Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By cybermikan
203. dan 08. Januar 2010. god.
Predivno vreme sungazinga u trajanju od 34 minuta i 10 sekundi, pogotovo nakon poduze pauze jer nije bilo Sunca. Radeci svoj redovni sungazing vreme mi je proslo tako brzo das am pomislio kako mi alarm na satu nije ispravan, ali kada sam ga proverio radio je potpuno kako treba. Jednostavno 34 minuta i 10 sekundi mi je proletelo tako brzo da nisam bio ni svestan. Najbitnije u svemu tome mi je bilo energetske punjenje celog organizma kada sa se konektovao ocima na predivno i jarko Sunce. Primetio sam sto mi je Sunce jace i sjajnije to mi je mnogo bolje I delotvornije. U konstantnoj sam meditaciji i smirenju, potpuno sam opusten i smiren. Posto mi je crko najveci hard disk od 1.5 TB koji je kupljen pre dve godine sa preko 1.2 TB dokumentovanog materijala o NLO-ima, Vanzemaljcima, Nibiru, 2012-toj, majanskom kalendaru i jos dosta izuzetno retkog i dragocenog materijala na tu temu, ranije bih doziveo shok, sizio bih po ceo dan, ne bih mogao spavati, bio bih nervozan i narusavao svoje zdravstveno stanje, ali na divno cudo sada mi je to nekako tako vazno sve ali ne toliko da bih remetio svoj balans i mir koji imam sungazingom, pa mogu reci kako mi je ojacao um radeci ovu predivnu praksu da se u opste ne potresam tim ne milim dogadjajem a sa problemima se mnogo lakse izborim.

204. dan 11. Januar 2010. god.
34 minuta i 20 sekundi. Zaista ekstra predivan sungazing i osecaj gledati u jarko i zarko Sunce, puneci se njegovom energijom. Osetio sam kako mi svaki zrak Sunca ulazi u svaku celiju u telu i kako me puni energijom te sam imao flashback kao iz filma Highlander (Gorstak) kada se pune energijom odsecajuci glave drugim gorstacima (scena iz filma). Same ruke bi mi krenule da se dizu u vazduh od saline energije koja mi je ulazila u telo preo ociju, to se ne moze opisati- mora se licno doziveti. Ujutro kada sam ustao kao i cesto ujutro, osetio sam “melatonin u ocima” Znaci znam sta je to u ocima i znam da je melatonin s obzirom da znam kako mi oci izgledaju kada mi se preko noci izluci vise melatonina u telo. Sam osecaj je takodje mnogo drugaciji kada vam se izluci vise melatonina u telo nego sto bi to bilo da ne radite sungazing, to mogu da osetim jako dobro a sungazeri koji to dozivljavaju mogu me potpuno razumeti o cemu pisem.

205. dan 12. Januar 2010. god.
Danas 34 minuta i 30 sekundi! Napolju je poprilicno hladno ali ja osetim hladnocu tj. registrujem je ali mi ne smeta. Nekako to mi se desava u poslednje vreme da konstantujem da je hladno ali da me to ne pogadja I ne smeta mi vise kao ranije. Takdodje da i to spomenem da do sad nisam bio bolestan i ne planiram da budem u opste vise ikad u svom zivotu. Znaci danas sam izvodio predivan sungazing 34:30 sekundi u majici, bos na terasi ali nije mi smetala hladnoca, samo sam je konstantovao ali nisam je osetio da bi mi smetala. Takodje sam primetio i da mi se vid jos vise poboljsao bez naocara, bolje vidim i boje ali i slike. Kada se skoncentrisem mogu da vidim energije iznad sebe i drugih ljudi, ali takodje i iznad drugih zivih bica, to mi je skroz ekstra I predivno iskustvo.

206. dan 13. Januar 2010. god.
34 minuta i 40 sekundi predivnog sungazinga. Predivan sungazing danas i blagoslovljeno vreme sa ekstra jakim sjajem Sunca. Nista lepse nego kada Suncevi zraci dospevaju preko ociju puneci me energijom spolja! Celo telo mi je drhtalo i vibriralo od ovog dozivljaja. Osetio sam kako mi krv curi venama i cuo kako mi srce lagano kuca dok mi se celo telo blago opustalo. Takodje da napomenem da jako sporo disem i da sam u popunoj meditaciji a to je doslo samo po sebi kako mi se um odmara i opusta a kako me razni shokovi ne doticu i nemaju uticaja vise nadamnom. Zaista se osecam ponovo rodjenim i preporodjenim. A sungazing bih preporucio svima jer ko radi sungazing samo dobija ovo sto sam naveo i jos mnogo toga, a ko ne radi gubi ovo i jos mnogo vise.

:eya:
Korisnikov avatar
By cybermikan
207. dan 24. Januar 2010. god
34 minuta i 50 sekundi, zaista predivnog sungazinga nakon duze vremena radi nedostatka Sunca. Bos na terasi u majici kratkih rukava nasuprot zimi koju sam konstantovao preko koze ali mi nije smetala, radio sam svoj sungazinga dalje…. Osetio sam kako mi ulaze suncevi zraci kroz oci i kako putuju sve do pinealne zlezde puneci je i “energizirajuci je” kroz celo telo mi je tekla energija a osecaj je neopisiv. I dalje osecam energiju u celom telu, i dalje sedeci za kompjuterom proces se nastavlja dok ja uzivam u njemu. U poslednje vreme mi se jako povecala empatija i sve vise mogu da osetim necija osecanja ali i misli ako se usredsredim na to. Dovoljno mi je samo da pogledam osobu, uhvatim neki njen predmet koji je drzla u rukama ili je pripadao njoj, ili samo da “namestim” facu ili neki deo tela kao i ta osoba da bih osetio kako se ona osecala tog momenta, ali takodje cesto mi i dodju misli te osobe sta je tog trenutka mislila ili o cemu je razmisljala. Intuicija mi je takodje povecana a mogu i da predvidim neki dogadjaj i to sa neverovatnom preciznoscu i to je povezano sa cirkadijskim ritmovima koji se bazdare po Suncu i prirodi, a o njima mozete mnogo vise cuti u mojim slajd- video predavanjima. Mozak ima vise prostora za rad i biva vise iskoriscen kada telo nije zauzeto toliko sa varenjem, disanjem i ostalim funkcijama i zato mi se oslobadja veci kapacitet uma budeci uspavane sposobnosti u meni. I dalje ne uzimam cvrstu hranu, samo na oko 12- 15 dana mi je dovoljno malo supe od povrca da mi se podigne energija a osecam se fenomenalno pa se i sam pita od cega zivim a nema Sunca vec duze vreme da bih se dopunio energijom. Zaista cemo morati kao civilizacija da dobro preispitamo neka nasa fundamentalna siroko prihvacena saznanja sta nas to odrzava u zivotu u stvari i sta nas pokrece.

:sunce:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by shut
Originally posted by cybermikan
Osetio sam kako mi ulaze suncevi zraci kroz oci i kako putuju sve do pinealne zlezde puneci je...
:radosnice:

(ostavite i ovu temu)
Bolje sazaljevaj samog sebe jer imas mnogo grdjih problema u svom zivotu. Meni je zao zbog tvog gubitka ali ja tu nista ne mogu i sam znas to.

Mogu samo da uradim ovo :friends: jer te razumem.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
I dalje ne uzimam cvrstu hranu, samo na oko 12- 15 dana mi je dovoljno malo supe od povrca da mi se podigne energija a osecam se fenomenalno pa se i sam pita od cega zivim a nema Sunca vec duze vreme da bih se dopunio energijom.
Postoji jedno mesto iz Zitija svetog Petra Koriskog, u kome se govori o njegovom najekstremnijem podvizavanju, i kaze: ,,Grudima prema vetru i u oci suncu"
Eto, tek toliko da te pozdravim!
A sad idi jedi nesto, da ne odes Bogu na istinu tako mlad.:teg:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by Orlando the Lady
I dalje ne uzimam cvrstu hranu, samo na oko 12- 15 dana mi je dovoljno malo supe od povrca da mi se podigne energija a osecam se fenomenalno pa se i sam pita od cega zivim a nema Sunca vec duze vreme da bih se dopunio energijom.
Postoji jedno mesto iz Zitija svetog Petra Koriskog, u kome se govori o njegovom najekstremnijem podvizavanju, i kaze: ,,Grudima prema vetru i u oci suncu"
Eto, tek toliko da te pozdravim!
A sad idi jedi nesto, da ne odes Bogu na istinu tako mlad. :teg:
Zaista nemas potrebe da mi dajes savete kao da ja ne znam sta radim! Bolje poslusaj moja predavanja koja sam dao do sad pa ce ti biti malo jasnija ova tematika.

:carica:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Poslusala sam. Mislim da je skandalozan nacin na koji interpretiras egipatsku umetnost.
,,ovaj mali coveculjak":lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
jel' ovo onaj gari koji leci homoseksualnost bozanskim dahom? sto mu sajt nije ''gramaticki ispravno pisan''?
Korisnikov avatar
By cybermikan

Poslusala sam. Mislim da je skandalozan nacin na koji interpretiras egipatsku umetnost.
,,ovaj mali coveculjak" :lol:
Ok. To je samo jedno od 3 koje sam dao i to bas prvo- eksperimentalno radi testiranja opreme, web konferencijiskog programa itd. Inace svuda u starom svetu gde je prikaz zmije (sto ti kazes kako ja interpretiram "egipatsku umetnost") jeste prikaz kundalini- primalne energije. Uvek i svuda!

Takodje sta mislis zasto su se oni molili bohu Sunca? Zasto su uopste obozavali Sunce? Sta im je ono donosilo da stavljaju znak besmrtnosti na slike prikaza prinosenju zrtava pomenutom?

:sniff:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Originally posted by ns.happy

jel' ovo onaj gari koji leci homoseksualnost bozanskim dahom? sto mu sajt nije ''gramaticki ispravno pisan''?
Ako mislis na mene onda gresis sinko, mislim grdno gresis! Ja prvo ne mislim da je homoseksualnost bolest pa je nemam nameru ni leciti, vec snazno mislim da je ona izbor ili mozda cak ukus u smislu nesto ti se svidja a nesto ne u ovom slucaju ne svidja ti se zensko nego musko telo ako si gay, ili ne svidja ti se musko a svidja zensko ako si lezbo.

:colorado:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Inace svuda u starom svetu gde je prikaz zmije (sto ti kazes kako ja interpretiram "egipatsku umetnost") jeste prikaz kundalini- primalne energije. Uvek i svuda!

Takodje sta mislis zasto su se oni molili bohu Sunca? Zasto su uopste obozavali Sunce? Sta im je ono donosilo da stavljaju znak besmrtnosti na slike prikaza prinosenju zrtava pomenutom?

KUNDALINI energija je hinduisticka stvar. NE SMES UCITAVATI I PROJEKTOVATI TO na sve okolo i na citavu civilizaciju, aman covece!!!
Korisnikov avatar
By cybermikan
Inace svuda u starom svetu gde je prikaz zmije (sto ti kazes kako ja interpretiram "egipatsku umetnost") jeste prikaz kundalini- primalne energije. Uvek i svuda!

KUNDALINI energija je hinduisticka stvar. NE SMES UCITAVATI I PROJEKTOVATI TO na sve okolo i na citavu civilizaciju, aman covece!!!
Ta vrsta energije je UNIVERZALNA stvar a Hindusi je zovu Kundalini, Kinezi je zovu KI ili QUI, a Hriscani Duh Sveti, moje je pravo kako cu je ja sam zvati jer NISAM pod uticajem ni jedne religije niti religijskog pravca, aman zeno :merlinka:

Dakle, to je jedna te ista primalna energija koja se u drugom delu sveta naziva drugacije ali je potpuno ista, a moje je pravo kako cu je ja sam zvati. Znaci isto kao i rec auto. Mi kazemo "auto ili kola", englezi kazu "car" hrvati kazu "vozilo" itd. i svi znaju da je u pitanju prevozno sredstvo na 4 tocka...samo sto je ovde stvar o vrsti energije.

:kralj:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nomen est omen. Kazem da se veoma neprecizno izrazavas povodom nekih vrlo pipavih stvari.
Iste omaske imam ja sa politikom, ali, je li, ja se njome ne bavim tako da mi se to manje- vise prasta.
A ti navlacis ljude da jebeno autotrofiraju!
Korisnikov avatar
By cybermikan

Nomen est omen. Kazem da se veoma neprecizno izrazavas povodom nekih vrlo pipavih stvari.
Iste omaske imam ja sa politikom, ali, je li, ja se njome ne bavim tako da mi se to manje- vise prasta.
Pogledaj malo sta je to: kodex alimentarijus pa ces videti sta ja radim i zasto a nadam se da ti je jasno da te truju na svaki nacin i ruse tvoj imuno sistem pa onda te farmakomafija preuzme pod svoje..... Ali ovom praksom ti NE ZAVISIS ni od koga!

Sam si svoj!

:misici:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ovaj cybermikan radi na sunčevu energiju, napriliku kao digitron.

Preciozna tema, da je nema trebalo bi je otvoriti.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady

Pogledaj malo sta je to: kodex alimentarijus pa ces videti sta ja radim i zasto a nadam se da ti je jasno da te truju na svaki nacin i ruse tvoj imuno sistem pa onda te farmakomafija preuzme pod svoje..... Ali ovom praksom ti NE ZAVISIS ni od koga!

Sam si svoj!

Valjda sam sa Suncem.
Ja sam i ovako sama svoja i svoja na svome. Materijalno ne, istina, ogromna istina koja nece potrajati jos dugo pa ce biti drugacije, ali sam ovako, u drustvu, i sama sa sobom, bas- svoja.
I kao takva uzivam u pejzazima. Volim izlazece sunce, volim docekati zoru i gledati ga, volim zalazak sunca na moru i miris pristanista tada, volim kada je leto i sunce koje przi livade, sve je to drago mom duhu.
I lirske pesme sa solarnim motivima. :lol: Ali toliko od toga sto od njega zelim.
Korisnikov avatar
By cybermikan

Sam si svoj!

Valjda sam sa Suncem.
Ja sam i ovako sama svoja i svoja na svome. Materijalno ne, istina, ogromna istina koja nece potrajati jos dugo pa ce biti drugacije, ali sam ovako, u drustvu, i sama sa sobom, bas- svoja.
I kao takva uzivam u pejzazima. Volim izlazece sunce, volim docekati zoru i gledati ga, volim zalazak sunca na moru i miris pristanista tada, volim kada je leto i sunce koje przi livade, sve je to drago mom duhu.
I lirske pesme sa solarnim motivima. :lol: Ali toliko od toga sto od njega zelim.
Pa to je sustina! Da ti mislis kako si sama svoja a u stvari zavisis i pripadas nekome ko vlada iz senke ovim svetom. Pogledaj malo o kedexu alimentarijusu pa ces videti sta ti pricam. Ono sto jedete to vas ubija (kravlje ludilo, pticiji grip, svinjski grip, riblja groznica, koziji grip....)vas ubija vasa hrana ono cime se hranite. Mene ne mogu da ubiju moji najukusniji fotoni cime se ja hranim i uvek ce ih biti besplatno.

Dalje, kodex alimentarijus:

Stiže nam Codex Alimentarius

Ako niste čuli za njega, to znači da je elita postigla svoj cilj, jer im upravo to najviše odgovara.
Kada biste znali šta je Codex, njihov bi opstanak bio ugrožen.
A upravo to želim postići ovim blogom, jer Codex dolazi. Stavlja se u upotrebu 31. prosinca ove 2009. godine.
Možda vam u ovom trenutku to ništa ne znači, ali nakon što vam obrazložim šta je zapravo Codex, bit će vam jasno.
Ako ćete nakon toga poćeti razmišljati o njemu, moj će cilj biti postignut.

Šta je zapravo Codex?

Codex Alimentarius je skup pravila za regulaciju poljodjelstva i potpunu kontrolu hrane od sjemena do konačnog proizvoda.
Pokušat ću na što jednostavniji način napisati šta znači njegova primjena.
- Pod Codexom više nije potrebno označavati životinje koje su genetski promjenjene, što je do sada bilo obavezno.
- Povrće i sjeme će biti izloženo zraženju. Trenutno se to radi samo kod sjemenja i povrća koje mora dugo putovati, kako bi ostalo što duže svježe.
Pod Codexom će to biti obavezno za sve životinje.
- Uvođenjem Codexa će sve životinje, koje se uzgajaju za hranu ili mlijeko, morati dobivati Monsanto hormon rasta i Monsanto antibiotike.
Kod toga ću vam još reći da je Monsanto najveći proizvođač genetskih uzgojenih životinja na svijetu.
- Ljudi će oboljevati zbog konzumiranja genetski uzgojene hrane. Tu uskače farmacija, koja će im nuditi pomoć u obliku svojih ljekova.
Gotovo svi prirodni lijekovi postaju zabranjeni i označeni kao opasni, a bit će dozvoljeni samo farmaceutski proizvodi.
Pa neka mi još netko kaže da je kemija zdravija od prirodnih pripravaka.
Prirodni lijekovi su konkurencija farmaciji, te ih zato žele ukinuti.
Vitaminski dodaci moći će se dobiti samo na recept.
- Codex u osnovi sprečava i ukida prirodno organsko ratarstvo. Da još jednom sve povežem.
Codex Alimentarius će svu kontrolu nad hranom dati u ruke farmaciji i Monsantu kao najvećem proizvođaču genetski prerađene hrane.
Ako se ostvare sve crne slutnje, u roku od 10 godina ćemo na policama u trgovinama imati samo genetski uzgojenu hranu, a organske, ekološke i biološke neće više biti.
Seljaci će svake godine morati kupovati sjeme od Monsanta, a njihovo sjeme ima ugrađen gen koji sprečava daljnje razmnožavanje.
Drugim riječima, ne proizvode sjeme, te seljaci moraju svake godine iznova kupovati sjeme. Naravno, od Monsanta.

Ironija je u tome da ćemo možda u prosjeku duže živjeti , ali će kvaliteta života biti slabija, jer će prehrana biti nekvalitetna.
Biti će puno bolesti, farmacija će nam prodavati svoje proizvode i lijekove, tako da i oni dobe svoj dio kolača.

A sada ono najstrašnije.
Zbog posljedica uvođenja Codexa na svijetu će umrijeti oko 3 milijarde ljudi.
Da, tako je. 3 milijarde!!!
Zašto?
Zbog pomanjkanja hrane, nekvalitetne hrane, čak i od bolesti od kojih je moguće ozdraviti, jer će prirodni lijekovi biti zabranjeni, imunitet oslabljen zbog nekvalitetne genetski uzgojene hrane.
Itd. istrazite malo sami...

Znaci truju vas i sa prehrambenim proizvodima, pa koka kolom, onda je tu i razna plejada bolesti koje zahvataju druge zivotinje, pa je tu i kodex za sve vrste voca i povrca i genetski modifikovane hrane po Monsantu..... Pa kada se porazboljevate (neki umru) a preziveli zavise od farmako- mafije kao sto se pokazao slucaj sa ovim virusom A H1N1

A, gledajuci u Sunce i kasnije kada dodjete na taj nivo hraneci se samo njegovim fotonima vas ovo sve NE DOTICE! Niti mozete oboleti vise kao i ja sto nema sanse da se razbolim ili obolim od bilo koje vrste bolesti!

Sto se tice mog mozga to je samo zahvaljujuci benefitima sungazinga koji jesu u prvih 15 minuta:

BENEFITI SUNGAZINGA 15 MINUTA PRAKSE:

- UM, MENTALNI BENEFIT

1. MENTALNI i JAK UM

2. SAMOPOUZDANJE

3. POSTOJANOST i STABILNOST UMA

4. OSLOBADJANJE MENTALNOG STRESA i DEPRESIJE

5. KONCENTRACIJA i DOBRA NAVIGACIJA

6. JAK i ENTUZIJASTICAN UM

7. VITALNOST UMA

8. POBOLJSANA MEMORIJA i PAMCENJE

9. STRPLJENJE

10. PODRZAVANJE POZITIVNOG MISLJENJA

11. OSLOBADJANJE LOSIH NAVIKA

12. ZIVOT SAD

13. OSTAR i ZDRAV INTELEKT

14. USPEH U ZIVOTU

Za ostale benefite posetite moj sajt ovde:

Benefiti SunGazinga
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pa to je sustina!
! :eureka:
Da ti mislis kako si sama svoja a u stvari zavisis i pripadas nekome ko vlada iz senke ovim svetom. Pogledaj malo o kedexu alimentarijusu pa ces videti sta ti pricam. Ono sto jedete to vas ubija (kravlje ludilo, pticiji grip, svinjski grip, riblja groznica, koziji grip....)vas ubija vasa hrana ono cime se hranite. Mene ne mogu da ubiju moji najukusniji fotoni cime se ja hranim i uvek ce ih biti besplatno. :yay: :sunce: :fotoni:

Dalje, kodex alimentarijus:
Stiže nam Codex Alimentarius
:awesome:
Ako niste čuli za njega, to znači da je elita postigla svoj cilj, jer im upravo to najviše odgovara. :zavera:
!!!Kada biste znali šta je Codex, njihov bi opstanak bio ugrožen.!!! :ninja:
A upravo to želim postići ovim blogom, jer Codex dolazi. :eevil: Stavlja se u upotrebu 31. prosinca ove 2009. godine.
Možda vam u ovom trenutku to ništa ne znači, ali nakon što vam obrazložim šta je zapravo Codex, bit će vam jasno.
Ako ćete nakon toga poćeti razmišljati o njemu, moj će cilj biti postignut.

Šta je zapravo Codex?

Codex Alimentarius je (...)
[/quote]
A sada ono najstrašnije.
Zbog posljedica uvođenja Codexa na svijetu će umrijeti oko 3 milijarde ljudi.
Da, tako je. 3 milijarde!!!
Zašto?
Zbog pomanjkanja hrane, nekvalitetne hrane, čak i od bolesti od kojih je moguće ozdraviti, jer će prirodni lijekovi biti zabranjeni, imunitet oslabljen zbog nekvalitetne genetski uzgojene hrane.
Itd. istrazite malo sami...
Formalna organizacija tvog zabrinjavajuceg saopstenja je ludilo! Da citas, imas i dramu i novinske clanke uu isto vvreme aktivirane u svesti! U najboljoj tradiciji nemackih ekspresionista.
(...)
Za ostale benefite (?!) posetite moj sajt ovde:

Benefiti SunGazinga
ONT:
Da se prekrstim i levom i desnom...
Korisnikov avatar
By cybermikan
Mozes da se krstis sa koliko god ruku hoces i kako hoces ali to je bas tako kako sam ti kopirao sto svedoce na hiljade i stotine hiljada ljudi koji rade sungazing.

:sw:
Korisnikov avatar
By deželaš

Formalna organizacija tvog zabrinjavajuceg saopstenja je ludilo! Da citas, imas i dramu i novinske clanke uu isto vvreme aktivirane u svesti! U najboljoj tradiciji nemackih ekspresionista.

Ne, ovo je više William S. Burroughs :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne znam kome on sve ovo pise?Koga interesujes ti i sungazing?!Idi medju ljude koje to zanima.
Korisnikov avatar
By deželaš
Ne, ne, ja čekam da vidim šta će se desiti 270-tog dana... :astral2:
Korisnikov avatar
By Tungi
Slika

Do tad ce da poubija pola grada:lol:
Korisnikov avatar
By deželaš
Jao nemoj malopre sanjah nešto slično :lol: Možda me cybermikan astralno kažnjavao :neznam:
Korisnikov avatar
By cybermikan
Update Od 14. 01. 2010 do 11. 02. 2010:

Jucer 10. 02. 2010. godine, posle duzeg vremena uzeo sam pola kifle sa virslom dok sam drugu polovinu ostavio za sutradan jer sam osetio malu glad, po meni a i logicno je da sam radi nedostatka Sunca na kratko "izgubio energiju" odn. "trenutno potrosio gorivo za celije" kako to nauka kaze a mi potvrdjujemo i ja pominjem u svojim predavanjima. Sungazingom se ZAISTA moze sto sam ja dokazao sebi i drugima ziveti bas dugo bez uzimanja cvrste hrane, posto jos nismo perpetum mobile mi moramo povremeno nadoknaditi svoju energiju, ja je nadoknadjujem iz Sunca ali kada istog nema duze vremena sasvim je OK uzeti nesto malo cvrste hrane i nadomestiti svoju energiju. Ja sam jasno u svom interviju koji sam dao prosle godine krajem jula (7. meseca) meseca za Tv Apolo rekao da ne osecam potrebu za cvrstom hranom, ali kada je budem osetio sigurno cu je uzeti, jucer i danas se to bas i desilo. Sungazing NIJE religija ili neka slepa praksa, kult obozavanja Sunca sa gomilom pravila pa ako se neko od pravila prekrsi da je praktikant "pao" u praksi, ili greh ili ne znam sta jos... najbitnije je samo da slusate svoje telo ali ne da mu se pokoravate u prohtevima vec u saradnji sa njim da osluskujete sta telu treba i to da mu nadomestite AKO mu je zaista to potrebno. Sledeci korak u ovoj praksi (do kojeg jos nisam dosao, ali defenitivno idem ka tome) je ziveti od "vazduha" odn. Ki ili Qui, Prane odn. naucno receno Orgon-a tj. Orgonske energije koja je svuda oko nas i koja nas okruzuje a jeste neiscrpan izvor energije koja nam je potrebna. Dakle,ziveti od Sunca je samo prva i pocetna faza i kada ga nema duze vreme vi "potrosite " vase gorivo te ga morate ponekad pomalo nadomestiti uzimanjem cvrste hrane, sto i Hira kaze da je za par godina uzeo nekoliko puta nesto hrane jer dugo nije bilo Sunca, kod mene se to do sad desavalo uzimanjem po pola tanjira supe na svakih 12- 15 dana od kako je pocela zima pa cak i na 20 dana jednom, i bilo je dovoljno da mi se podigne akumulirana energija (voda, (malo supe od kako je pocela zima) i po koja bombonica na dan i tako sam do sad ziveo od 11. juna 2009. godine, gde sam samo par puta uzeo za to vreme od nesto malo vise od 8 meseci do 10. 02. 2010. jedan najmasniji pica burek- iz nekog svog inata i razloga ne potrebe, 1 parce torte sa kestenom za gazdinu slavu jer je bilo zaista trulo odbiti to, za novu godinu par kolacica i jedan nedeljni rucak kod svoje mame u omeru od oko samo 5% onoga sto sam jeo ranije- dakle, od svega po zalogaj- dva bukvalno sto je servirala). Ali, kada dodjete do toga vremenom gde je samo prva faza ziveti od Suncave energije kako sam vec rekao, da mozete ziveti od Ki, Prane tj. Orgona posto ga ima svuda u vazduhu ja i vi necete vise morati zavisiti od toga da li ima Sunca duze vreme ili ga nema... dakle, kada dodjemo na taj nivo bice nam mnogo lakse, odn. kako Hira kaze kada postanemo "Solarni cip". I da zakljucim: Znaci za sada smo "zavisni" od Sunca i mozemo zaista koristiti dugo vremena (u mom slucaju preko 8 meseci) energiju koju smo primili i koja nam je bila gorivo za nase celije, ali kada se uzdignemo na visi nivo da zivimo samo od Prane ili Orgonske energije onda necemo zavisi ni odcega, ni da li ima Sunca ili ne, dovoljno ce nam biti samo da izadjemo na dnevnu svetlost i bicemo siti uvek jer ce nam sama energija ulaziti kroz nase oci, kozu i razne cakre u nasem telu i putovace raznim putevima i nacinima do nasih celija (ono sto radi bilo koji oblik hrane koje uzimate da biste obnovili svoje gorivo tj. ziveli), a moj savet ce i tada biti samo da nastavite sa sungazigom takodje jer cete se izdici na jos visi nivo. Kako ce se dalje situacija odigravati sigurno cu vas obavestiti o tome kao sto sam i do sad. Inace ja sam ovoj praksi prisao da je istrazujem veoma iskreno i sa otvorenim srcem i SVE do sad sto sam Vam rekao, opisao ili napisao iz mojih iskustava jeste bilo i bice dalje iskreno i istinito, bez filtriranja bas onako kako jeste, moj savet i poziv svima vama je da i dalje radite sungazing i da ga sirite posebno siromasnima i socijalnim slucajevima jer ce zaista ti ljudi nadomestiti svoju glad iz Sunca pa nece biti toliko ugrozeni!

KAKO GOD SE DALJE SITUACIJA BUDE ODIGRAVALA TO NIKAKO NE UTICE NA BENEFITE SUNGAZINGA KOJE SAM DO SAD DOBIO I OSTVARIO OVOM PREDIVNOM PRAKSOM! BENEFITI OSTAJU!!!

:sunce:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!