Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By krpica
ova treca je josh i duhovita !! ^^
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma... nemate vi pojma, braco draga...
Sara Ramirez (poznata i kao Kali iz Uvoda u anatomiju) je po nekim glupim standardima debela, jer nosi odecu velicine US:12, sto dodje kao L velicina, ali je jednostavno :love:

Slika
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by Wilhelmina

Ma... nemate vi pojma, braco draga...
Sara Ramirez (poznata i kao Kali iz Uvoda u anatomiju) je po nekim glupim standardima debela, jer nosi odecu velicine US:12, sto dodje kao L velicina, ali je jednostavno :love:

Slika
Ova ako nosi L ja nosim S.. :doh:
By mythe
nije mi privlacna niti jedna devojka, meni isto dodje i Lady Gaga s jedne strane i Srbijanka/o Turajlic, Marija Serifovic ili one finske predsednice s druge strane :D , jedino sto kod ove prve vidis odmah da je zensko, a kod ovih drugih moras dobro pogledati da bi ustanovio njen pol :D
Korisnikov avatar
By Cvećka
Nije mi bitno....Ako se ukacim sa osobom nije mi bitan fizicki izgled.
By Juzerka
Moja bivsha devojka je bila gojazna (tj. jos uvek je). I to bas, bas gojazna. Ja pre nje nikada nisam bila sa bucama, debelim i slicno (ne znam vise koji je termin korektan...(:-
U svakom slucaju, pre nego sto sam je upoznala, bila sam u fazonu " jao fuj debljina, salo itd". A kada sam nju upoznala lose sam reagovala isprva, mislim svidelo mi se o cemu smo i kako pricale, energija i strast, ali sam dugo, bas dugo odbijala da se vidjam sa njom. Otkrila sam koliko sam pateticna, jadna, puna predrasuda. I tako sam se isprva smuvala sa drugom devojkom, do koje mi uopste nije stalo, samo da pobegnem od te debljine... Cak me je i moje drustvo podrzavalo u tome da je izbegavam..
Ali, posle celih 7 meseci rvanja sa sopstvenim primitivizmom i gluposhcu, skontala sam da jedino na nju mislim i reagujem pa sam je pozvala. I moram da kazem da je nije bilo lako smuvati i odobrovoljiti i da je trebalo puno i vremena i truda da stekne poverenje. I tek tu sam skontala koliko je gojaznim lezbejkama i biseksualkama tesko - njih diskriminise vecina gay i strejt populacije, vredjaju ih konstantno. I jos nesto - gojaznost ne mora da bude zato sto je neko nekontrolisana osoba slabe volje. Gojaznost moze da bude nasledna, zatim od dijabetesa i brojnih drugih oboljenja a moze da bude i nacin da se osoba odbrani, psihicki, od mnogih faktora.
Ali, bez obzira na to sto mnogi tvrde da gojazne osobe mogu biti "zracece" i kako moze da "ih boli ku***", to nije istina. Nije istina zato sto nije u pitanju salo, u pitanju je veliki deo populacije koji ih tretira kao stoku. Ja sam se licno, vise puta uverila u to na zurkama, kada sam sa svojom devojkom igrala - ljudi su blenuli u fazonu "sta ces ti sa njom". Nisu gojazni ljudi ti koji treba da se menjaju (osim ako stvarno zele), nego osbe kaoje su kao ja nekada - pune neznanja i predrasuda!
Korisnikov avatar
By Azdaja
registrujes se i napad na ovu temu - ili si debela ili...e, izvini...samo kazem sta mislim...

nikad nisam bila sa punijom devojkom, to ne znaci da necu biti....:)
Korisnikov avatar
By simarrgL*
ja bih ranije rekla ne, ali... :volinevoli:
moja devojka je bucika, i volim je takvu kakva je :)
da se razumemo, nisam ni ja mrsava :lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by tintily

Azdajice nemo' o'ma bljujes vatru :)

znas da sam zadrT :)

1000x sam rekla, nikad necu biti sa ONAKOM, pa... ili OVAKVOM pa...

nisam mislila nista lose, samo MORAM reci sta mi je tad palo na pamet :lol:

ne gledam na tezinu kao na nesto BAU, da mi se devojka ugoji +50 - to bi bilo potpuno ne bitna stvar...ali opet, pre ce mi za oko zapasti zgodna, a ni to ne znaci d ce me privuci.... hemija je cudo

EO bez bljuvanja vatre :D
By LeDeNa_
Mene hrana nervira....Mislim, jedem ja ali malo...I verujte mi vise uzivam od ljudi koji jedu dok "ne crknu" loool

Bila sam sa devojkom koja ima visak kg...ali me uvek to nerviralo...

GOJAZNOST:

Gojaznost je uteha.

Glupost stari ... debeli znaci.

Biti mrsav znaci biti tu.

Prazan stomak ... pun pogled na svet.

Gojite se i pustate da dani prolaze pored vas.

Dodje ti da jedes ... da zaboravis da je glad u srcu.

Gojis se! ... Zaboravljas.*

To je staro pitanje. Pozuda je uvek u trbuhu.**

Telo je zivotinjsko i glupo.

KO SE GOJI, TAJ SE BOJI.

looool

Ja se izvinjavam
Korisnikov avatar
By enna
Ne volim nabijene,zdepaste,pasivne(ono kad je vezana za kucu i kola i ne pada joj na pamet da mozda nekad potrci ili proseta),ne volim ni kada salo kipi na sve strane,a ona i dalje samo na hranu misli:)ali,apsolutno mi ne smeta ako je punija,ima visinu,gradjena je proporcionalno,dinamicna,energicna i ima harizmu.da,ovo poslednje je najbitnije,naravno.pre bih bila sa punijom u svakom slucaju nego sa nekim kosturom:tumble:a tu je faktor `sise`-meni vazan:wink:
Korisnikov avatar
By WoWLover
meni su chubby devojke bas simpa.. doduse je ih ne gledam sa strane "uh kako bi te odvalio u to tvoje debelo meso", ali gotivne su mi kada se onako srede i pokazu da se ne stide sebe.
kada su debeli momci u pitanju, oni mi vec i nisu nesti simpaticni jer mi ne odgovara takav tip muskarca... moze mesnatiji ali ne bas i gojazan.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by LeDeNa_

Mene hrana nervira....Mislim, jedem ja ali malo...I verujte mi vise uzivam od ljudi koji jedu dok "ne crknu" loool

GOJAZNOST:

Gojaznost je uteha.

KO SE GOJI, TAJ SE BOJI.

looool

Ja se izvinjavam
Ovo ko da si skinula sa nekog pro-ana sajta :nerd:
Korisnikov avatar
By Fantasy
Originally posted by Juzerka

Moja bivsha devojka je bila gojazna (tj. jos uvek je). I to bas, bas gojazna. Ja pre nje nikada nisam bila sa bucama, debelim i slicno (ne znam vise koji je termin korektan...(:-
U svakom slucaju, pre nego sto sam je upoznala, bila sam u fazonu " jao fuj debljina, salo itd". A kada sam nju upoznala lose sam reagovala isprva, mislim svidelo mi se o cemu smo i kako pricale, energija i strast, ali sam dugo, bas dugo odbijala da se vidjam sa njom. Otkrila sam koliko sam pateticna, jadna, puna predrasuda. I tako sam se isprva smuvala sa drugom devojkom, do koje mi uopste nije stalo, samo da pobegnem od te debljine... Cak me je i moje drustvo podrzavalo u tome da je izbegavam..
Ali, posle celih 7 meseci rvanja sa sopstvenim primitivizmom i gluposhcu, skontala sam da jedino na nju mislim i reagujem pa sam je pozvala. I moram da kazem da je nije bilo lako smuvati i odobrovoljiti i da je trebalo puno i vremena i truda da stekne poverenje. I tek tu sam skontala koliko je gojaznim lezbejkama i biseksualkama tesko - njih diskriminise vecina gay i strejt populacije, vredjaju ih konstantno. I jos nesto - gojaznost ne mora da bude zato sto je neko nekontrolisana osoba slabe volje. Gojaznost moze da bude nasledna, zatim od dijabetesa i brojnih drugih oboljenja a moze da bude i nacin da se osoba odbrani, psihicki, od mnogih faktora.
Ali, bez obzira na to sto mnogi tvrde da gojazne osobe mogu biti "zracece" i kako moze da "ih boli ku***", to nije istina. Nije istina zato sto nije u pitanju salo, u pitanju je veliki deo populacije koji ih tretira kao stoku. Ja sam se licno, vise puta uverila u to na zurkama, kada sam sa svojom devojkom igrala - ljudi su blenuli u fazonu "sta ces ti sa njom". Nisu gojazni ljudi ti koji treba da se menjaju (osim ako stvarno zele), nego osbe kaoje su kao ja nekada - pune neznanja i predrasuda!

nista ja samo da ponovim....da neko ko je mozda preskocio ipak procita.....
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by LeDeNa_

GOJAZNOST:

Gojaznost je uteha.

KO SE GOJI, TAJ SE BOJI.

looool

Ja se izvinjavam

Verujem da je ovo nesto najgluplje sto sam u zivotu procitao. Procitao sam par puta citiranu skribomaniju u nameri da shvatim sta je pisac hteo reci, ali dzaba..

Ont: Ni mrsave ni debele devojke mi nisu privlacne..

Krupni (naravno, ne debeli, a la 110+ kg) mushkarci jesu :)
Korisnikov avatar
By starsailor
ja sam vec pisala na ovoj temi ne secam se tacno sta, mrzi me da trazim, ali meni stvarno ali STVARNO nisu jasni ljudi koju dodju na temu ( ne samo ovu) i krenu da pljuju i diskriminisu. a ovo je kao gej forum, mi smo diskriminisani u drustvu. ok je izloziti misljenje/uskus ili sta god, ne volim gojazne (debele) devojke,nisu mi privlacne, ali ... sve vise od toga sto vredja je bas neukusno. neukusno je blaga rec...i znam da nista novo nisam rekla, ovo pricamo godinama, ali moram da se malo ispraznim.

a kada smo kod Sare Ramirez i meni je ona uzasno sexy. nebitno dal nosi S, M ili XXXL. zena ima nesto u sebi sto mene privlaci. :hvala:
Korisnikov avatar
By tintily
znate sta me stvarno nervira , ok vecini ljudi se dopadaju vitkije osobe , kada neko sebi da za pravo da kritikuje vas stav o debeljusnim, debelim, gojaznim ljudima i vama samima. Ja volim debeljusne (malo vise ) zene i sama sam takva i naucila sam da volim sebe takvu i uzivam u svom telu (a to je u pubertetu bilo jako tesko , verujte mi). I onda se nadje neko tamo da mi popuje kako to nije normalno ?
Joj izvinite sto je post tako s brda s dola al' iznervirala me jedna :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja volim debele kite, da li se i to računa? :kopanos:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by tintily

znate sta me stvarno nervira , ok vecini ljudi se dopadaju vitkije osobe , kada neko sebi da za pravo da kritikuje vas stav o debeljusnim, debelim, gojaznim ljudima i vama samima. Ja volim debeljusne (malo vise ) zene i sama sam takva i naucila sam da volim sebe takvu i uzivam u svom telu (a to je u pubertetu bilo jako tesko , verujte mi). I onda se nadje neko tamo da mi popuje kako to nije normalno ?
Joj izvinite sto je post tako s brda s dola al' iznervirala me jedna :)

:up:
Korisnikov avatar
By Brokeback
Ne radi se o tome da li mi je ona fizicki privlacna ili ne..vec da je posmatram kao osobu koja ne postuje svoje telo, a samim tim i sebe kada je dozvolila da dodje u to stanje gojaznosti.
Korisnikov avatar
By starsailor
a ako svoje telo mucis raznim dijetama i sl. volis ga?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!