Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
jao donesi nam kobaje.

ja sam izasla u subotu, osala do 6 ujutro, sto dugo nisam. verovatno ne bih toliko zaglavila, al vreme leti kad popijes.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Meni karavan!

Izasao sam i u cetvrtak i petak, pa sam seo da uradim nesto za vikend. Pritom sam nesto hipotonican ova dva dana, taman za ususkati se u kuci.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Wilhelmina

Juce ne izadjoh, jer sam zakucala u 22h.

Izjutra sam dobila ideju da je treci dan bozica, i jos subota pride, pravo vreme za otici da se podnese zahtev za pasos, pa sam se crtala u redu u 7h. Pet sati kasnije, ja imam potvrdu sa kojom treba da svratim na isto mesto za tri nedelje. Onda prafac Segedin.
Dobra ideja :)

U stvari, chini mi se da su ove brojke ipak prevelike, a sa druge strane mi se chini da su inache josh vece? :sudija:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Rei

Juce ne izadjoh, jer sam zakucala u 22h.

Izjutra sam dobila ideju da je treci dan bozica, i jos subota pride, pravo vreme za otici da se podnese zahtev za pasos, pa sam se crtala u redu u 7h. Pet sati kasnije, ja imam potvrdu sa kojom treba da svratim na isto mesto za tri nedelje. Onda prafac Segedin.
Dobra ideja :)

U stvari, chini mi se da su ove brojke ipak prevelike, a sa druge strane mi se chini da su inache josh vece? :sudija:
Pa znas kako, ujutru u osam podele brojeve, pa ti ne moras sedeti svih 5 sati u cekaonici. Izracunas, prosecno procedura za jedan broj traje dvadesetak minuta do pola sata, ako se radi o zenama sa decom, pa pomnozis to sa svojim dobijenim brojem i vratis se. Ja sam u proracunu pogresila za desetak minuta, ali sam ipak stigla na vreme.
Mada, mislim da ce guzve biti sve manje i manje. Ili ce otvoriti vise od tri kabine.
Korisnikov avatar
By Rei

Pa znas kako, ujutru u osam podele brojeve, pa ti ne moras sedeti svih 5 sati u cekaonici. Izracunas, prosecno procedura za jedan broj traje dvadesetak minuta do pola sata, ako se radi o zenama sa decom, pa pomnozis to sa svojim dobijenim brojem i vratis se. Ja sam u proracunu pogresila za desetak minuta, ali sam ipak stigla na vreme.
Mada, mislim da ce guzve biti sve manje i manje. Ili ce otvoriti vise od tri kabine.
Samo ne znam koliko je josh aktuelna ona situacija da je teshko uopshte se dokopati broja, negde tamo polovinom proshle godine, moj brat je mojoj mami drzhao mesto ispred supa od dva ujutro pa do podele brojeva, za lichnu kartu dodushe. Kontam da je za pasoshe posle 19. dec. takodje guzhva.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne mpgu vezati dve večeri u istom tempu, ne, ne.
jok i nemam 114 godina.
Korisnikov avatar
By Hys.
Isti rad kao violet.

I spava mi se i moram da napisem sebi sta sve imam da uradim sledece nedelje, i opste uzevsi, baba sam.

:gubitnik:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!