Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Dee Trebalo je samo doci ranije i guzva se mogla izbeci.

mogli smo i svi doci ranije.

[qurl=http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?viewpost=1774144#pid1774144]Originally posted by KvaziModoPop

Da je bilo vece mesto ljudi bi se zalili "Sto je ovako prazno?"

Jel vi ljudi inace izlazite? Naravno da postoje i redovi u drugim klubovima-mada iskreno
da je bilo vece mesto ljudi se ne bi zalili, jer bi usli u taj klub. jel to znaci da svaki propust u organizaciji mozemo da pravdamo sa "rdjavom kurcu i dlake smetaju"

postoje redovi pred pojedinim klubovima, ponekad. ali obicno kad stojis u tom redu na kraju i udjes u taj klub.
By Hans
Originally posted by Renoir

:eya:
bilo je super unutra
Kada si ti ushao i kako to da se nismo videli??? :misli:
Hm!
Am, da , nemam komentar za onaj hepening ispred, chekalo se dva sata, no dobro, na kraju sam usao i bio do kraja. Shto se muzike tiche... :dance: , hvala za Pass this on ali...to je i bio najveci hit vecheri.
Sve u svemu, moze da prodje.
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Ja sam dosao oko pola 1 i cekao sam previse dugo ispred vrata. Jedini razlog zasto sam cekao je zato sto je pola ljudi sa kojima sam dosao vec uslo pa sam mislio da cu i ja brzo. Pored toga, neki kreten mi je sve vreme nabijao lakat u kicmu...
Organizacija je bila katastrofa... Otisao sam kad sam cuo obezbedjenje da kaze (izmedju sebe, naravno) da nema sanse da u narednih dva sata iko udje, ali im nije palo na pamet da to podele sa masom ljudi koja ceka ispred.

Nemam nameru da nekome placam i da me tretira kao stoku tako da L&Q zurke necu posetiti u skorije vreme, ma koliko god bilo dobre.

Koliko god ljudi mrzeli HS, moram priznati da bih radije isao tamo i za mnogo manje pare uz kakvu-takvu muziku isao da se zezam i igram u super atmosferi nego proveo 2 sata u redu ispred L&Q klubova u nevidjenom stiskavcu sve vreme razmisljajucu kad ce ovi iz Corbe da krenu na nas da bih na kraju unutra bio sa samoproklamovanom elitom koja mrzi sve oko sebe i jedini cilj im je da prikazu koliko su oni mocniji od drugih a u stvari skupljaju pare mesec dana da bi dosli i popili jedno pice i gledali sve oko sebe sa prezirom.

EDIT: I da, ja nemam deset godina da dolazim na zurke u 10 sati, poste je, evidentno, u KC Gradu to jedino vreme kada je moguce uci.
By Hans
Dobro, i to je ok stav. :) Samo, mozda ti ljudi skupljaju pare mesec dana ali su estetski prijatniji za oko. Onaj vashar u Srcu je dovoljno rekao teoriji kicha. A i praksi.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Andjelika
Originally posted by Dee

Na skali 1- 10., DJ no.1 ocena 6, DJ no.2 ocena 0 !!!!!!!!!!!!!!

Potpuno se slazem....

... u pocetku je jos i bilo sta da se cuje...

posle je malo smorilo..

A ne kapiram DJ-a koji ne vidi lica ljudi koji slusaju,
i ne promeni nest...
I ja se to stalno pitam. Vjerovatno su neki sadisti :lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Bas bzv sto je tako proslo. :(

Uvijek su te zurke bile dobro organizovane, mada i dalje pamtim zurke u KAN KANU. Te su mi bile najbolje.
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Originally posted by Hans_87

Dobro, i to je ok stav. :) Samo, mozda ti ljudi skupljaju pare mesec dana ali su estetski prijatniji za oko. Onaj vashar u Srcu je dovoljno rekao teoriji kicha. A i praksi.
Pa ja imam, da se slobodno da se izrazim, dosta para, ali oblacim se onako kako meni odgovara i savrseno me briga ko se kako obukao i mislim da upravo oni koji bi dali sve pare na odecu su upravo oni koji te pare nemaju pa se trude preko svojih mogucnosti da pokazu kako su bogati ili ne znam ni ja sta... U hs mozda svi izgledaju kao seljaci, ali oni koriste klub za ono zasta ja mislim da treba, da se dobro zezaju i provedu a ne da promovisu ko je sta obukao.
Ali postujem svaciji izbor i misljenje, ovo je samo moj stav.
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Seaman

Bas bzv sto je tako proslo. :(

Uvijek su te zurke bile dobro organizovane, mada i dalje pamtim zurke u KAN KANU. Te su mi bile najbolje.
nista, za sledeci put prvo da se nadje adekvatan prostor, pa tek onda da se krene u reklamiranje zurke. a sto se tice muzike, ukusi su razliciti i uvek ce nekome nesto da se puno svidi, a neko ce da kaze za isto da je katastrofa. ja kad bi vam bio dj umrli bi. :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Auuuuuuuuuuu. Vama je svima bilo krsh, meni je bilo VRH i muzika mi se bas dopala, sem sto je negde oko 3h Dj krenuo da davi sa nekom elektronikom bez reci, a ja ne volim muziku bez reci..

I sto se tice ulazenja, mi smo usle oko ponoci na opusteno skroz, za par min.. Unutra je bilo mesta za sve te ljude koji su cekali napolju, tako da ne razumem zasto ih nisu pustili unutra? :misli:
By Swanheart
u poredjenju na prethodne L&Q zuke ova je bila katastrofa
prvo ona guzva
drugo, Zdravko Colic?! :povez:
smorila se i otisla oko 2.30h
svetla tacka zurke, upoznala Shut-a ali samo na blic, mislim da lepsi primerak muske vrste duuuuugo nisam videla :andjelak:
Korisnikov avatar
By blabla54380
pa sta se bunis onda. reci mi da ti ne budi uspomene. :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
omg propustih taj momenat :rida:

udjoh kasnije i to tek iz treceg pokusaja :zid: na zahtev vernih obozhavalaca :drama: :lol:

subjektivno je bilo jako zabavno, jerbo se u mojoj glavi prespojilo tako da bi mi i na saboru trubacha bilo :wundy: ; objektivno ja onako ne pamtim LnQ :shrug:

kapiram da smo svi izvukli pouke i da ce sledeca vec biti u elementu :)
Korisnikov avatar
By KvaziModoPop
Originally posted by Hans_87

Da je bio MUTE ne bih znao da li sam u HS ili KC-takav je bio vasar od ljudi
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne zalim sto sam se odlucila za kroejsu, a eskivirala bg (lajk olvejZ :smeh: )

zao mi je ljudi, eee...zasto bi cekali 2h ispred?!

ne pustaju OK. cao bao - neŠ me nocas viĐeti i dovindjons :geisha:

:awesome:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by KvaziModoPop

Jel vi ljudi inace izlazite? Naravno da postoje i redovi u drugim klubovima-mada iskreno: 2 sata cekati? Ako je neko toliko glup da ceka dva sata ispred, neka ceka. I treba da ceka ako nije pametan i ode. Svi su znali da ce biti guzva, tako da...
da mi ljudi izlazimo, ali tamo gde verujemo da mozda ne bismo glatko mogle da udjemo napravimo rezervacije telefonom. i molim te, red ispred gay kluba nam ne treba od 300 ljudi, niti je ovo film niti new york

cini mi se da ce mi se ispuniti zelja da dolazim i budem na zurci od 11 do 1 lol

nismo cekali ni pet minuta, tek toliko koliko smo odvojili da se sokiramo
Originally posted by KvaziModoPop

I dodatak malecki... Sramota je sto se dozvaljava da se ljudi u WCu drogiraju i jebu i da neko ne moze da pisa zbog istih. Sledeci put cu da se ispisam ispred pa nek me izbace
:up:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ma... mene je samo slogirala jutros ona oluja sa snegom....

sve ostalo je bilo

:awesome:
By Hans
Jao da, oluja...shibao me vetar u povratku i nekakva ledena kisa se urezivala u moje belo lice... :O
Korisnikov avatar
By starky
knez?
zdravko colic?
thanks god sto ne udjoh.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Swanheart

u poredjenju na prethodne L&Q zuke ova je bila katastrofa
prvo ona guzva
drugo, Zdravko Colic?! :povez:
smorila se i otisla oko 2.30h
svetla tacka zurke, upoznala Shut-a ali samo na blic, mislim da lepsi primerak muske vrste duuuuugo nisam videla :andjelak:
:cveće: takođe pohvale, jako lepa devojka :)

a muzika je bila ____________ (http://www.randominsults.net/)
Korisnikov avatar
By V25
Bitno da je Knez postao nova gay ikona!!!! :fancyklap:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!