Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by cybermikan
Osetio sam kako mi ulaze suncevi zraci kroz oci i kako putuju sve do pinealne zlezde puneci je...
Originally posted by shutBolje sazaljevaj samog sebe jer imas mnogo grdjih problema u svom zivotu. Meni je zao zbog tvog gubitka ali ja tu nista ne mogu i sam znas to.
Osetio sam kako mi ulaze suncevi zraci kroz oci i kako putuju sve do pinealne zlezde puneci je...
(ostavite i ovu temu)
Originally posted by cybermikanPostoji jedno mesto iz Zitija svetog Petra Koriskog, u kome se govori o njegovom najekstremnijem podvizavanju, i kaze: ,,Grudima prema vetru i u oci suncu"
I dalje ne uzimam cvrstu hranu, samo na oko 12- 15 dana mi je dovoljno malo supe od povrca da mi se podigne energija a osecam se fenomenalno pa se i sam pita od cega zivim a nema Sunca vec duze vreme da bih se dopunio energijom.
Originally posted by Orlando the LadyZaista nemas potrebe da mi dajes savete kao da ja ne znam sta radim! Bolje poslusaj moja predavanja koja sam dao do sad pa ce ti biti malo jasnija ova tematika.
Originally posted by cybermikanPostoji jedno mesto iz Zitija svetog Petra Koriskog, u kome se govori o njegovom najekstremnijem podvizavanju, i kaze: ,,Grudima prema vetru i u oci suncu"
I dalje ne uzimam cvrstu hranu, samo na oko 12- 15 dana mi je dovoljno malo supe od povrca da mi se podigne energija a osecam se fenomenalno pa se i sam pita od cega zivim a nema Sunca vec duze vreme da bih se dopunio energijom.
Eto, tek toliko da te pozdravim!
A sad idi jedi nesto, da ne odes Bogu na istinu tako mlad.
Originally posted by Orlando the LadyOk. To je samo jedno od 3 koje sam dao i to bas prvo- eksperimentalno radi testiranja opreme, web konferencijiskog programa itd. Inace svuda u starom svetu gde je prikaz zmije (sto ti kazes kako ja interpretiram "egipatsku umetnost") jeste prikaz kundalini- primalne energije. Uvek i svuda!
Poslusala sam. Mislim da je skandalozan nacin na koji interpretiras egipatsku umetnost.
,,ovaj mali coveculjak"
Originally posted by ns.happyAko mislis na mene onda gresis sinko, mislim grdno gresis! Ja prvo ne mislim da je homoseksualnost bolest pa je nemam nameru ni leciti, vec snazno mislim da je ona izbor ili mozda cak ukus u smislu nesto ti se svidja a nesto ne u ovom slucaju ne svidja ti se zensko nego musko telo ako si gay, ili ne svidja ti se musko a svidja zensko ako si lezbo.
jel' ovo onaj gari koji leci homoseksualnost bozanskim dahom? sto mu sajt nije ''gramaticki ispravno pisan''?
Originally posted by cybermikanKUNDALINI energija je hinduisticka stvar. NE SMES UCITAVATI I PROJEKTOVATI TO na sve okolo i na citavu civilizaciju, aman covece!!!
Inace svuda u starom svetu gde je prikaz zmije (sto ti kazes kako ja interpretiram "egipatsku umetnost") jeste prikaz kundalini- primalne energije. Uvek i svuda!
Takodje sta mislis zasto su se oni molili bohu Sunca? Zasto su uopste obozavali Sunce? Sta im je ono donosilo da stavljaju znak besmrtnosti na slike prikaza prinosenju zrtava pomenutom?
Originally posted by Orlando the LadyTa vrsta energije je UNIVERZALNA stvar a Hindusi je zovu Kundalini, Kinezi je zovu KI ili QUI, a Hriscani Duh Sveti, moje je pravo kako cu je ja sam zvati jer NISAM pod uticajem ni jedne religije niti religijskog pravca, aman zeno
Originally posted by cybermikanKUNDALINI energija je hinduisticka stvar. NE SMES UCITAVATI I PROJEKTOVATI TO na sve okolo i na citavu civilizaciju, aman covece!!!
Inace svuda u starom svetu gde je prikaz zmije (sto ti kazes kako ja interpretiram "egipatsku umetnost") jeste prikaz kundalini- primalne energije. Uvek i svuda!
Takodje sta mislis zasto su se oni molili bohu Sunca? Zasto su uopste obozavali Sunce? Sta im je ono donosilo da stavljaju znak besmrtnosti na slike prikaza prinosenju zrtava pomenutom?
Originally posted by Orlando the LadyPogledaj malo sta je to: kodex alimentarijus pa ces videti sta ja radim i zasto a nadam se da ti je jasno da te truju na svaki nacin i ruse tvoj imuno sistem pa onda te farmakomafija preuzme pod svoje..... Ali ovom praksom ti NE ZAVISIS ni od koga!
Nomen est omen. Kazem da se veoma neprecizno izrazavas povodom nekih vrlo pipavih stvari.
Iste omaske imam ja sa politikom, ali, je li, ja se njome ne bavim tako da mi se to manje- vise prasta.
A ti navlacis ljude da jebeno autotrofiraju!
Originally posted by cybermikanValjda sam sa Suncem.
Originally posted by Orlando the LadyPogledaj malo sta je to: kodex alimentarijus pa ces videti sta ja radim i zasto a nadam se da ti je jasno da te truju na svaki nacin i ruse tvoj imuno sistem pa onda te farmakomafija preuzme pod svoje..... Ali ovom praksom ti NE ZAVISIS ni od koga!
Nomen est omen. Kazem da se veoma neprecizno izrazavas povodom nekih vrlo pipavih stvari.
Iste omaske imam ja sa politikom, ali, je li, ja se njome ne bavim tako da mi se to manje- vise prasta.
Sam si svoj!
Originally posted by Orlando the LadyPa to je sustina! Da ti mislis kako si sama svoja a u stvari zavisis i pripadas nekome ko vlada iz senke ovim svetom. Pogledaj malo o kedexu alimentarijusu pa ces videti sta ti pricam. Ono sto jedete to vas ubija (kravlje ludilo, pticiji grip, svinjski grip, riblja groznica, koziji grip....)vas ubija vasa hrana ono cime se hranite. Mene ne mogu da ubiju moji najukusniji fotoni cime se ja hranim i uvek ce ih biti besplatno.
Originally posted by cybermikanValjda sam sa Suncem.
Sam si svoj!
Ja sam i ovako sama svoja i svoja na svome. Materijalno ne, istina, ogromna istina koja nece potrajati jos dugo pa ce biti drugacije, ali sam ovako, u drustvu, i sama sa sobom, bas- svoja.
I kao takva uzivam u pejzazima. Volim izlazece sunce, volim docekati zoru i gledati ga, volim zalazak sunca na moru i miris pristanista tada, volim kada je leto i sunce koje przi livade, sve je to drago mom duhu.
I lirske pesme sa solarnim motivima. Ali toliko od toga sto od njega zelim.
Originally posted by cybermikan!
Pa to je sustina!
Da ti mislis kako si sama svoja a u stvari zavisis i pripadas nekome ko vlada iz senke ovim svetom. Pogledaj malo o kedexu alimentarijusu pa ces videti sta ti pricam. Ono sto jedete to vas ubija (kravlje ludilo, pticiji grip, svinjski grip, riblja groznica, koziji grip....)vas ubija vasa hrana ono cime se hranite. Mene ne mogu da ubiju moji najukusniji fotoni cime se ja hranim i uvek ce ih biti besplatno. :fotoni:
Dalje, kodex alimentarijus:
Stiže nam Codex Alimentarius
Originally posted by cybermikanFormalna organizacija tvog zabrinjavajuceg saopstenja je ludilo! Da citas, imas i dramu i novinske clanke uu isto vvreme aktivirane u svesti! U najboljoj tradiciji nemackih ekspresionista.
A sada ono najstrašnije.
Zbog posljedica uvođenja Codexa na svijetu će umrijeti oko 3 milijarde ljudi.
Da, tako je. 3 milijarde!!!
Zašto?
Zbog pomanjkanja hrane, nekvalitetne hrane, čak i od bolesti od kojih je moguće ozdraviti, jer će prirodni lijekovi biti zabranjeni, imunitet oslabljen zbog nekvalitetne genetski uzgojene hrane.
Itd. istrazite malo sami...
Originally posted by cybermikanONT:
(...)
Za ostale benefite (?!) posetite moj sajt ovde:
Benefiti SunGazinga
Originally posted by Orlando the LadyNe, ovo je više William S. Burroughs
Formalna organizacija tvog zabrinjavajuceg saopstenja je ludilo! Da citas, imas i dramu i novinske clanke uu isto vvreme aktivirane u svesti! U najboljoj tradiciji nemackih ekspresionista.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!