Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Menjam kanale ovog jutra na TVu i vidim da je TopShop na 7-8 kanala u isto vreme. Pa sigurno im se isplati cim tooliiko reklamiraju...

Da li ste nekad kupili nesto "iz fotelje" i kakvi su utisci?
Ili ste mozda culi od nekog ili kod nekog videli da je kupio nesto pa neko iskustvo, pohvala, komentar, kritika...?
Korisnikov avatar
By Rei
Onaj dormeo memosan jastuk, ali ga nisam kupio iz fotelje nego bila neka akcija u lokalnom Rodicu... Fenomenalan jastuk. :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
taj jastuk je jedino sto ljudi hvale.
postoji i urnebesno smesna grupa na fb - kolac u tiganju? nemoguce! :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Imam kitchen kit (to je ona posudica koja ima rotirajuce nozeve unutra, za seckanje svega i svacega, a jos ima i 7-8 nozeva za seckanje i rendanje koji se stave umesto poklopca. Nesto na foru blendera, ali bez struje. To koristim cesto.
Imam i taj dry cooker, ali ga ne koristim ni za sta. Iskreno, meni je hrana iz njega bas bljak. Nije istina da mozes da spremas bez ulja, hrana lako zagori, a ona koja ne zagori je vise kuvana nego pecena.
Obe sprave je dobila keva kao poklon za 8. mart, tako da kapiram da su ti sindikati potpisali neku saradnju sa top shopom i da se ovi tako finansiraju.
By steve7680768
[Quote] [qurl = http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... st=1776605 # pid1776605] Originally posted by Wilhelmina [/ i] [/ qurl]

Imam kitchen kit (this is one dish that has a rotating knives inside, for chopping everything, and still has a 7-8 knives chopping and rendanje who put the lid instead. Something in the blender forums, but without electricity. It used often .
I also have this dry cooker, but not used for anything. Frankly, I'm the food from him just Bljak. It is not true that you can not about to oil, food easily inland, and one that no longer Zagora is boiled, but cooked.
Both devices got a lady as a gift for 8 March, so kapiram that these unions have signed a collaboration with Top Shop, and that these so financed.

[/ Quote]

Ovo je prava tema za moju drugaricu Hlaefidge. Ona je kraljica snobovstine sto se kafe tice. Nece ni da pomisli da popije tursku kafu i pazljivo ce birati kafic u kom ce popiti kafu, ali onda ce bez ikakvo problema i blama izjaviti da je Jakobs 2 u 1 dobra kafa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!