Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by WoWLover-2 godine.
Najvise mi smeta sto ne mogu da se trgnem vec jednom, shvatim da imam 22 godine, da nemam posao, decka, neki krug prijatelja i probam da promenim nacin zivota. Jeste da studiram, al od sedenja kuci me vata muka, a ne preduzimam nista da ucinim stvari drugacijim.
Originally posted by Dzelajza Rouz
Lenja sam, a nestrpljiva.
Smrtonosna kombinacija.
Originally posted by Strix+3 (=23)
Originally posted by WoWLover-2 godine.
Najvise mi smeta sto ne mogu da se trgnem vec jednom, shvatim da imam 22 godine, da nemam posao, decka, neki krug prijatelja i probam da promenim nacin zivota. Jeste da studiram, al od sedenja kuci me vata muka, a ne preduzimam nista da ucinim stvari drugacijim.
Originally posted by Dzelajza Rouznestrpljiva, nedosledna u istrajavanju zarad ispunjenja cilja (& lenja za poslove koji se ponavljaju u nedogled - pranje sudova i slicno), odustajem cesto na 95% puta.
Lenja sam, a nestrpljiva.
Smrtonosna kombinacija.
Originally posted by m..Sve to i jeste tako ustrojeno da unese neki nadnaravni strah među ljude.
i jos nesto - birokratske poslove sam u stanju da odlazem do u nedogled. bojim se saltera, formulara, salterusa, ljudi u redu i svega toga. cini me anxioznom i baca u depru istovremeno, a jednom sam i dobila napad panike u redu za izvod iz maticne knjige rodjenih (sva sreca da sam se sabrala malo kad sam skontala da sam 2. u redu).
Originally posted by ultraviolet
moja najgora mana je selektivna nezainteresovanost i šta upadne u taj dio nema šanse da ću ikad odraditi ikad ikad makar mi život zavisio od toga bilo bi ma ne interesuje me seci kolji drobi ili šta več dakle kranost totalna a druga najgora mana je što sam savršena a to niko ne vidi omg umreću sama to mi je druga mana a treća najgora mana je što ne znam kad treba prestati kao npr sad i tu treću manu najviše ne volim i posle se ispolji četvrta najgora mana a to je osećaj sramote i stida bez razloga a zapravo imam razloga al' nemam baš prava osim kad imam i onda je to samo najgora mana i to četvrta.
moja najbolja mana je to što mogu pojesti celo prase i 3 kila ruske salate u jednom dahu.
Originally posted by UlixJedan moj drug pokusava istu stvar.
To što sam nestrpljiv, osobito ako mi se obraćaju idioti.![]()
Radim na tome. (Ulix udiše duboko, zadržava vazduh, izbroji do deset.) Radim na tome.
Originally posted by svejednoTebe da nema trebalo bi te izmisliti, keve mi.
..
OT: od svih mojih mana, tesko mi je da izaberem najgoru. K'o deca su mi.
Originally posted by sofiakolega, nepristojno je pokazivati prstom u pravcu ljudi sa najgorim manama.
Udaj se za mene!
Originally posted by ultravioletNajdublje se izvinjavam,pogresi covek...
Originally posted by sofiakolega, nepristojno je pokazivati prstom u pravcu ljudi sa najgorim manama.
Udaj se za mene!
Originally posted by jovanabeogradtaj rad:psiholog:
Neistrajnost. Motivacija mi lako popusti, i to pri prvom dodiru sa uspehom vezanim za odredjeni cilj. Cim namirisem uspeh, ja usporavam, posustajem i polako dizem ruke. Potpuno svesno.![]()
Originally posted by sofiaoprostiću Vam ovaj put *sestra kovač mode: off*
Originally posted by ultravioletNajdublje se izvinjavam,pogresi covek...
Udaj se za mene!
Nepristojnost nije jedna od mojih mana,omaklo se![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!