Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
Prosle godine je imala visak kg, tj malkice punija :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Always and always gledamo arhivske snimke njenih fantasticnih meceva protiv Sestara i ostalih Top 10 igracica...

:rida: :rida: :rida:

:usamljen:
By cumpig
vazno je kucica u san diegu konacno gotova :tenis:
Korisnikov avatar
By spliff
posle 4/6 i 1/4 11 gemova za redom

:hail2:

evo zashto volem jecu :love:
Korisnikov avatar
By mmiki
Haljinica joj je za ovaj Fed cup prelepa. :)
Korisnikov avatar
By Seaman
Lepotica moja :love:

da je ovako igrala na AO ...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
E, kad bi tako igrla na RG/Wimble/US... :molise:

:sesir: Seaman! :)
By cumpig
sve je moguce, samo neka nastavi ovako. samopouzdanje je pronasla, duboke lopte su se vratile tamo gde treba, ofanziva u najavi ne zvuci kao blesavost godine :D :rambo:
mislim da ce sledeci turnir koji igra lepo pokazati na cemu je/smo!
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Mica moja, svaka joj čast za pobede. Nadam se da su one uvod u ono što sledi u narednom delu godine - JJ hurricane :tornado:

Ne mora da bude prva, ali bih tako voleo da osvoji Vimbldon...
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Sava_Savanovic

Mica moja, svaka joj čast za pobede. Nadam se da su one uvod u ono što sledi u narednom delu godine - JJ hurricane :tornado:

Ne mora da bude prva, ali bih tako voleo da osvoji Vimbldon...
ja bih vishe voleo rg. mada ne bih se bunio ni za w :D
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ma nek bude koji hoće, samo neka osvoji :lol: Skoro pa da sam počeo da gubim nadu da će ikada uzeti neki GS...

Al i dalje verujem u nju :tehno:
Korisnikov avatar
By Oziris
Nista me ne bi iznenadilo... Ako je Kuznetsova vlasnica 2 (hej, DDVVVVEEEE!!!!) GS titule, hipoteticki gledano, ako stekne u narednim mesecima izdrzljivost da igra i trece setove, i Kleybanova bi mogla da osvoji koji GS... Kad vec Dementievoj i Safinoj nikako ne polazi za rukom, jel te... :nokti:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ova dva meca idu u pozitivan skor: dobila: (378 +2) - izgubila: (192)
Korisnikov avatar
By Sunce
Samo neka Henin svoje nogice pregrupise za W, da JJ dobije RG. :molise:

Samo ja ne shvatam zasto JJ igra lose na GS. Mora agresivno da igra, bas kao protiv Kleybanove.
By cumpig
a sancez i definitivno dobio sut-kartu :(
ne svidja mi se ovo :uplasen:
posebno njen stav da ce dalje sama jer ona zna najbolje :tenis: :iskolacen:
nadam se da ce se urazumiti i naci par vrhunskih strucnjaka za svoj tim,
osim ako naravno to vec nije mama sneza :ninja:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by cumpig

a sancez i definitivno dobio sut-kartu :(
ne svidja mi se ovo :uplasen:
Kako? Zasto?

Izvini, ako su joj ovo pobede bez Sanceza, onda je bolje da joj nije trener. Fenomenalno je pobedila dve opasne igracice. Ona je stalno pricala da joj on pomaze, a da joj zapravo nije trener. On je specijalista za sljaku i insistira na spin udarcima, sto JJ cini defanzivnom do bola.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Sunce

Samo neka Henin svoje nogice pregrupise za W, da JJ dobije RG. :molise:

Samo ja ne shvatam zasto JJ igra lose na GS. Mora agresivno da igra, bas kao protiv Kleybanove.

:lol: :lol: :lol:

:up:

A sto se Sancheza tice, buduci da nije jos osvojila ni jedan GS, ni ne treba nam isti... :giggle:

Samo nek' igra kao sada u Areni, i bice nade za vece podvige. :cheer:
By cumpig
vise sam misleo da ce mozda i ona da krene putem totalnog raspada cim malo prigusti. kakva-takva, njoj ipak treba cvrsta ruka da joj malo hendla ego-tripove :carica: :2c:
nadam se da gresim, ali videcemo, godina je pred nama :pivce:
Korisnikov avatar
By Sunce
A da li je negde izjavila da ce sve sama - dalje?
Korisnikov avatar
By Sunce
DUBAI // Jelena Jankovic, having made the city her new home, is hoping to keep the Dubai Tennis Championship women’s title in the country when the tournament starts at Dubai’s Aviation Club tomorrow.

Jankovic, the sixth seed, has been given a first-round bye as one of the top eight seeds in the tournament – Caroline Wozniacki, Svetlana Kuznetsova, Venus Williams, Victoria Azarenka, Elena Dementieva, Agnieszka Radwanska and Na Li are the others – but the Serb said she cannot wait to get out on the court and start playing.

“It would be nice [to win the title], but I don’t want to talk too much,” said Jankovic, the former world No 1 who has reached the last-four of the tournament three times.

“I just want to try my best and I am looking forward to playing my first match, which will be Monday or Tuesday.

“We will see how things go for me. I hope for the best. I had great matches in the Fed Cup against Russia. I played some good tennis and I am really looking forward to the tournament. I will try my best and hopefully have a good run.”
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
E pa Jelena, neka ti je srećan rođendan! Red bi bio da nas počastiš nekom titulom :klap:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 42
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!