Originally posted by Orlando the Lady
Originally posted by KgCS3
Internet je mesto na kome mozete kriti "svoj identitet" i svakako mozete da budete sve ono sto niste uzivo (naravno ovde mislim na mentalne karakteristike)
Nikada mi nije bilo jasno sta to kome pomaze, kada bi svakako jednom morao doci dan da se ljudi upoznaju.
Nije poenta bila u tome, i zapravo stvari na koje sam ja mislio se uopste ne rade svesno. Jednostavno tebi internet daje sansu da budes sve ono sto nisi ili za sta nemas muda. Tako ces npr ovde da flertujes ili da muvas super frayera a uzivo ne bi imao muda da mu pridjes nikada.
Podelices svoju intimu sa 250 ljudi ovde ali sumnjam da bi uzivo pred istim tim ljudima mogao tek tako da kazes da volis da gutas spermu. (moram ovako eksplicitno)
Meni je i sam psiholog rekao da na netu uglavnom vazi kontra_psihologija. Sa druge strane imas potpunu konrolu i mnogo je lakse biti iskljuciv, pa tako kad ti se nesto ili neko ne svidi, obicno koristis ignore ili ga izbrises sa liste (itd)
Evo npr meni je jedna forumasica rekla da moram malo da povisim ton jer me nista ne cuje
, dok na forumu delujem dosta "bucno" i "lajavo".
To je ono o cemu ti pricam i to se ne radi svesno, jer da ja zelim da ostavim takav utisak ne bih pricao da sam stidljiv.
Ja zaista mislim da su retki oni koji uspevaju da naprave balans ....