Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Zamenjuješ teze, opslužitelju raznoraznih ,,Oliva'', zamenjuješ!

Kontradiktoran jesi, al' se malo vadiš baby.

Nema šanse da ima logike u tome da najpre neko napiše - DA. SVI TREBA DA SE AUTUJU. TO JE JEDINO PRAVILNO. ORMARCI SU QRAC.

Nema šanse da neko sam stavi slike sebe i svog dečka i svih gej prijatelja unaokolo, a da zatim zameri što je tamo neki nik (bez imena i prezimena) spomnuo da mu je neki drugi nik (takođe bez imena i prezimena i slike i profesije) bio dečko.

Pritom su obojica bili javni međudečkovi i na forumu cele 2005. išli na žurke zajedno, a pritom nigde forumaš A nije rekao ništa loše za forumaša B niti išta konkretno već samopozitivne stvari (bez preciziranja)

A na kraju krajeva kad je forumaš B zamolio forumaša A da ipak to prebriše, on je zamolio sa stilom i sa smajlijem. U prijatnom postu.
Otprilike - Divno je to, al' ipak nemoj da ih zainteresuješ za mene tol'ko :-)
A na kraju krajeva nisi ti ta oštećena strana nego neko drugi.

I šta s tim kad neki nik spomene zanimanje oficir i prenese mu tri rečenice (bez ikakve privatne odrednice)?
U Srbiji ima 10 000 oficira.
Što, da neće neko ko slučajno uđe na forum da pogodi da se radi o Simi Simiću iz Simograda?

E NEMA ŠANSE da smo kod jedne teme načas zastupnici najhrabre varijante ponašanja, a na drugom paranoičari na kubni.

Nije naravno to u pitanju već BORBA SUBJEKTIVNOG PREPUCAVANJA.

- Kad odgovara ovaj aršin, napašću kontrasagovornika tim aršinom, kad mi odgovara drugi princip, onda ću se pozvati na njega, da bih ga prejebal'.
Malo ću dakle da kopi pejstujem stavove gej aktivista, ali se neću odreći ni onih, koje zastupaju ormariši. Pa da. Verovatno su to te nijanse o kojima govoriš.
Toliko o tome...

A uzgred odkud ti znaš ko koga opslužuje dupetom a ko koga penisom u mom odnosu?
Odkud to da bi to trebala biti tema?

Osim toga svođenje jednog odnosa na to puki seksualni akt je puka trivijalizacija homoseksualnosti.
Tako nešto se može očekivati od homofoba, ali da gejevi odnose drugih gejeva imenuju kao stavi/vadi kombinaciju, je teška banalizacija gejstva.

Ne kažem da svaki gej odnos treba glorifikovati i nazvati ga romantično-uzvišenim, al' banalizovati ga pukim seksom, nešto je što ide na ruku samo homofobima.

SVE U SVEMU ... Ti si možda dobar gej aktivista, ali samo u teoriji. Pojaviš se na paradi jednom godišnje, staviš par gej slika na net i misliš jebao si ćaleta.

Da bi neko bio dobar gej aktivista u praksi mora najpre da zna da je se u osnovu aktivizma za gej prava krije HUMANOST.
Princip, koji zagovara ideju da su svi ljudi ravnopravni i PRIHVAĆENI...

Ti na mikro planu kršiš taj stav.
Prepoznavši onog, ko razliučito misli i ko je po tvom kriterijumu nižeg stupnja inteligencije, osmišljavaš PONIŽENJA, igraš igre POTCENJIVANJA, nazivaš ih javno GLUMIMA, BEZVEZNJACIMA...
Zbog malih razlika u politici, (svi smo mi ovde uglavnom levičari na različitim frekWencijama) igraš igru PAKOVANJA KONTRASAGOVORNIKA U RED FAŠISTA.

Umesto izgradnje mosta i edukovanja, sagovornika koji je u zabludi, ideš na traženje greške po svaku cenu (pravopisna, retorička) kojima je javno NASLAĐUJEŠ.

Umesto humora na račun SITUACIJE, forsiraš humor na račun LIČNOSTI.

Dakle radiš sve ono, što mi zameramo homofobima da rade nama.
Svi elementi su tu.
I svođenje gej odnosa na seksualni akt i omalovažavanje različitih u svim vidovima.
I kako onda da ti verujem da se ti zalažeš za neki bolji svet?

Sve u svemu, neke druge možda i možeš da ubediš da si dobar aktivista, kod mene, zbog tvoje agresivnosti na mikro planu, nisi prošao ni prijemni kad je aktivizam u pitanju.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Loni

Nema šanse da ima logike u tome da najpre neko napiše - DA. SVI TREBA DA SE AUTUJU. TO JE JEDINO PRAVILNO. ORMARCI SU QRAC.
bas suprotno, loony, to je cista, hladna logika.
Nema šanse da neko sam stavi slike sebe i svog dečka i svih gej prijatelja unaokolo, a da zatim zameri što je tamo neki nik (bez imena i prezimena) spomnuo da mu je neki drugi nik (takođe bez imena i prezimena i slike i profesije) bio dečko.
ma otkud tebi ideja da sam ja postao sliku svog decka na forumu? otkud ti znas imam li ja decka ili ne? ja rijec o tome nisam napisao, niti cu ikada.

a sto se fotki tice, ne bih ista objavio sto bi bilo problem bilo kojoj osobi koja je na njima. sve te fotke su odavno bile drugdje objavljene, na njima su svi out, a nikakve privatne info o nikome s njih nigdje ne napisah.
Pritom su obojica bili javni međudečkovi i na forumu cele 2005. išli na žurke zajedno, a pritom nigde forumaš A nije rekao ništa loše za forumaša B niti išta konkretno već samopozitivne stvari (bez preciziranja)
prestani me silovati svojim propalim vezama! :cupakosu:
I DON'T WANNA KNOW.
I šta s tim kad neki nik spomene zanimanje oficir i prenese mu tri rečenice (bez ikakve privatne odrednice)?
U Srbiji ima 10 000 oficira.
Što, da neće neko ko slučajno uđe na forum da pogodi da se radi o Simi Simiću iz Simograda?

E NEMA ŠANSE da smo kod jedne teme načas zastupnici najhrabre varijante ponašanja, a na drugom paranoičari na kubni.
lončiću koji je uvijek half-empty, vidim da ti izmice my point. ne radi se o tome hoce li netko skuziti ime i prezime tog poremecenog oficira, nego se radi da je ono sto ste vi pricali privatna stvar, a ne citat u nastajanju za forum. to kako bi ti gledao mjesec i zvijezde a on taslačio se ne tiče ostatka foruma. :roll:
- Kad odgovara ovaj aršin, napašću kontrasagovornika tim aršinom, kad mi odgovara drugi princip, onda ću se pozvati na njega, da bih ga prejebal'.
rece profesionalni retoricar... :lol:

A uzgred odkud ti znaš ko koga opslužuje dupetom a ko koga penisom u mom odnosu?
zapravo ne znam, ali ti ces mi sada to reci, jel tako? :lol: budi dosljedan, loony. :)
Osim toga svođenje jednog odnosa na to puki seksualni akt je puka trivijalizacija homoseksualnosti.
Tako nešto se može očekivati od homofoba, ali da gejevi odnose drugih gejeva imenuju kao stavi/vadi kombinaciju, je teška banalizacija gejstva.
yeah, you're 9 inches deep.

Da bi neko bio dobar gej aktivista u praksi mora najpre da zna da je se u osnovu aktivizma za gej prava krije HUMANOST.
Princip, koji zagovara ideju da su svi ljudi ravnopravni i PRIHVAĆENI...

Ti na mikro planu kršiš taj stav.
Prepoznavši onog, ko razliučito misli i ko je po tvom kriterijumu nižeg stupnja inteligencije, osmišljavaš PONIŽENJA, igraš igre POTCENJIVANJA, nazivaš ih javno GLUMIMA, BEZVEZNJACIMA...
Zbog malih razlika u politici, (svi smo mi ovde uglavnom levičari na različitim frekWencijama) igraš igru PAKOVANJA KONTRASAGOVORNIKA U RED FAŠISTA.

Umesto izgradnje mosta i edukovanja, sagovornika koji je u zabludi, ideš na traženje greške po svaku cenu (pravopisna, retorička) kojima je javno NASLAĐUJEŠ.

Umesto humora na račun SITUACIJE, forsiraš humor na račun LIČNOSTI.
a kojeg kurca ti znas kakav netko treba biti da bi bio dobar aktivist? those who can't do... babble? :hmm:
ne moras biti dobar kao osoba da bi bio dobar aktivist/lijecnik/politicar/inzinjer/umjetnik/whatever.

naravno, nigdje niti ne tvrdim kako sam dobar aktivist. ne bavim se time da bi netko mislio da sam dobar aktivist, nego iz potpuno drugih razloga.
Sve u svemu, neke druge možda i možeš da ubediš da si dobar aktivista, kod mene, zbog tvoje agresivnosti na mikro planu, nisi prošao ni prijemni kad je aktivizam u pitanju.
a ti nisi ni izasao na prijemni, ma ni srednu zavrsio, jer se plasis. ti si kukavica. to je cinjenica. ti ne smijes. ti se plasis. ti si nedorastao. ti si nedovoljan. ti si neuspjeh.
Korisnikov avatar
By deželaš
niko ne komentariše Lude godine :pljuje:

evo, nađoh vam jednu lulu pomirenja /edit/ frekfenciju humanizma da se iživite :cheer:

''
Korisnikov avatar
By Srklet
meni je iz zikine dinastije super fora kad za mišu kazu "lep je kao devojcica". onda zika, taj stari autohomofob, popizdi i kaze: devojcica?! pa on je musko!!!
Korisnikov avatar
By deželaš
Ma neka, osetljiv mi je centar za ravnotežu... :opatica:
Korisnikov avatar
By deželaš
Aman, dete, vidiš da sam u crnini... Na krst ne mirišem...

:deni:
Korisnikov avatar
By HARP

Reč je o crtaću DRAWN TOGETHER

Slika

Pa ko voli nek izvoli.
A, oni su mi najbolji, odgledao sve serijale i na leto čekam film :B
Korisnikov avatar
By Mage
Loni preteruješ! Crtani je extra i baš mi se svideo :)

Dok sam gledao nisam ni primetio da je negativac fem! Meni je on baš extra i mislim da bi bilo baš bezveze da je neki napucani macho tip. Ipak je čarobnjak i bavi se crnom magijom, mora biti makar malo iskompleksiran ;) I to mu baš extra stoji kao liku! :D

No, diskriminacija u Diznijevim crtaćima je prema čarobnjacima! Svi su skoro negativci! Jedini izuzetak koji ja znam je Merlin :(
Korisnikov avatar
By Vespertine
Vratimo se na crtani, poshto sam chitajuci temu, doshao do Makjla Mura i Indonezije i potom preskochio ostatak videvshi da je tema otishla u piSdu lepu...

To kakav je lik je total nebitno... Kao klinac sam prozdirao crtace, i oduvek sam vise voleo negativce, cak sam neke meni privlacne (govorim o dechijoj impresiji, ne sexualno) ljude poistovecivao sa njima, jer su mi negativci oduvek bili qewl... Ni u jednom momentu se nisam bavio razmishljanjem u smeru gay/straight podele likova po crtacima i filmovima, iako su mnogi bili evidentni, a moram da napomeem da sam se do 11 godine aktivno igrao doktora sa DEVOJCHICAMA, pa opet podele i odbacivanja nije bilo...

Negativci su, posebno po crtacima super! Uvek su zanimljiviji, komichniji, zapazheniji i mnogo ih je lakshe zapamtiti i zavoleti nego boza-limunada pozitivce koji su svi na isti shablon... Kao shto se da primetiti, bar na mom sluchaju, depikcija negativaca me nije otudjila od onoga shto sa stanovishta str8 populacije koja ispisuje tabulu rasu malog deteta stoji kao nemoralno i queer, vec je rezultiralo veoma povoljno za LGBT populaciju...

Iskreno mislim da nema shtete osim ako si aktivista ili nevladin organizator koji mora da zakuka na neku nepravdu iako je zapravo nema:seljache:
Korisnikov avatar
By maka
O Bouze,ja ga ni jednog trenutka nisam dozivela kao pedera ili fem muskarca.
Korisnikov avatar
By Vespertine

Od 200 crtaća, koliko imaju od osnivanja imaju samo jedan jedini gej glavni lik.
U pitanju je ,,Carevo novo ruho''.

Evo kako je taj lik izgledao...

Slika

Jedan glavni junak je dakle bio fem i on je bio sam tokom celog crtanog filma (pretvorio se u kamilu, pa se vratio nazad).

Da, i da ne zaboravim, ovaj crtac sam gledao po prvi put bas proslog meseca i ni po chemu nisam zapazio da je lik gay... Koliko sam ga ja skapirao, u pitanju je egocentrichno napucano dete ubedjeno u to da je centar svemira, jer pobogu on je car.

Jes da je 90 posto gay populacije isto takvo, ali to ga ne chini gayem... Samo mi reci otkud tebi ta informacija da znam da li moram da proverim svoj animirani-gaydar :D
Korisnikov avatar
By Loni
Ja sam negde čitao da su namerno koketirali s gej karakteristikama, kad su formirali ovog lika.
Nsu mu ni dragu stavili zbog toga.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Zaista ga ni malo nisam pojmio ko gay osobu. Mislim da je izostavljanje drage iz prostog razloga da se ne unishti lik i sama pricha jer bi onda ispalo da egocentrik ipak moze da pomeri centar zbivanja sa sebe na nekog drugog, a da ne prichamo o tome da je, kao i svaki Diznijev crtac, zasnovano na bajci, a ni u bajci nema lepshe polovine za cara. Uostalom na samom posteru pishe "It's all about ME!"
Korisnikov avatar
By dharmox
Već mi je dovoljno bljuv što se crtić sa crnkinjom pojavio tek kad je Obama zaseo na presto.
Valja sačekati da Ameri izaberu gay predsednika pa će biti i gay pozitivaca (u crtićima) :awesome:

Naravno, mizoginiju koja je dominantna karakteristika Disneyeve produkcije niko ne pominje (li je neko pomenuo na prethodnim stranama, nisam čitao redom?)...
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by dharmox

Već mi je dovoljno bljuv što se crtić sa crnkinjom pojavio tek kad je Obama zaseo na presto.
Valja sačekati da Ameri izaberu gay predsednika pa će biti i gay pozitivaca (u crtićima) :awesome:
lol
Naravno, mizoginiju koja je dominantna karakteristika Disneyeve produkcije niko ne pominje (li je neko pomenuo na prethodnim stranama, nisam čitao redom?)...
Ne bih rekao da je iko pomenuo.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja cu samo reci da su moj omiljeni crtani bile "Nindza kornjace" a nijednom u zivotu se nisam potukao niti ikada zeleo da se bavim borilackim vestinama.
Cruella je fashion freak pa ne mrzim fashion freakove.
Ursula je debela pa ne mrzim debele.
Mislim da metafore i personifikacije koje postoje u Disneyevim crtacima nisu razumljive maloj deci.
Ili mozda verujete da Disney deluje na decu subliminalnim porukama.
:hypno:
Korisnikov avatar
By Hton

Kako će ta deca reagovati kad na ulicama u Ugandi, Nigeriji, Angoli... vide takvog muškarca?
Kako kad im se tako bude ponašao drug u osnovnoj školi?

Pa naravno. Uvek će se setiti Doktor Facijala i imati asocijaciju na negativca.
Ovo me jako zabavlja. :smeh:

Ako imaju struju, televizor, kucu i prethodno ne umru od gladi, ili side, verovatno ce lose reagovati. :lol:

Taman se obradovah što se konačno pojavio prvi Diznijev dugometražni crtać ,,Princeza i žabac'', u kome je crnkinja u glavnoj ulozi.
Rekoh predivno! I Dizni produkcija je sazrela...
Posle svih onih jednoličnih šema i šablona.

Kad god se neka manjina predstavi tako to može biti opasno.
Da je jedini crnac u nekom filmu negativac, to je često predmet rasprava i problematično, ali ovde je pogotovu to loša stvar.
De molim te mi reci kada je neki crtani pokrenuo "secu knezova"?

Zašto neko od pozitivnih likova nije muškarac s fem pokretima ako će već prvi put da uvedu takav lik?

Kada budu radili crtani o Prince-u dobices svog fem pozitivca. :D

Slika

Mada kad pogledas nije da ovaj zli vrac i Prince ne lice- 2 muve jednim udarcem, pljunuse i gejeve i Princa... :lol:

Od 200 crtaća, koliko imaju od osnivanja imaju samo jedan jedini gej glavni lik.
U pitanju je ,,Carevo novo ruho''.

Te jeftine teorije zavere... :nope: A po cemu je on to gay? Ja sam barem 10 puta gledao crtani i nisam to primetio.

Jedan glavni junak je dakle bio fem i on je bio sam tokom celog crtanog filma (pretvorio se u kamilu, pa se vratio nazad).
:lol:
Kako samo vesto ume da popljuje taj Dizni, svaka mu cast.

Drugi glavni lik bio je strejter. U istom crtaću, on uživa u ljubavi s ženom, miluje decu. Pokazuju se porodične vrednosti...

Eto, to je pravo lice produkcije Dizni.

Naravno izdajničke produkcije Dizni jer se za samog Diznija tvrdilo da je gej.
:smeh: :smeh:

Kakva sugestivnost! Ti bre za novog Hitlera da se prijavis, pa da ocistimo rasu od prljavih strejtera. :D

str8 is new jew(black) :lol:

Ok. Možda i ja malo preterujem...
ni najmanje... :)

Posle ovog definitivno se okrećem japanskoj animaciji.
A od Amera izbegavam licemerno-fašističku Dizni produkciju.
I to ih boli dupe, sada ce da propadnu zbog tebe. :)

Volim idealiste...i ja imam takve momente. :)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ali Facilier uopste nije fem :nesiguran:

Loni, previse brines o nebitnim stvarima.
Korisnikov avatar
By deran
o joj,ko je izvuko temu...:povez:
By Speculum Columbae
Па, не бих се сложио баш са тиме.
Мени тај лик у "Принцези и жапцу" уопште није феминизиран (више фламбојантан, или ексцентричан).
Уосталом - шта је са Мулан. Ту је crossdressing приказан врло позитивно.
Мени су, на пример, принц из "Пепељуге" и, уопштено - већина Дизнијевих принчева феминизирани.
Korisnikov avatar
By Mage
Loni evo ti dokaz da negativci u Diznijevim crtaćima mogu da budu i mačo muškarčine:

Slika

Gaston :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!