Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Tetkurache jedne komplicirane ne bi vam ni majka Tereza svima udovoljila :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
mislio sam da će mi biti dosta ono ali moram još:

ko li je onom PRVOM disk džokeju kupio miksetu i šta sve već treba za džokejisanje... ccc
knez. čolić. a u sendviču frankmusic, pa onda neki tamo hitić iz osamdesetih, pa IDE VUK od TAP 011 DŽIZS FAKING KRAJST! a sve zbrdazdola a o prelazima da ne pričam. jadne moje uši mile, slatke, reckave. :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
prvi pokusaj ulaska - oko pola 12... nisam ni izasla iz kola kad sam videla guzvu ispred

odem u kandahar

drugi pokusaj ulaska - oko 2.... ni tad nisam imala ideju da uopste izadjem iz kola

otisla kuci

sto se tice necije ideje da se dodje ranije... well, ja radim do 23h

a i nisam znala da su L&Q postale matine zurke :paki:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
U redu sam cekala podosta. Ali sam stojeci, potpuno precvikana izmedju lezbejki koje ne mogu da dodju do daha od intenzivnog razmenjivanja bacila, upoznala neke fine ljude iz Berlina i s njima caskala sve vreme..pa mi cak i nije tesko palo to cekanje. Ali u svakom slucaju, taj deo je bio uzasno lose isplaniran, a nije da se nije znalo koliko ce ljudi doci. Facebook nam je svedok.

Izbor muzike je do nekog doba bio okej, ali sam imala utisak da je previse tiha i da se DJ svojski trudio da ubije energicnost same pesme. Tako je neka potpuno zivahna pesma Lily Allen u njegovoj reziji zvucala kao neka teska zalopojka. Posle sam vec nasla drustvo raspolozeno za ispijanje tekile pa me nije mnogo gusila ona jednolicna elektronika pred kraj veceri.

:pivce:

Dobro drustvo, lep prostor u tom magacin nedovrsenom fazonu, i neki lepi random ljudi su izvukli stvar(da, plitka sam i estetski dojam mi jeste bitan). I da, strejt devojke, naravno. :love:
Ja se super provedoh i pored ovih zamerki, ali eto...organizatori...sad znate sta vam je ciniti, sledeca zurka bi trebalo da bude jos bolja ;)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Hans_87
Originally posted by Renoir

:eya:
bilo je super unutra
Kada si ti ushao i kako to da se nismo videli??? :misli:
Hm!
Pa,ne znam...
Mozda jer se bas promenio od zadnji put kad se videli...
i sam znas da te ja tada nisam prepoznao koliko si se ti prolepsao!
:kiss:
:mazi:

Videh nekoliko puta u prolazu Zwezdicu... I liked her hair
:)

Elem...muzika jeste bila SHIT generalno
ali,meni je drustvo bilo ultra zabavno,pa smo se sprdali na racun devedesetih dizel pesama
kao u Toxicu sto smo to radili sa turbo folkom
By Orion
Meni se isto nije svidela muzika ali realno, nisam ni išao tamo očekivajući da će biti nešto što slušam niti sam išao zbog iste pa mi manje-više bilo svejedno.
Jes' da je Knez bio šlag na torti al' dobro. Kad mi se igralo - igrao, kad nije - nisam.

Sve u svemu, da nije postojao prvobitni razlog zbog kog sam išao verovatno bih popizdeo x puta i otišao nakon sat-dva kući. Mada pitanje da li bih uopšte i otišao na žurku u toj verziji.
A i naravno, osim gore pomenutog, najveći highlight su bili meni dragi ljudi koje sam video i neka nova lica koja upoznah. :)

p.s. Što se tiče muzike, svrš momenat je samo bio Frankmusik.

:love:
Korisnikov avatar
By blabla54380
predlogom apelujem na organizatore lq zurki, da u buduce prave tematske zurke.

odnosno,

da recimo jednom bude lq elektronika,
i da se na toj zurci pusta samo ta muzika.

drugi put lq domacica (koji god vec naziv)
i da se na toj zurci pusta domaca muzika

em bi mogli onda i sa prostorom da se dogovorimo, em ja ne bi morao da se gledam sa shabanima.

i sreca radost svima.
Korisnikov avatar
By blabla54380
mozda nece finansijski u pcetku da se isplati, ali vremenom dobrim marketingom i menadzmentom ne moze da omane.

(ubacite me u organizaciju :smeh: )
Korisnikov avatar
By colorado
Mi smo jako ozbiljno shvatili tu najavu da treba da se dodje ranije zbog guzve, pa smo bili tu vecu pola 11... te smo bili jedni od retkih ljudi koje nisu pustili zato sto su suvise poranili. hahaha

Meni nije toliko smetao izbor muzike, koliko nacin na koji je ozvucenje bilo podeseno. Bas je nekako tesko gruvalo... zaguseno.. Moja elokvencija mi ne dozvoljava da objasnim bolje.

Ali, lepo sam se proveo. :)

I ja jesam za to da zurke ranije pocinju.
Korisnikov avatar
By tintily
I tako... mene , a ja ne volim guzve i upravo zbog njih izbegavam vecernje izlaske kad god mogu ili iste pokusavam svim silama da uglavim u kafice u kojima nema guzve, uspe jedna forumasica da nagovori kako trebam dici glavu s knjige i izaci medj' svet...
cekanje u guzvi-fuj. Na obavestenje inace jako nevaspitanog obezbedjenja da nece pustati do pola 4 okrenemo svoje guze i odvucemo ih u smajli, a u Grad se vratimo u tih pola 4 gde nas na vratima doceka isto ono "izuzetno ljubazno" obezbedjenje koje tvrdi da su rekli da je ulaz do pola 4 :)

Vracam se provereno dobrim strejt kaficima bez guzve :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Sprinter
Originally posted by colorado
Bas je nekako tesko gruvalo... zaguseno..

I ja jesam za to da zurke ranije pocinju.
ti ces onda na LQ domacicu. mozete i u meku na slaviji da organizujete :smeh:
U Meku je prostor sjajan. Na dva sprata, pa jos ima ono dvoristance, pa svasta nesto. Bas bi bilo divno. A i blizu mi, samo dotrckaram.

A verujem da bi se drustvo sa foruma druzilo ispred WC-a, kao u Inex-ovoj zgradi. :lol:

Jedina mana bi bila ta sto bismo morali ceo prostor da prekrecimo.
Korisnikov avatar
By Sunce
Pa da. A ti, posto si ptica trkacica, raznosis pica. Ugovoreno? :kuvar: Meni jedna voda, Rosa!
Korisnikov avatar
By mirth
I tako ispade da je samo strpljivi mladji narastaj dospeo na zurku. :lol:

Ono je stvarno bilo... :down:
Korisnikov avatar
By Sunce
Zar to nije divno? Demonstriramo SM igrice na zurci. :lol: Pomfrit! :pervert:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by shut

mislio sam da će mi biti dosta ono ali moram još:

ko li je onom PRVOM disk džokeju kupio miksetu i šta sve već treba za džokejisanje... ccc
knez. čolić. a u sendviču frankmusic, pa onda neki tamo hitić iz osamdesetih, pa IDE VUK od TAP 011 DŽIZS FAKING KRAJST! a sve zbrdazdola a o prelazima da ne pričam. jadne moje uši mile, slatke, reckave. :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist: :egzorcist:
Kome nadjes manu, da mu .ebes ...sta? Kosicu? :luda:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Dee
Trebalo je samo doci ranije i guzva se mogla izbeci. Zao mi je ljudi koji su se smrzavali napolju.

Ma da, onda je trebalo pozvati samo one kojima roditelji ocekuju da ce se vratiti u pristojno vreme, kao da imaju 10-ak godina. :barf: Prava zurka za mamine i tatine maze... :roll:

Da li bi organizator mogao da se oglasi i kaze nesto o evidentnom propustu i promasaju od sinoc?
Mislim da smo svi vec navikli da uvek bude kritika u vezi sa muzikom, ali se ne secam da je poslednjih godina bilo problema sa ulazom? Ili se naprasno povecala brojnost lgbt populacije, sto je nekom promaklo da ukalkulise pri planiranju zurke?
Korisnikov avatar
By disaster blue
:lol: u zivotu me nije bolela glava koliko me je juce od muzike :lol:
Dakle pola zurke sam proveo u wc-u...vodeci redom osobe koje su bile sa mnom...
na kraju sam se upoznao sa nekim devojkama tamo.. i kontam da smo jedno sat vremena pricali u wc-u...tako da smo slobodno mogli da krenemo i da naplacujemo ulaz..kao baba sere :lol:
Ostatak.. osim pijanog druga..koji se izgubio oko 3 sata i vratio nazad za ns sam :D
bilo je dobro..
Videh svoju sestru jenny... blacky, orlando lady, zwezdicu :)
I najzanimljiviji deo veceri... tekile sa jovanom i jos jednom osobom :lol:
e da... moram priznati da nikada u zivotu nisam bio srecniji kad su pustili Colu nego tada :lol: :smeh:
sve u svemu...nije bilo lose...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by Zwezdica
Originally posted by starky

knez?
zdravko colic?
thanks god sto ne udjoh.
E ti kada popijes pevas i Fanky G, tako da i Swan i ti pssssssssssssssssssst.. :nokti:
:hail: E hvala ti za sve pare na ovome!
Realnost.. Idu mi na kurac kada ljudi kukaju na Zdravka Colica ili lupam recimo Kneza, a vidjeni su da igraju i provode se uz mnogo "gore" stvari kao sto su novokomponovani narodjnjaci.. :hvala: Foliranti! :procitajpravilnik:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!