Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Insorcer
..pretpostavljam homoseksualci i umiru?!
Korisnikov avatar
By blabla54380
kad ce neko da objavi studiju da homoseksualci zive duze od heteroseksualaca :smeh:

jel bi navukli jos veci gnev ili bi se svi utrkivali da budu pederi?
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by KiWi

Homoseksualci se rađaju, a ne postaju - to je teza zastupljena u nedavno objavljenoj belgijskoj studiji profesora Žaka Baltazara sa Univerziteta u Liježu.

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy ... _id=409050

Iako smo svi to znali, eto sad imamo i napismeno.

Komentari?
Teza, a ne dokaz -- dokaze vest ne izlaže. Ima i istraživanja koja podupiru suprotnu tezu. I šta sad?

Uostalom, ja bih voleo da vidim kako se biološki objašnjava fenomen biseksualnosti, da li se "pasivni" i "aktivni" rađaju takvim -- i da li oni uopšte mogu da spadaju u PRIMARNO istu kategoriju tj. da li je za njih važnija njihova partikularna uloga ili opšta seksualna orijentacija. I ako je homoseksualnost čisto stvar biologije, kako to da su uloge, pojedinačni ukusi i sl. tako raznoliki? Pitanja ima i previše, a sce dok se naučna istraživanja oslanjaju na pretpostavke političke korektnosti koju forsira mainstream gej pokret (mavodnom politički je probitačnije da imam urođenu homoseksualnost, onda je prihvatanje lakše), dotle ćemo plutati u mraku.
Korisnikov avatar
By maka
vau,kakvi komentari tamo na b92
Korisnikov avatar
By Dirrty
Odnos biologije, psihologije i sociologije je komplikovan.
Ne znam kada će i da li će ikada biti razgraničene, a kamoli doći do samostalnih zaključaka.
Korisnikov avatar
By maka
''Taj profesor nema pojma o zivotu,75% muskaraca homoseksualaca je iz razvedenih porodica gde je otac otisao izmedju 2-5godine zivota a majka preuzela ulogu oca,dete se poistovetilo sa majkom koja je cesto morala da bude i otac i majka.Ako bi smo verovali da je homoseksualnost urodjena sta cemo onda sa muskarcima koji su urodjeno feminizirani a uopste nisu homoseksualci(ima ih puno)?
Dakle porodica i sredina su glavni razlozi,posle toga moze da dodje nega mala geneticka predodredjenost ali pre svega odsustvo oca i jaka majka(ponekad starija sestra).''

:smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kažem ja, nemogućnost razgraničavanja.

Ja sam za podjednak uticaj prirode, psihe i okruženje.
Korisnikov avatar
By maka
ovaj je jos bolji :
''Tek u pubertetu se covek prirodno okrece ka suprotnom polu. Dotle se decaci igraju sa decacima, a devojcice sa devojcicama. Ako se pre vremena pojavi zaljubljivanje ili cak seksualnost, pre nego sto je dete zakoracilo u pubertet i okrenulo se ka suprotnom polu, prirodno ce se okrenuti ka osobi istog pola, i to moze ostati celog zivota kod onih osoba koje imaju veliki Ego, jer nisu naucili da vladaju sobom i pobedjuju svoja iskusenja. Takvima ni veza sa osobom suprotnog pola nema pravu perspektivu, jer je izraz ropstva unutrasnjem hiru, a ne prave ljubavi prema drugome.'' :kasalj:
Korisnikov avatar
By blabla54380
ajde mi da pustimo buvu da homoseksualci zive duze od heteroseksualaca prema nekoj studiji svedskih strucnjaka.
Korisnikov avatar
By Dirrty
To što si ti željan str8 mesa, nije opravdan razlog!
Korisnikov avatar
By Mage
Više me ove teme smorile... :sigh:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by Dirrty

Kažem ja, nemogućnost razgraničavanja.

Ja sam za podjednak uticaj prirode, psihe i okruženje.
A da li si za to da pod prirodom podrazumevaš i psihu i okruženje?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
U Hinduizmu je odavno to jasno. Pisana su dela gde se objašnjava zašto i kako.
To pokazuje koliko nauka kaska za istinom. Tako da je dotični doktor samo otkrio mlaku vodu.
Korisnikov avatar
By blabla54380
da. kompletan ekosistem. odredjeni raspored populacije popinog praseta i maslacka na livadi ume da zajebe, jos ako se tu nadje jorgovan, a ti nemas caleta pa tetketina u najavi.
Korisnikov avatar
By h2o
Originally posted by maka

''Ako bi smo verovali da je homoseksualnost urodjena sta cemo onda sa muskarcima koji su urodjeno feminizirani a uopste nisu homoseksualci(ima ih puno)?
Dakle porodica i sredina su glavni razlozi,posle toga moze da dodje nega mala geneticka predodredjenost ali pre svega odsustvo oca i jaka majka(ponekad starija sestra).''

:smeh:
ja celim svojim bićem osećam da sam se ovakav rodio

po svim teorijama trebalo bi da budem str8 i maksimalno mačo, ali to nije tako

uostalom, valjda vam je poznato da u Jagodini nema pedera, ako ne verujete tako kaže Palma. Oni su samo urodjeno feminizirani a uopste nisu homoseksualci(ima ih puno)?

:closet:

Uticaj porodice i sredine je da ne budeš to što jesi
Korisnikov avatar
By Orange Crush
bal,bal,baltazar,la la lala

prosipanje iz shupljeg u prazno i bas me zanima kako je tacno dosao do tih argumenata,pa ovako moze svako svasta da lupeta,jos malo pa ce da kazu da su naucno dokazali da govna mirishu :novine:
Korisnikov avatar
By Tot
Nebitno. I prevaziđeno da se previše odnosimo prema takvim raspravama.

To je više po meni interna priča među heteroseksualnom većinom kako će se oni snaći sa određenim fenomenima u svojim glavama. Nas to ne bi trebalo mnogo da se tiče. Isključivo se treba držati standarda i ostvarenih dostignuća u oblasti ljudskih prava. Unapređivati ih dalje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!