Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By DoctorWho
kanda dzaba Carobnjaku, niko se ne javlja...
Korisnikov avatar
By DoctorWho
MAge-u s obzirom da ovde niko vise nece, mozda imas ti neku ekipu zainteresovanu?
Korisnikov avatar
By DarkStar
haha, ja igram FRP već 6 godina; počeo sa D&D ali sistem je totalno retardiran... srećom, imam iskusnog GMa, lik je sam napravio svoj sistem na osnovu D&Da i poboljšao ga... prvi FRP trajao dve godine, drugi trajao ČETIRI! xD

Sad baš počeli treći FRP, malo pojednostavljen sistem ali i dalje odličan :awesome:
osim što je GM bolesnik kao ja tako da retko kada spavam posle session-a xD
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by DoctorWho

MAge-u s obzirom da ovde niko vise nece, mozda imas ti neku ekipu zainteresovanu?
Hmmm... Moja ekipa za FRP se uglavnom raspala :(

I meni je D&D dosadio, World of Darkness je sistem koji mnogo više volim :evil:
Korisnikov avatar
By DoctorWho
Ma D&D ne moze biti dosadan najvise je do GM-a
Korisnikov avatar
By DarkStar
Ne, zaista jeste dosadan zbog nekih stvari, nezavisno od GMa. Ako GM prati isključivo D&D standard, onda je to noćna mora...
Korisnikov avatar
By DoctorWho
A zasto je to D&D dosadan? sta je dosadno?
Korisnikov avatar
By DarkStar
Ubija ga totalno glupavi sistem skill-ova i feat-ova, nerealnost prema nekim stvarima, komplikovanje tamo gde ne treba itd. da ne dužim sad.

... ammm, da, treba mi feat za penjanje uz drvo... do DŽaDŽa...

Imali smo probni FRP po D&D standardima koji je trajao... 3 sessiona... užas

Think outside the box! Začudićeš se koliko igra može biti zanimljivija ako odbaciš neke delove D&D knjiga... u stvari, ako ih koristiš isključivo samo kao inspiraciju za nešto više.
Kao što rekoh, jedan od FRPova nam je trajao 4 godine (možda čak i više), jebeno sam poludeo kad smo završili koliko je bilo do jaja.
Korisnikov avatar
By DoctorWho
Oh BOZE, pa naravno da neces terati ljude da za svaku sitnicu bacaju neke razne checkove... Zaboga! samo kada je nesto zanimljivo onda se to radi... a featovi su nesto sasvim drugo...
Korisnikov avatar
By DarkStar
Hoću da kažem da se FRPovi po D&D sistemu više vrte oko "mehanika" samog sistema umesto samih charactera.
Ali ajde neću da se raspravljam, ionako ne mogu da objasnim kako treba :)
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by DarkStar

Hoću da kažem da se FRPovi po D&D sistemu više vrte oko "mehanika" samog sistema umesto samih charactera.
Tako nešto, da :)

WoD mi je mnogo bolji jer se strašno skoncentriše na priču i likove, a ne tolko namehaniku. A i sama mehanika je mnogo realnija i jednostavnija ;)
Korisnikov avatar
By DarkStar
... utom i zabavnija... mada je nikada nisam igrao xD
moj GM sve što juri na "custom" i uvek ispadne odlično :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!