Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by WilhelminaDobra ideja
Juce ne izadjoh, jer sam zakucala u 22h.
Izjutra sam dobila ideju da je treci dan bozica, i jos subota pride, pravo vreme za otici da se podnese zahtev za pasos, pa sam se crtala u redu u 7h. Pet sati kasnije, ja imam potvrdu sa kojom treba da svratim na isto mesto za tri nedelje. Onda prafac Segedin.
Originally posted by ReiPa znas kako, ujutru u osam podele brojeve, pa ti ne moras sedeti svih 5 sati u cekaonici. Izracunas, prosecno procedura za jedan broj traje dvadesetak minuta do pola sata, ako se radi o zenama sa decom, pa pomnozis to sa svojim dobijenim brojem i vratis se. Ja sam u proracunu pogresila za desetak minuta, ali sam ipak stigla na vreme.
Originally posted by WilhelminaDobra ideja
Juce ne izadjoh, jer sam zakucala u 22h.
Izjutra sam dobila ideju da je treci dan bozica, i jos subota pride, pravo vreme za otici da se podnese zahtev za pasos, pa sam se crtala u redu u 7h. Pet sati kasnije, ja imam potvrdu sa kojom treba da svratim na isto mesto za tri nedelje. Onda prafac Segedin.
U stvari, chini mi se da su ove brojke ipak prevelike, a sa druge strane mi se chini da su inache josh vece?
Originally posted by WilhelminaSamo ne znam koliko je josh aktuelna ona situacija da je teshko uopshte se dokopati broja, negde tamo polovinom proshle godine, moj brat je mojoj mami drzhao mesto ispred supa od dva ujutro pa do podele brojeva, za lichnu kartu dodushe. Kontam da je za pasoshe posle 19. dec. takodje guzhva.
Pa znas kako, ujutru u osam podele brojeve, pa ti ne moras sedeti svih 5 sati u cekaonici. Izracunas, prosecno procedura za jedan broj traje dvadesetak minuta do pola sata, ako se radi o zenama sa decom, pa pomnozis to sa svojim dobijenim brojem i vratis se. Ja sam u proracunu pogresila za desetak minuta, ali sam ipak stigla na vreme.
Mada, mislim da ce guzve biti sve manje i manje. Ili ce otvoriti vise od tri kabine.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!