvarcica :)

Kako je dosao novi zakon pa ce morati da se registruju i ti mali motori i da se nose kacige, morala sam da ga se resim :(
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bu
dok sam bila zaludjena sa njima htela sam kupim novog kawasakija ninju 250r..
Ali, draga, sta ce ti to, kad ti ne znas da vozis? :P
Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by bu
dok sam bila zaludjena sa njima htela sam kupim novog kawasakija ninju 250r..
Ali, draga, sta ce ti to, kad ti ne znas da vozis? :P
ti ces da me vozis..salim se..ako opet poludim mozda upisem polaganje za motore :D ..al tesko..msm za sad necu :) jos mi se zivi :D ...
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by bu
ti ces da me vozis..salim se..ako opet poludim mozda upisem polaganje za motore :D ..al tesko..msm za sad necu :) jos mi se zivi :D ...
Ako ti se stvarno zivi, sa mnom na motor ne sedaj. ;)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by elektron84

Eh, ultra, ja sam imala tomos. Prodah ga.

Malo trosi, leti je milina vozati ga. Dobra i korisna stvarcica :)

Kako je dosao novi zakon pa ce morati da se registruju i ti mali motori i da se nose kacige, morala sam da ga se resim :(
eee baš to, leti - car nad carom.
i totalno su mi hardkor, videh sad da neke nove modele proizvode i baš su treš nekako.
ništa bez automatika.

a koliko sam ukapirala, ovo moje biciklo je registrovano jednom za svagda, toliko o tome :D valjda nema cimanja svake godine k'o za one preko 150 kubika.. ili koliko već ide, n'umem te zakone i propise nikako.

šta je tu kaciga kriva? :D
Korisnikov avatar
By elektron84
Mislim da ce po novom zakonu SVI motori (bez obzira na kubikazu) morati da se registruju. Nisam 100% sigurna.

Da, automatika jednom registrujes i miran si, ali rekose mi da je to sad promenjeno. A kaciga na tom malom motoru? Malo mi je smesno...
Korisnikov avatar
By mOwbid
vozim Yamahu TDM.,., mada hocu da ga menjam.,., nije to za srbiju.,.,lol.,., salim se.,., jako je brz i jak.,, ne treba mi tolik.,. :S
Korisnikov avatar
By mOwbid
aaa volela bih MT-03,.,.ahhh (8 zaljubila sam se.,.
By LeDeNa_
Mogu tori :D

Da vozim moze...ali da sednem jos jednom nazad-NEKA HVALA...
Korisnikov avatar
By bu
my dream is to fly with this :D
Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!