Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
u svakom slucaju mislim da je lakse ostvariti komunikaciju preko interneta jer nemas koga da gledas u oci...
Lakshe možda jeste, ako ne voliš da gledaš u oči.. Lezbejke su nesigurne u sebe, možda zato i formiraju klanove. Ali, klanovi su samo privid sigurnosti.
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Lepa Lezbejka
Originally posted by shmizllica

u svakom slučaju, grade se bedemi na društvenim događanjima... stvaraju se krugovi ograđeni električnim žicama, pa čik priđi ako smeš... nema tu poznanstava, druženja, a kamoli nešto više, tužno ali istinito. zašto je to tako... e to jeste tema za razmišljanje.
Ne bih bas bila bukvalista,svi smo razliciti pa i klanovi.
Pa ne treba da postoje nikakvi klanovi to je suština problematike.
Pa sta ja znam,svi se mi vidjamo sa kim ocemo pa i izlazimo a to ti je klan... a ne mogu da se svi medjusobno kontaju i budu super a tek je besmislenije da sa tim kojima se kontaju ignorisu na tim mestima gde se jelte skupljamo svi mi kad tad? A onda to izdaleka izgleda kao klan. Ma ne znam,i briga me. :) Zadnji put kada sam izasla na gay mesto,izasla sam sa dve prijateljice a provela vece sa Momom super se ispricajuci. Tad sam bila tako raspolozena.
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
A drkadzija sam jer me smara da me neko cima zbog povrsnih recenica a izasla sam sa nekim koga npr. nisam dugo videla ili je muvam ili sam prosto zamislila drugacije vece u glavi tj. nisam zamislila da se pojavim i svima se ponaosob javljam i razmenim po dve tri recenice i gle vec 4 ujutru i odem kuci. :)
Ne treba zamarati mozak sa unapred isplaniranom večeri u glavi... treba biti spontan.

Upravo o tome i pricam treba biti spontan,a na gay mestima je nemoguce biti spontan jer se scenario ponavlja stalno...

Meni je sasvim ok da budem drustvena ali nekad mi se nece i imam to pravo. ;)
Ukinuti scenario i eto spontanosti. a kad nisi društvena, kokice i crtaći u toplini doma svoga.
Drustvena sam samo prema toj jednoj ili mojoj ekipi a ostalim jok. Na to mislih... ;)
Pa mislim da zatvorenost tog tipa samo umanjuje šansu da se ljudi upoznaju, druže,vole... i zato mislim da ta varijanta ekipe (klana, bande, čega god..).. nije dobra za opstanak lezbejske rase, jer to upravo stvara zatvorenost i odaljava nas jedne od drugih. To je poenta. Po meni.
Korisnikov avatar
By nev
u svakom slucaju mislim da je lakse ostvariti komunikaciju preko interneta jer nemas koga da gledas u oci...
Lakshe možda jeste, ako ne voliš da gledaš u oči.. Lezbejke su nesigurne u sebe, možda zato i formiraju klanove. Ali, klanovi su samo privid sigurnosti.
mislim da nije stvar da li volis ili ne volis da gledas nekog u oci, nego upravo u neisgurnosti u sebe sto je svojstveno za vecinu ljudi hteli oni to da priznaju ili ne. ja priznajem da sam nesigurna i zato ne prilazim ali je svako dobrodosao u moj "klan". :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Mene ekipe samo zbunjuju i odvracaju paznju od nekoga koga bih eventualno zelela da upoznam uvek mi je bolje islo jedan na jedan. A ja odavno nisam u tim vodama i ne mogu ni da budem merodavna jer ja stvarno ne ganjam nikoga da upoznajem niti imam nesto posebnu zelju sa tim... pa ni da upadnem u klan. Mogu samo da primetim da se forumasice medjusobno lepo druze na fudbalici i da stvarno tu nema klanova nego sve vuku jedan drugog ne druzenje... ma :neznam:
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Pa sta ja znam,svi se mi vidjamo sa kim ocemo pa i izlazimo a to ti je klan.
.... koji u sebe uključuje članove marginalne grupe koja nameće svoja shvatanja i ili ih prihvatiš ili ćeš biti prognan- to je klan, a ako si vezan za klan vidiš samo njegove članove, ne dalje od toga, a tvoja stvar da li će te biti briga ili ne. Mene jeste i to je sve.
Takođe, mislim da klanovi imaju "interesantan " hobi-spletkarenje... Sapientum sat.
Za mene je druženje jedno posebno razvijanje društvenog odnosa, a sektašenje uništavanje istog. No, kao što rekoh, ima nas raznih...
Korisnikov avatar
By Shmi
Kako god ja nemam klan,niti sam ikad bila u nekom klanu. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka

Mene ekipe samo zbunjuju i odvracaju paznju od nekoga koga bih eventualno zelela da upoznam uvek mi je bolje islo jedan na jedan. A ja odavno nisam u tim vodama i ne mogu ni da budem merodavna jer ja stvarno ne ganjam nikoga da upoznajem niti imam nesto posebnu zelju sa tim... pa ni da upadnem u klan. Mogu samo da primetim da se forumasice medjusobno lepo druze na fudbalici i da stvarno tu nema klanova nego sve vuku jedan drugog ne druzenje... ma :neznam:
Ja ne plivam u klanskim vodama i apsolutni sam protivnik istih. Nikada neću razumeti koncept klanskog "druženja" niti želim. A fudbalica može da bude dobar termin za neke bezazlenije stvari, jer priča o klanovima na sceni svakako to nije.
A ideja da neko nekog VUČE na druženje tek mi nimalo nije bliska.
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Originally posted by nev
mislim da nije stvar da li volis ili ne volis da gledas nekog u oci, nego upravo u neisgurnosti u sebe sto je svojstveno za vecinu ljudi hteli oni to da priznaju ili ne. ja priznajem da sam nesigurna i zato ne prilazim ali je svako dobrodosao u moj "klan". :)
Hmmm.. pošto nisam nesigurna u sebe, mišljenja nam se razlikuju. Dakle, kako bi neko ko bi ti prilazio znao ovo što si napisala? Možda si upravo ti ta koja deluješ "ufurano" (nenamerno, dakako)
Ovo sve uslovno rečeno, naravno. :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Nikad nisam bila u klanu uvek sam se druzila sa raznoraznima kada mi se druzilo. Mene su malo pre psovali sto necu na druzenje... i to nije prvi put. A kada sam poslednji put izasla kazem ti dosla sa dve prijateljice a provela vece sa Momom i tako mi se cesto desava kada sam raspolozena naravno.

Meni je samo zanimljivo sto kada udjes bilo gde jedva hoce da se jave,a znamo se iz ove ili one price.
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Meni je samo zanimljivo sto kada udjes bilo gde jedva hoce da se jave,a znamo se iz ove ili one price.
Pa to je tako zato što kad su u klanu onda nije kul da budeš vaspitan pa ne bi trebalo da se javiš..
Korisnikov avatar
By Shmi
Meni vise deluju stidljive i prave pickice... a ne da su ufurane ili face. Smesno mi to jbg. :lol:
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
A drkadzija sam jer me smara da me neko cima zbog povrsnih recenica a izasla sam sa nekim koga npr. nisam dugo videla ili je muvam ili sam prosto zamislila drugacije vece u glavi tj. nisam zamislila da se pojavim i svima se ponaosob javljam i razmenim po dve tri recenice i gle vec 4 ujutru i odem kuci. :)
Ne treba zamarati mozak sa unapred isplaniranom večeri u glavi... treba biti spontan.

Upravo o tome i pricam treba biti spontan,a na gay mestima je nemoguce biti spontan jer se scenario ponavlja stalno...

Meni je sasvim ok da budem drustvena ali nekad mi se nece i imam to pravo. ;)
Ukinuti scenario i eto spontanosti. a kad nisi društvena, kokice i crtaći u toplini doma svoga.
Aham izadjem na strejt mesto. :)
pa to je tek priča za sebe... sve je naopako, gay ljudi su primorani da izlaze na str8 mesta, a str8 devojke su se nakotile na gay mestima i tako u krug, duga priča, ali o tome nekom drugom prilikom.
Korisnikov avatar
By Shmi
Nisam primorana sama provodim vece kako ja hocu a ne da mi se bilo sta namece.
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Naravno i da zaključim celu ovu priču bez kraja, činjenica stoji da je Scena Dno ispod Dna i male su šanse da se tu išta promeni sve dok Klanovi kolo vode. Da se ne ponavlajm k'o pokvarena ploča... smaknuti Scenariste i nema takvog scenarija, prosto je.
Korisnikov avatar
By nev

Hmmm.. pošto nisam nesigurna u sebe, mišljenja nam se razlikuju. Dakle, kako bi neko ko bi ti prilazio znao ovo što si napisala? Možda si upravo ti ta koja deluješ "ufurano" (nenamerno, dakako)
Ovo sve uslovno rečeno, naravno. :)
eh, mozda bi za mene bilo bolje da je tako. "ufurane" ljude primete i dobro zapamte, a ja cesto moram da se upoznam sa nekim i po 3 puta da bi me se, 4. put kad se vidimo, uopste setili.

u svakom slucaju mislim da problem u komunikaciji i razvijanju bilo kakvih odnosa ne lezi u tome su lezbejke previse uobrazene, bezobrazne ili ufurane i da se upoznavanje zbog toga svodi na internet. znam ljude koji se upoznaju i razvijaju prijateljstva i veze na ovaj ili onaj nacin ili cak oba. nekom odgovara jedno, nekom drugo...to je individualna stvar.

Meni vise deluju stidljive i prave pickice... a ne da su ufurane ili face. Smesno mi to jbg. :lol:
zasto bi to bio problem onima koji nisu stidiljivi i prilaze bez problema? za ufuranost razumem, ali za ovo...
Korisnikov avatar
By m..
ja sam za trecu opciju - upoznavanje preko ljudi. uzivo mi ej na drugom mestu, net na trecem.

neko moze da mi bude jako interesantan preko neta, pa nikad necu pokazati inicijativu za upoznavanje u RL, u nekom klubu cu biti previse zauzeta i zabavljena svojom ekipom da bas primecujem okolo, mada ako primetim nekog simpaticnog - sigurno cu se bar osmehnuti, tu i tamo se upoznam s nekim, nisam zatvorena za to, osim ako mi je neko bas odbojan i siri neki los vajb (naravno pomaze ako mi je neko poznat preko neta i simpatican uzivo). najopustenija opcija mi je da neko nekog prosto dovede tu negde pa onda obratim paznju sta ta dovedena osoba govori i kako se ponasa, najmerodavnije mi je...
Korisnikov avatar
By 2kune

Ne znam! Ja ne volim internet komunikaciju. Ja sam za stvaran svet oko sebe.
Jooooj! Samo nemoj da izumreš... :placko: Ako treba, sam ću ti sagraditi rezervat... :superheroj: Naći ćemo negdje jeftin server i... :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Gollum
Originally posted by KgCS3
Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by KgCS3
Internet je mesto na kome mozete kriti "svoj identitet" i svakako mozete da budete sve ono sto niste uzivo :D (naravno ovde mislim na mentalne karakteristike)
Nikada mi nije bilo jasno sta to kome pomaze, kada bi svakako jednom morao doci dan da se ljudi upoznaju.
:neto:
Nije poenta bila u tome, i zapravo stvari na koje sam ja mislio se uopste ne rade svesno. Jednostavno tebi internet daje sansu da budes sve ono sto nisi ili za sta nemas muda. Tako ces npr ovde da flertujes ili da muvas super frayera a uzivo ne bi imao muda da mu pridjes nikada.
Podelices svoju intimu sa 250 ljudi ovde ali sumnjam da bi uzivo pred istim tim ljudima mogao tek tako da kazes da volis da gutas spermu. (moram ovako eksplicitno) :D Meni je i sam psiholog rekao da na netu uglavnom vazi kontra_psihologija. Sa druge strane imas potpunu konrolu i mnogo je lakse biti iskljuciv, pa tako kad ti se nesto ili neko ne svidi, obicno koristis ignore ili ga izbrises sa liste (itd) :)
Evo npr meni je jedna forumasica rekla da moram malo da povisim ton jer me nista ne cuje :blush: , dok na forumu delujem dosta "bucno" i "lajavo".
To je ono o cemu ti pricam i to se ne radi svesno, jer da ja zelim da ostavim takav utisak ne bih pricao da sam stidljiv. :D
Ja zaista mislim da su retki oni koji uspevaju da naprave balans ....
Ovo je super napisano ..
Ja sam recimo uzivo dosta stidljiva osoba, ne pricam previse i ne sprdam se .. kao sto radim na msn-u .. pa ljudi koji me upoznaju uglavnom se iznenade kako sam drugaciji nego sto su zamisljali ..
Zato i ja uvek internet prijateljima kazem kakav jesam inace, kako me drugi dozivljavaju, kako se ponasam u kojim situacijama, da mogu da steknu sto realniju sliku o meni.

Na interentu i najstidljivija i najiskompleksiranija osoba moze da se predstavi (i to nesvesno) kao neka super faca .. da ne kazem kako fotografije isto umeju da 'prevare'.
Zato sam ja uvek za to da se upoznas s nekim ubrzo nakon ostvarenja kontakta na netu, da te taj neko prihvati i dozivi onakvim kakav jesi u realnom svetu...
Retko ko je isti na chatu i u realnosti, ... na chatu nikad ne znas da li se neka osoba stvarno smeje kada stavi smeh-smajlija ili je to cisto iz navike i radi reda.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Wilhelmina

Heh, meni recimo vise ne odgovara atmosfera u klubu (mracno, preglasna muzika, previse ljudi, previse dima) da bih ostvarila normalnu komunikaciju, nego neka 'ufuranost u fazon'.
Nije mi baš jasan ovaj koncept..., valjda zato što kada izađem fokusiram se na dobre stvari koje čine moje veče, a ne na loše. Nisam nadžak baka .. No, ima nas raznih...
Sta ima da bude nejasno?
U opisanim uslovima se tesko ostvaruje razgovor, tako da o nalazenju devojke nema previse price. Da, moze da se pojavi neko (namerno ne pisem rod) ko ce djuskati, malo se zezati, ali da li se radi o potencijalnoj devojci, momku, drugaru/ici mogu da znam samo ako razmenimo brojeve telefona pa se naknadno sretnemo u gradu i razgovaramo.

Tako da, u sustini, i kontakti preko neta i kontakti u klubu, biblioteci, fakultetu, kursu, teretani, vode na isto mesto.
Korisnikov avatar
By Judith

Tako da, u sustini, i kontakti preko neta i kontakti u klubu, biblioteci, fakultetu, kursu, teretani, vode na isto mesto.

U stvari, na dva mesta, ili u krevet ili u recycle bin.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Uz to, verujem da je Bog hteo da se lezbejke (s)nalaze u prirodi, te da prirodno staniste nije ekskluzivan prostor za one koji su sposobni za reprodukciju.
To mi zvuči kao "Opstanak. Nisu Lezbejke žirafe pa da se snalaze u prirodi. LOL
Postoje zirafe lezbejke. Videla ja na Jutjubu.
Znas kako, ljudi su stoka kojoj je podaren razum da se stoci podsmevaju.
Korisnikov avatar
By maka

Da li smatrate da je razvijanje veza formiranih na internetu u kontekstu razvijanja lezbejskih konekcija jedini način da se lezbejke uopšte i upoznaju, pošto kada se viđaju po kafićima, klubovima etcetera, previše su uobražene i bezobrazne ili jednostavno ufurane u svoj identitet da bi napravile bilo kakav pomak ka normalnoj komunikaciji?

(ovo je, naravno, generalizacija, izuzecima skidam kapu)
Ne smatram.
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Uz to, verujem da je Bog hteo da se lezbejke (s)nalaze u prirodi, te da prirodno staniste nije ekskluzivan prostor za one koji su sposobni za reprodukciju.
To mi zvuči kao "Opstanak. Nisu Lezbejke žirafe pa da se snalaze u prirodi. LOL
Postoje zirafe lezbejke. Videla ja na Jutjubu.
Znas kako, ljudi su stoka kojoj je podaren razum da se stoci podsmevaju.
Po meni razum je potreban da se ne bismo podmevali jedni drugima. Što se stoke tiče, svuda je ima, a da se ja pitam, ne bi je trebalo puštati iz obora. A da se ne bavimo više životinjskim carstvom, verovatno postoje i slonice lezbejke, a u Boga ne verujem.
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka

Heh, meni recimo vise ne odgovara atmosfera u klubu (mracno, preglasna muzika, previse ljudi, previse dima) da bih ostvarila normalnu komunikaciju, nego neka 'ufuranost u fazon'.
Nije mi baš jasan ovaj koncept..., valjda zato što kada izađem fokusiram se na dobre stvari koje čine moje veče, a ne na loše. Nisam nadžak baka .. No, ima nas raznih...
Sta ima da bude nejasno?
U opisanim uslovima se tesko ostvaruje razgovor, tako da o nalazenju devojke nema previse price. Da, moze da se pojavi neko (namerno ne pisem rod) ko ce djuskati, malo se zezati, ali da li se radi o potencijalnoj devojci, momku, drugaru/ici mogu da znam samo ako razmenimo brojeve telefona pa se naknadno sretnemo u gradu i razgovaramo.

Moje mišljenje je da "ništa ne vodi na isto mesto". Sve je to individualna stvar.
Mislim da je malo apsurdno da čovek mora da stvara uslove da bi se super proveo u klubu i upoznao u klubu, jednostavno, u celoj toj priči hronično nedostaje spontanosti i to je ono što diktira napetu situaciju. Kad kreneš u klub ne razmišljaš unapred o tome kako ćeš stvarati uslove da bi upoznao nekog. Te stvari se dešavaju spontano.
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Originally posted by maka

Da li smatrate da je razvijanje veza formiranih na internetu u kontekstu razvijanja lezbejskih konekcija jedini način da se lezbejke uopšte i upoznaju, pošto kada se viđaju po kafićima, klubovima etcetera, previše su uobražene i bezobrazne ili jednostavno ufurane u svoj identitet da bi napravile bilo kakav pomak ka normalnoj komunikaciji?

(ovo je, naravno, generalizacija, izuzecima skidam kapu)
Ne smatram.
Zanimljiva konstatacija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!