- 22 Jan 2010, 17:59
Uglavnom sve osobine gledam kao nekad dobre a nekad lose. Ali mozda malo cesce gledam kao lose - nezainteresovanost za ljude... Nije to u smislu da me ne interesuju njihovi problemi ili necu da pomognem. Nego da ljudi ne mogu da me motivisu onako kako moze karijera npr ili ta motivacija kratko traje. Nikako ne mogu sebe da zamislim kao nesto strasno nesrecnu ako ne dozivim pravu ljubav ili ne dobijem dete ili tako nesto. Sve je to meni, dobro je ako jeste, ali opet dobro i ako nije. Ili vrlo retko zelim nekoga jako da vidim, i to je lepo ako ga vidim, a lepo i ne. Ili bio je neki topic na forumu da li biste zrtvovali sve za voljenu osobu, ma nema sanse, ne verujem da bih za dete zrtvovala sve, ali ako je to i upitno za bilo koga drugog ne bih sigurno. I opet sam time cesto zadovoljna, ali mi je fascinantno bilo kako ljudi tamo pisu da bi se odrekli svega... Mozda je to i idealizam ali meni to nekako neverovatno, ne secam se da sam ni kao klinka tako razmisljala, te mi je to nesto nepoznato... Mada kada bih bila vise zainteresovana za ljude to ne bih bila ja, te valjda mora ovako...