Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ne volim baš da se ljubakam pred publikom, što ne znači da sam neka uptight konzerva koja se zalaže za seksualnu represiju.

Ako se nađem u situaciji da poželim da poljubim svoju devojku, bio neko pored nas ili ne,
obično to i uradim (ako mi dozvoli... a ne da uvek).

Nisam se ljubila sa devojkom pred strejt prijateljima koji znaju, ali to je zato što prosto nije bilo tako spontanih situacija. Ne želim nikoga da testiram, ali se slažem sa tim da bih tek tad videla pravu reakciju na moju seksualnost. Mada, povremeno se dotaknemo teme o seksu i sl, kada razgovaramo.

Pred bratom sam se poljubila sa ženom, i to na njegovo insistiranje. :pervert:

Nemam pojma šta ga je spopalo, ali koliko god ja nekad govorila za njega da je mali, grozni "poluzeldi", on je zapravo od cele moje porodice nekako najslobodniji kad se razgovara o mojim preferencijama.
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Mr Dee
hajde, dajte nekog egzibicionistu koji to voli da radi pred svojim strejt drustvom.
smoriste me svojom senzibilnoscu i obzirom prema javnom (citaj: strejt) prostoru.

:D
Prisutan
ljubim i strejt dechake pred strejt drushtvom kad se zalijem
stoka
:panker:
Korisnikov avatar
By Khons
u javnosti mogu da se ljubim jedino ako je u pitanju klub, zurka i slicno.

ali ako smo negde na kafi, nasli se, eto, da popricamo svi djuture onda mi je takvo ponasanje vid nepristojnosti, isto kao i besomucno kuckanje porukica, citanje novina i slicno. posebno ako se nadjem sama sa nekim parom (bilo gay ili str8)
Korisnikov avatar
By Khons
i sad vidim da uopste nisam odgovorila na temu - ne mogu da se setim tacno, ali mislim da ima manje od 10 ljudi kojima sam se outovala na tom 2. nivou
Korisnikov avatar
By lorna
Postoje neke situacije "napolju" u kojima imam strašnu želju da poljubim devojku, ali ipak, ne činim to jer ne želim da pretvaram tu situaciju u neprijatnu, ako procenim da je neprijatnost na vidiku. Ponekad mi je teško da iskuliram poljubac, ponekad mi se i manta po glavi od kuliranja istog, ali se onda, nekako, usredsredim na njeno lice, oči, usporim kadar i uživam.
Ali, postoje i one situacije u kojima uspemo da "ukrademo" poneki poljubac, pa i na Slaviji :neto:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by blenta
Originally posted by Mr Dee
hajde, dajte nekog egzibicionistu koji to voli da radi pred svojim strejt drustvom.
smoriste me svojom senzibilnoscu i obzirom prema javnom (citaj: strejt) prostoru.

:D
Prisutan
ljubim i strejt dechake pred strejt drushtvom kad se zalijem
stoka
:panker:

pa ti dojdi pa se zalij u našem malom, pančevačkom "hadu"
gde se redovno mi muški cmačemo pred publikom, a sve tokom
igranja istine ili izazova.

:catwoman:
Korisnikov avatar
By McDreamy
Pa ima par prijatelja za koje znam da ne bi imali nikakav problem kada bi me videli da se ljubim sa dečkom... Mada, ima i onih koji ne bi želeli to da vide... Ali ja i dalje smatram da me oni prihvataju... Razumem i zašto im je neprijatno.

A najviše volim kad se ubijem da prelomim nekom da kažem da sam gej, a odgovor bude "Ma to je samo faza...". Prosto se oduševim.
Jednom sam rekao sebi vezano za jednu drugaricu: "Joooj! U inat njoj ima da nađem dečka da joj pokažem da nije samo faza..."
Korisnikov avatar
By keva
moram da priznam da neocekivano imam tolerantno drustvo.... pred svim drugaricama kojima sam se out-ovala.... ja sam se ljubila da devojkom..... ali to je samo zato sto je oni gotive i licno im ne smeta.....

mislim... ako drustvo zna da sam lez.... i to prihvata oberucke.... u jednom trenutku mora da dodje do out-ovanja no.2

zar ne?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!