Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by elektron84A mozes onda i po neki trn nezno da skines...
Mozes samo da gledas, njuskas i divis se bez pipanja.
Ako je zgrabis na silu, izgrebaces se kao niko.
Ako imas takta i sa dva prstica je uhvatis za stabljiku, Bog da te vidi...
Originally posted by ZwezdicaMa samo napred, try to beat me
Da li da kazem sta je u mojoj perverznoj glavi?
Bolje ne, kazu lepa tema..
Originally posted by AzdajaE da...Izmislili neki penzosi valjda..Setaju devojke i pevaju "Jutros mi je ruza pocvetala...",a deda onako za sebe "E jebi ga,mojzumbul uvenuo."
Znas li onu song... "Jutros mi je ruza procvetala...." eee, mojoj kumi je to asocijacija na vaginu...i svaki x kad cujemo negde tu pesmu- otkinemo....
Ima nesto u tome...
Ko ne zna reci pesme neka gUgluje
Originally posted by Orlando the Ladyvidis je pa se odusevis.. pridjes, pomirises pa se raznezis. treba i vestine i strpljenja da je uzmes ne bi li se povredila, ali drzis li do nje kao do ukrasa ima kratak rok trajanja.. ako je pak negujes kako treba, svake godine cveta sve lepsa i veca i od tog silnog trnja ne moze joj se prici ni sa jedne strane... jedino ti u njoj uzivas jer je sve procvetalo samo tvoje. drugi gledaju i dive se izdaleka.
Svi smo, je li (...nismo li?) culi da je zena kao ruza.
Sta je kvalitet koji je dominantan?
Trn, miris, boja, simbolika?
Originally posted by arwen_evenstarNema potrebe! Kad uvenu, napravis potpourri i opet dobro
prenabujale bolje zaobidji
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!