Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by maka
Danas smo pile caj za ljubavnike
Originally posted by SprinterZnaci - svaki dan? Mislim, posto proliv na forumu ne moze da ti izmakne. Dehidriraces dete.
pijem cajeve samo kad imam proliv ili kad sam bolestan pa treba da se preznojim. uglavnom od nane i kamilice.
Originally posted by SunceJa pijem zeleni caj najvise, retko kad neki drugi. Koji god caj da pijem, bitno mi je samo da nije iz filter kesice, ti cajevi su mi nekako bljutavi
Ja sam nabavio japanski zeleni caj Bancha, pa ga sada kusam i ispitujem.
Originally posted by Suncepa nije bas svaki dan, samo kad mi skrol zaglavi na tvojim postovima, al trudim se tvoje postove da citam samo kad imam tvrdu stolicu.
Originally posted by SprinterZnaci - svaki dan? Mislim, posto proliv na forumu ne moze da ti izmakne. Dehidriraces dete.
pijem cajeve samo kad imam proliv ili kad sam bolestan pa treba da se preznojim. uglavnom od nane i kamilice.
Originally posted by ok_deckoUpravo zbog toga sam ga i birao. Nisam zeleo senča caj koji ima veću količinu kofeina.
Originally posted by SunceJa pijem zeleni caj najvise, retko kad neki drugi. Koji god caj da pijem, bitno mi je samo da nije iz filter kesice, ti cajevi su mi nekako bljutavi
Ja sam nabavio japanski zeleni caj Bancha, pa ga sada kusam i ispitujem.
Na faksu sam radio seminarski o cajnoj ceremoniji u Japanu, bancha je klasican zeleni caj (sencha), ali druga berba u sezoni (prva je shincha), pa se smatra less fancy cajem
Bancha skoro da nema kofeina u sebi, ima dosta kalcijuma, vitamina A i gvozdja, pa se u Japanu uglavnom sprema decici
Originally posted by SprinterDakle, nisam vise Sunce nego Sena? Lepo.
Originally posted by Suncepa nije bas svaki dan, samo kad mi za skrol zaglavi na tvojim postovima, al trudim se tvoje postove da citam samo kad imam tvrdu stolicu.
Originally posted by SunceNisam znao za tu radnjicu, obavezno cu da posetim. Do sada sam kupovao caj na palilulskoj pijaci, ali nije to to.
http://www.biospajz.rs/katalog/caj-banca-50-gr.html
http://www.biospajz.rs/katalog/caj-senca-50-gr.html
Originally posted by Dzelajza Rouz
Najviše trošim kombinaciju jabuka-cimet.
Ovih dana skuvam sebi po dva litra, pustim Silvanu i lomim šolju po šolju.
Originally posted by Ulixdobro.
Najviše volim zelene čajeve, mada nije lako naći kvalitetan čaj kod nas. Volim banču, senču i ulong (redovno sa plazma keksom).
Ne sviđaju mi se mnogo voćni čajevi.
Originally posted by Ulixmeni bancha nekako pregorka...
Najviše volim zelene čajeve, mada nije lako naći kvalitetan čaj kod nas. Volim banču, senču i ulong (redovno sa plazma keksom).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!