Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zwezdica
Uni, zapretila sam ti tamo pa ti pazi kako se ponasas.. :giggle:

Inace, Uni je decak, mali.. :sweet:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Inace, meni Cola, pa cak ni Knez nisu toliko smetali. Bilo mi je u neku ruku...simpaticno. Ali ako sagledam izbor muzike u drugom delu veceri i nacin na koji je onaj muceni DJ pokusavao da iskaze svoj nepresusni talenat, utisak je da je to moglo biti mnooogo bolje odradjeno.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Jeste, kada je drugi dj pustao neku bezveznu elektorniku je bilo onako, mada je meni i tada bilo ludilo. :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Zwezdica

bolje da si me kastrirala nego sto si mi ovako atakovala na neprikosloveni autoritet na forumu :rida: :rida:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by unic0rn

bolje da si me kastrirala nego sto si mi ovako atakovala na neprikosloveni autoritet na forumu :rida: :rida:
Ma 'ajte molim vas, jedan klik i banujes, ne treba tabi autoritet, imas moc mali choveche.. :murkan:

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By unic0rn
evo chim prije, moras da mi odash tajnu onih kovrdza :hoce iste takve:

:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Loud & Queer
Loud & Queer se izvinjava zbog organizacionih propusta i svih neprijatnosti svima koji nisu uspeli da uđu na žurku "Počnimo ljubav iz početka" 5. februara 2009. godine uveče. Kada smo pravili dogovor sa KC Grad za prostor očekivali smo da će se pojaviti oko 500 ljudi, koliko je na žurku i uspelo da uđe. Nažalost, na kraju se ispostavilo da je interesovanje bilo mnogo veće, pa oko 300 ljudi nije uspelo da uđe.

Iako se vlasnici klubova vrlo teško odlučuju da ustupaju svoje prostore za gej žurke mi ćemo se potruditi da nađemo adekvatan i dovoljno velik prostor za sledeću žurku o čemu ćete biti obavešteni na vreme.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Eh kakve je kovrdze imao Hton, dok se nije osisao.. :rida:

Tajna je visechasovno lizanje zenskog polnog organa, ali samo dok je mokra kosa, oprana. :yes:

Ps: Nesto mi govori da nikada neces imati kovrdze. :giggle:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Loud & Queer

Loud & Qeer se izvinjava zbog organizacionih propusta i svih neprijatnosti svima koji nisu uspeli da uđu na žurku "Počnimo ljubav iz početka" 5. februara 2009. godine uveče. Kada smo pravili dogovor sa KC Grad za prostor očekivali smo da će se pojaviti oko 500 ljudi, koliko je na žurku i uspelo da uđe. Nažalost, na kraju se ispostavilo da je interesovanje bilo mnogo veće, pa oko 300 ljudi nije uspelo da uđe.

Iako se vlasnici klubova vrlo teško odlučuju da ustupaju svoje prostore za gej žurke mi ćemo se potruditi da nađemo adekvatan i dovoljno velik prostor za sledeću žurku o čemu ćete biti obavešteni na vreme.
Prvi deo je bilo praznjikav prilicno, ne znam zasto niste pustili ljude da udju? I sve vreme je bilo mesta.. :misli:
Korisnikov avatar
By unic0rn
ni ja nisam siguran da cu moci tolko da se zrtvujem :sigh:

:smeh:
Korisnikov avatar
By disaster blue

Tajna je visechasovno lizanje zenskog polnog organa, ali samo dok je mokra kosa, oprana. :yes:

ahahahahahahaha :lol:
ali ja imam kovrdze a ne lizem zenski polni organ :lol:
ali zato se trudim da je ispravim..
a i uvek postoje alternativne metode...zar ne? :lol:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by nickNS

ahahahahahahaha :lol:
ali ja imam kovrdze a ne lizem zenski polni organ :lol:
ali zato se trudim da je ispravim..
a i uvek postoje alternativne metode...zar ne? :lol:
Nema alternative.. :evil: Ne lazi da ne lizes, svi koji imaju kovrdze su lizali. :lol:
Korisnikov avatar
By deželaš

Dečak? :njami:

Šalim se, i deluje ovde tako.

OT: Meni je unutra bilo super, ali to je samo 50% imalo veze sa žurkom.

Inače, koliko god da je bilo osvežavajuće videti onoliku masu šarenih ljudi ispred kluba :love: ,
organizejšn je stvarno bila skandal. Ako dobro kapiram, dobar deo čekanja nije bio zbog pretrpanog kluba, već zato što je samo po jedna osoba radila na naplati karata i na garderobi. A to već NIJE do prostora ni njegovog vlasnika nego do organizatora.

Kad smo već kod toga, moglo se nabaviti i malo više mesta za jakne. Kako to da u 12:20 moraš da moliš i ubeđuješ da ti negde ostavi kaput, jer već nema mesta? :serena2:

A kod muzike su meni smetali samo divljački prelazi katkad. Negde oko 2 su, sa celokupnom organizacijom i sveprisutnim klincima, taj Knez i nekakav tehno koji je usledio stvorili fantastičnu aktualizaciju onih narodnjak+rejv okupljanja iz prethodne dekade. A moja duša trešerska, samo joj je to falilo da se razgoropadi.... :love:
By Hans
Hocu novu zurku!!!!:zvezda:
Korisnikov avatar
By Paki

Prvi deo je bilo praznjikav prilicno, ne znam zasto niste pustili ljude da udju? I sve vreme je bilo mesta.. :misli:
Prvi deo je bio praznjikav oko garderobe.
Obezbeđenje KC Grad je prekinulo ulaz u trenutku kada je unutra bilo nešto više od 300 ljudi i na to se nije moglo uticati. Kasnije su puštali da uđe samo onoliko ljudi koliko pre toga izađe.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by deželaš

Ako dobro kapiram, dobar deo čekanja nije bio zbog pretrpanog kluba, već zato što je samo po jedna osoba radila na naplati karata
Ta jedna osoba, koja god ona bila, nije ni na koji način usporavala cirkulaciju ljudi, već naprotiv.
Originally posted by deželaš

i na garderobi. A to već NIJE do prostora ni njegovog vlasnika nego do organizatora.
Neće biti.

Zašto je odlučeno da u petak na garderobi radi jedna osoba umesto standardno dve, organizatoru L&Q žurke nije poznato.
Sem toga, garderoba je takva kakva je od kada postoji KC Grad.

Na te primedbe odgovor može da da neko od ljudi koji vode KC Grad.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by jovanabeograd

Za kada je planirana sledeca zurka?

Hvala ;)
Kada se bude pronašao dovoljno veliki prostor.

Korisnikov avatar
By Blady

Loud & Qeer se izvinjava zbog organizacionih propusta i svih neprijatnosti svima koji nisu uspeli da uđu na žurku "Počnimo ljubav iz početka" 5. februara 2009. godine uveče. Kada smo pravili dogovor sa KC Grad za prostor očekivali smo da će se pojaviti oko 500 ljudi, koliko je na žurku i uspelo da uđe. Nažalost, na kraju se ispostavilo da je interesovanje bilo mnogo veće, pa oko 300 ljudi nije uspelo da uđe.

:up:
Da se i ja ukljucim...
Meni je bilo super na zurci, verovatno zato sto sam dosla ranije.....
Zanemarila sam i izbor muzike, koji i nije bio toliko los...
Bila sam sa super ekipom, slucajno upoznala neke jos ljude.... Dzelajzu tek videh na kraju, kojoj sam i pridrzala kaput :) ....
Zao mi je sto nisam upoznala neke ostale forumase, koji su sinoc bili na toj istoj zurci... iako sam bila sa dosta njih, vec nisam znala koga znam, a koga ne....
UZASNO MI JE KRIVO sto ljudi nisu mogli da udju, zato sto u tom prostoru jeste bilo mesta... I sto nisam mogla da uvedem druga i drugaricu, pa cak ni u pola tri, kada nije bila guzva, ni napolju ni unutra.. IAKO SAM LJUBAZNO ZAMOLILA BORISA i pitala da li mogu njih dvoje da udju, koji je na to odreagovao sa nekom pricom, tipa da ja zahtevam od njega da on tamo krsi neka pravila pitaj Boga sta je vec rekao, je l sam ga zaustavila i ponovila mu da sam ga samo pitala i nista vise....
Krajnje se neprofesionalno postavio i to mi se nije svidelo, iako se na kraju izvinio...
Dosta ljudi mi je reklo da je Smajli bio prepun, bas iz tih razloga sto ljudi nisu mogli da udju...
A sto se tice organizacije L&Q , meni je prosto smesno to da citam, s obzirom da ste ZNALI da ce doci ljudi, iz Su, Ns i ostalih gradova, ako niste, mogli ste samo da predpostavite.... Zahvaljujem se Lazaru, koji nas je iako verovatno malo nervozan, lepo docekao na vratima :mazi:
Toliko od mene, ljubim sve koje sam videla juce
:blady:
Korisnikov avatar
By Paki
Black, pročitaj moj odgovor Zwezdici.
By Hans
Ja se zahvaljujem svakako i Pakiju i Borisu jer su dovoljno uradili. I hvala im sto su malo promenili izgled gay scene u Beogradu i ljudi koji je chine. Prija promena.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
A sto vise ne mozete da pravite zurke u Apartmanu? :misli:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Black Lady
Da se i ja ukljucim...
Meni je bilo super na zurci, verovatno zato sto sam dosla ranije.....
Zanemarila sam i izbor muzike, koji i nije bio toliko los...
Bila sam sa super ekipom, slucajno upoznala neke jos ljude.... Dzelajzu tek videh na kraju, kojoj sam i pridrzala kaput :) ....
Zao mi je sto nisam upoznala neke ostale forumase, koji su sinoc bili na toj istoj zurci... iako sam bila sa dosta njih, vec nisam znala koga znam, a koga ne....
UZASNO MI JE KRIVO sto ljudi nisu mogli da udju, zato sto u tom prostoru jeste bilo mesta... I sto nisam mogla da uvedem druga i drugaricu, pa cak ni u pola tri, kada nije bila guzva, ni napolju ni unutra.. IAKO SAM LJUBAZNO ZAMOLILA BORISA i pitala da li mogu njih dvoje da udju, koji je na to odreagovao sa nekom pricom, tipa da ja zahtevam od njega da on tamo krsi neka pravila pitaj Boga sta je vec rekao, je l sam ga zaustavila i ponovila mu da sam ga samo pitala i nista vise....
Krajnje se neprofesionalno postavio i to mi se nije svidelo, iako se na kraju izvinio...
Dosta ljudi mi je reklo da je Smajli bio prepun, bas iz tih razloga sto ljudi nisu mogli da udju...
A sto se tice organizacije L&Q , meni je prosto smesno to da citam, s obzirom da ste ZNALI da ce doci ljudi, iz Su, Ns i ostalih gradova, ako niste, mogli ste samo da predpostavite.... Zahvaljujem se Lazaru, koji nas je iako verovatno malo nervozan, lepo docekao na vratima :mazi:
Toliko od mene, ljubim sve koje sam videla juce
:blady:

Reci mi samo jedno.... "da li si nesrecna"? :sigh:
Korisnikov avatar
By Paki

Vlasnik prostora ga više ne izdaje. Posle izlaska odande u aprilu prošle godine to se uopšte ne upotrebljava. Niko ne zna zašto.

A i šta ti sad kukaš za Apartmanom kad si ga ranije mrzela? :)
Plus i Apartman ima kapacitet 300-350 ljudi kao i KC Grad...
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Paki

Vlasnik prostora ga više ne izdaje. Posle izlaska odande u aprilu prošle godine to se uopšte ne upotrebljava. Niko ne zna zašto.

A i šta ti sad kukaš za Apartmanom kad si ga ranije mrzela? :)
Plus i Apartman ima kapacitet 300-350 ljudi kao i KC Grad...
I-NEX, I-NEX, I-NEX :protest: :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!