Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By WoWLover
Najvise mi smeta sto ne mogu da se trgnem vec jednom, shvatim da imam 22 godine, da nemam posao, decka, neki krug prijatelja i probam da promenim nacin zivota. Jeste da studiram, al od sedenja kuci me vata muka, a ne preduzimam nista da ucinim stvari drugacijim.
Pa eto, kao zakljucak mogu da se izvedu par zanimljivih osobina :) )
Korisnikov avatar
By Srklet
za pocetak, prestani igrati wow. :D
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by WoWLover

Najvise mi smeta sto ne mogu da se trgnem vec jednom, shvatim da imam 22 godine, da nemam posao, decka, neki krug prijatelja i probam da promenim nacin zivota. Jeste da studiram, al od sedenja kuci me vata muka, a ne preduzimam nista da ucinim stvari drugacijim.
-2 godine.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Strix
Originally posted by WoWLover

-2 godine.
+3 (=23)

ipak sam najgori :njanjanja:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
moja najgora mana je selektivna nezainteresovanost i šta upadne u taj dio nema šanse da ću ikad odraditi ikad ikad makar mi život zavisio od toga bilo bi ma ne interesuje me seci kolji drobi ili šta več dakle kranost totalna a druga najgora mana je što sam savršena a to niko ne vidi omg umreću sama to mi je druga mana a treća najgora mana je što ne znam kad treba prestati kao npr sad i tu treću manu najviše ne volim i posle se ispolji četvrta najgora mana a to je osećaj sramote i stida bez razloga a zapravo imam razloga al' nemam baš prava osim kad imam i onda je to samo najgora mana i to četvrta.

moja najbolja mana je to što mogu pojesti celo prase i 3 kila ruske salate u jednom dahu.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Dzelajza Rouz

Lenja sam, a nestrpljiva.

Smrtonosna kombinacija.
nestrpljiva, nedosledna u istrajavanju zarad ispunjenja cilja (& lenja za poslove koji se ponavljaju u nedogled - pranje sudova i slicno), odustajem cesto na 95% puta.

ne trudim se da doprem do ljudi (tj rezervisana sam na neki nacin), doduse vise tako izgleda nego sto jeste. ne trudim se da se uklopim, cak i kad bi mi tako vise odgovaralo.

treba mi puno vremna sa samom sobom.
Korisnikov avatar
By Azdaja
tvrdoglava sam kao mazga (dobro, ponekad je to i vrlina :blenta: )
Korisnikov avatar
By m..
da li sam napomenula da sam razmazena? o da. radije cu ostati gladna nego jesto nesto sto ne volim. radije cu ostati gladna i ici taxijem nego da mi se cesu o telo po autobusu ljudi koji nemaju osecaj za tudji licni prostor.

i jos nesto - birokratske poslove sam u stanju da odlazem do u nedogled. bojim se saltera, formulara, salterusa, ljudi u redu i svega toga. cini me anxioznom i baca u depru istovremeno, a jednom sam i dobila napad panike u redu za izvod iz maticne knjige rodjenih (sva sreca da sam se sabrala malo kad sam skontala da sam 2. u redu).
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by m..

i jos nesto - birokratske poslove sam u stanju da odlazem do u nedogled. bojim se saltera, formulara, salterusa, ljudi u redu i svega toga. cini me anxioznom i baca u depru istovremeno, a jednom sam i dobila napad panike u redu za izvod iz maticne knjige rodjenih (sva sreca da sam se sabrala malo kad sam skontala da sam 2. u redu).
Sve to i jeste tako ustrojeno da unese neki nadnaravni strah među ljude.

Logika odnosa je kao u nekom komplikovanijem romanu epske fantastike i neminovno te pretvara u hobita.

Poslednji put sam se smorila ispred šaltera Poreske uprave kad je izbila ona frka oko kamata na godišnji porez. Kad je krenula kakofonija interpretacija, što u samom redu, što s one strane stakla, poželela sam razrešenje u vidu eksplozije atomske bombe. :drama:
Korisnikov avatar
By m..
uh. ja dalje do uplatnice otisla nisam. kakav cri porez i tako to. ako bidne moglo da se plati nekom (ili uvali babi), tako ce i da bude.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jbt, uskoro će ove naše generacije početi da potpisuju ugovore o doživotnom izdržavanju u zamenu za popunjavanje formulara i čekanje u redu ispred šaltera. :lol:
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by ultraviolet

moja najgora mana je selektivna nezainteresovanost i šta upadne u taj dio nema šanse da ću ikad odraditi ikad ikad makar mi život zavisio od toga bilo bi ma ne interesuje me seci kolji drobi ili šta več dakle kranost totalna a druga najgora mana je što sam savršena a to niko ne vidi omg umreću sama to mi je druga mana a treća najgora mana je što ne znam kad treba prestati kao npr sad i tu treću manu najviše ne volim i posle se ispolji četvrta najgora mana a to je osećaj sramote i stida bez razloga a zapravo imam razloga al' nemam baš prava osim kad imam i onda je to samo najgora mana i to četvrta.

moja najbolja mana je to što mogu pojesti celo prase i 3 kila ruske salate u jednom dahu.
:pokazuje: Udaj se za mene!
Korisnikov avatar
By tintily
ja nemam mana :) ali oni koji me znaju kazu da su mi najvece mane to sto potrebe ljudi koje volim stavljam ispred svojih uvek i sto sam cesto jako detinjasta
Korisnikov avatar
By Galadriel
to bih razvrstala na dve kolone i imala citav spisak
jedna kolona one koje su lose po mene
druga one koje su lose za ljude oko mene

najbitnija je samosvest
ne mosh raditi na necemu, ako ne znas u cemu gresis
porodica i dobro odabrani prijatelji mogu mnogo da pomognu

i dobra devojka, tj. ako je imate
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Ulix

To što sam nestrpljiv, osobito ako mi se obraćaju idioti. :sweet:

Radim na tome. (Ulix udiše duboko, zadržava vazduh, izbroji do deset.) Radim na tome.
Jedan moj drug pokusava istu stvar.

Do sada je stigao do 2, kaze...onda pukne.

..

No, i to 2 to je neki pocetak ,)

..

OT: od svih mojih mana, tesko mi je da izaberem najgoru. K'o deca su mi.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by svejedno

..

OT: od svih mojih mana, tesko mi je da izaberem najgoru. K'o deca su mi.
Tebe da nema trebalo bi te izmisliti, keve mi. :up:

OT:

reko svejedno.
Korisnikov avatar
By elektron84
Recimo to sto pricam, pricam i pricam a nikako da uradim to sto pricam.
Dok me ne isprovociraju. A onda uradim :D
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Moja najgora mana se moze opisati u jednoj recenici:

Sto na um, to na drum. :hvala:

Ucim se kontroli, ali to takoooo tesko ide.. :eifranloo:
Korisnikov avatar
By mirth
Iskljucivost - ili my way ili no way.
Ne umem da se zaustavim dok ne ostvarim ono sto sam naumila, makar to i ne bilo vredno svog potrebnog truda/vremena.

Preterivanje u nekim hedonistickim i nezdravim navikama/akcijama, al' to spada pod ove svejednoove, decaste. :up:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Nezainteresovanost vs motivisanost. Cesto bivam nezainteresovana za ceo svet, sto rezultira asocijalnoscu i povlacenju u sebe. Tada sam uverena kako mi je super tako, i kako baaaas nista ne bih menjala. A onda dodje onaj drugi deo meseca kada postanem skroz hyper, veoma motivisana i ambiciozna, pravi jarac i mrzim onu nezainteresovanu i previse asocijalnu Jovanu. I tako stalno.

Neistrajnost. Motivacija mi lako popusti, i to pri prvom dodiru sa uspehom vezanim za odredjeni cilj. Cim namirisem uspeh, ja usporavam, posustajem i polako dizem ruke. Potpuno svesno. :hypno:

Lenjost. Eh sad.. vrlo sam radna, i nije mi tesko da radim...znaci moja lenjost se ne manifestuje u tom pogledu. Vec u pogledu stvari koje su bitne samo za MENE, i ne uticu ni na koga sa strane. Tu valjda proradi moja odgovornost prema drugim ljudima, ako nista drugo. Evo, da mi sad treba krv hitno, ja bih ostala na forumu i fejsbuku jer mi se ne ide po krv u ovom trenutku ili me mrzi da ustajem. Znaci, a sva s**anja u zivotu sebi gomilam svesno. I super mi je.

:kolo:

Zatim... cesto odbijam da se uklopim u odredjeno drustvo, koje eto, meni ne odgovara iz nekog razloga, iako bi po mene zaista bilo bolje da probam da se malo vise integrisem. Asocijalnost II + bandoglavost.

Umem biti rebelious i arogantna, pre svega prema nadredjenima/starijima. Ja sve znam, najpametnija sam i najosvescenija, naravno. Uglavnom i jesam u pravu, a i ne mogu drugacije protiv svajcarskih skotova. Prva situacija - kobna.

.........................................

Ima ih jos brdo, ali su mi ove pale na pamet ;)
Korisnikov avatar
By Mage
Sad kad ste i vi ispričali neke od vaših mana ja sve više postajem svestan istih svojih :lol:

@Jovana:

Ista stvar i kod mene... Potpuna asocijalnost i nezainteresovanost za svet, čak i kada se tiče mene samog.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!