Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by Zwezdicabolje da si me kastrirala nego sto si mi ovako atakovala na neprikosloveni autoritet na forumu
Uni, zapretila sam ti tamo pa ti pazi kako se ponasas..
Inace, Uni je decak, mali..
Originally posted by unic0rnMa 'ajte molim vas, jedan klik i banujes, ne treba tabi autoritet, imas moc mali choveche..
Originally posted by Zwezdicabolje da si me kastrirala nego sto si mi ovako atakovala na neprikosloveni autoritet na forumu
Uni, zapretila sam ti tamo pa ti pazi kako se ponasas..
Originally posted by Loud & QueerPrvi deo je bilo praznjikav prilicno, ne znam zasto niste pustili ljude da udju? I sve vreme je bilo mesta..
Loud & Qeer se izvinjava zbog organizacionih propusta i svih neprijatnosti svima koji nisu uspeli da uđu na žurku "Počnimo ljubav iz početka" 5. februara 2009. godine uveče. Kada smo pravili dogovor sa KC Grad za prostor očekivali smo da će se pojaviti oko 500 ljudi, koliko je na žurku i uspelo da uđe. Nažalost, na kraju se ispostavilo da je interesovanje bilo mnogo veće, pa oko 300 ljudi nije uspelo da uđe.
Iako se vlasnici klubova vrlo teško odlučuju da ustupaju svoje prostore za gej žurke mi ćemo se potruditi da nađemo adekvatan i dovoljno velik prostor za sledeću žurku o čemu ćete biti obavešteni na vreme.
Originally posted by Zwezdicaahahahahahahaha
Tajna je visechasovno lizanje zenskog polnog organa, ali samo dok je mokra kosa, oprana.
Ps: Nesto mi govori da nikada neces imati kovrdze.
Originally posted by nickNSNema alternative.. Ne lazi da ne lizes, svi koji imaju kovrdze su lizali.
Originally posted by Zwezdicaahahahahahahaha
Tajna je visechasovno lizanje zenskog polnog organa, ali samo dok je mokra kosa, oprana.
Ps: Nesto mi govori da nikada neces imati kovrdze.
ali ja imam kovrdze a ne lizem zenski polni organ
ali zato se trudim da je ispravim..
a i uvek postoje alternativne metode...zar ne?
Originally posted by ZwezdicaDečak?
Originally posted by ZwezdicaPrvi deo je bio praznjikav oko garderobe.
Prvi deo je bilo praznjikav prilicno, ne znam zasto niste pustili ljude da udju? I sve vreme je bilo mesta..
Originally posted by deželašTa jedna osoba, koja god ona bila, nije ni na koji način usporavala cirkulaciju ljudi, već naprotiv.
Ako dobro kapiram, dobar deo čekanja nije bio zbog pretrpanog kluba, već zato što je samo po jedna osoba radila na naplati karata
Originally posted by deželašNeće biti.
i na garderobi. A to već NIJE do prostora ni njegovog vlasnika nego do organizatora.
Originally posted by jovanabeogradKada se bude pronašao dovoljno veliki prostor.
Za kada je planirana sledeca zurka?
Hvala
Originally posted by Loud & Queer
Iako se vlasnici klubova vrlo teško odlučuju da ustupaju svoje prostore za gej žurke mi ćemo se potruditi da nađemo adekvatan i dovoljno velik prostor za sledeću žurku o čemu ćete biti obavešteni na vreme.
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by Loud & QueerPrvi deo je bilo praznjikav prilicno, ne znam zasto niste pustili ljude da udju? I sve vreme je bilo mesta..
Loud & Qeer se izvinjava zbog organizacionih propusta i svih neprijatnosti svima koji nisu uspeli da uđu na žurku "Počnimo ljubav iz početka" 5. februara 2009. godine uveče. Kada smo pravili dogovor sa KC Grad za prostor očekivali smo da će se pojaviti oko 500 ljudi, koliko je na žurku i uspelo da uđe. Nažalost, na kraju se ispostavilo da je interesovanje bilo mnogo veće, pa oko 300 ljudi nije uspelo da uđe.
Originally posted by Black Lady
Da se i ja ukljucim...
Meni je bilo super na zurci, verovatno zato sto sam dosla ranije.....
Zanemarila sam i izbor muzike, koji i nije bio toliko los...
Bila sam sa super ekipom, slucajno upoznala neke jos ljude.... Dzelajzu tek videh na kraju, kojoj sam i pridrzala kaput ....
Zao mi je sto nisam upoznala neke ostale forumase, koji su sinoc bili na toj istoj zurci... iako sam bila sa dosta njih, vec nisam znala koga znam, a koga ne....
UZASNO MI JE KRIVO sto ljudi nisu mogli da udju, zato sto u tom prostoru jeste bilo mesta... I sto nisam mogla da uvedem druga i drugaricu, pa cak ni u pola tri, kada nije bila guzva, ni napolju ni unutra.. IAKO SAM LJUBAZNO ZAMOLILA BORISA i pitala da li mogu njih dvoje da udju, koji je na to odreagovao sa nekom pricom, tipa da ja zahtevam od njega da on tamo krsi neka pravila pitaj Boga sta je vec rekao, je l sam ga zaustavila i ponovila mu da sam ga samo pitala i nista vise....
Krajnje se neprofesionalno postavio i to mi se nije svidelo, iako se na kraju izvinio...
Dosta ljudi mi je reklo da je Smajli bio prepun, bas iz tih razloga sto ljudi nisu mogli da udju...
A sto se tice organizacije L&Q , meni je prosto smesno to da citam, s obzirom da ste ZNALI da ce doci ljudi, iz Su, Ns i ostalih gradova, ako niste, mogli ste samo da predpostavite.... Zahvaljujem se Lazaru, koji nas je iako verovatno malo nervozan, lepo docekao na vratima
Toliko od mene, ljubim sve koje sam videla juce
Originally posted by ZwezdicaVlasnik prostora ga više ne izdaje. Posle izlaska odande u aprilu prošle godine to se uopšte ne upotrebljava. Niko ne zna zašto.
A sto vise ne mozete da pravite zurke u Apartmanu?
Originally posted by PakiProcitala sam.... ne brini, to je moj utisak od juce....
Black, pročitaj moj odgovor Zwezdici.
Originally posted by PakiI-NEX, I-NEX, I-NEX
Originally posted by ZwezdicaVlasnik prostora ga više ne izdaje. Posle izlaska odande u aprilu prošle godine to se uopšte ne upotrebljava. Niko ne zna zašto.
A sto vise ne mozete da pravite zurke u Apartmanu?
A i šta ti sad kukaš za Apartmanom kad si ga ranije mrzela?
Plus i Apartman ima kapacitet 300-350 ljudi kao i KC Grad...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!