Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
Slika

Upravo sam se uclanio u FB grupu ''Treci kanal'' i shvatio da nakon njega ja vise nisam ni gledao tv. Tu sam prvi put otkrio Madonnu, MJ, obozavao sam 3kadur, jedine serije koje sam pratio isle su na njemu (pa cak i Kasandra :giggle: ) ...
Kome nedostaje ovaj kanal?

(info za kiwija - gorica nesovic je tamo pocela ;) )
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Kakva je ta misteriozna veza Kiwija i Gorice? Ako smem priupitati? :trep:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Iskreno, potpuno sam ga zaboravio. :giggle:

Medjutim, sad kad me podseti (sa sve logom), osetih u trenutku miris detinjstva... :love: :meda:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Secam se da su mi njihove skrivene kamere bile neukusne. Haha, ljudima je neprijatno, haha, vidi kako su zbunjeni, haha... not!
Ostalo bese ok.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ja samo kad vidim igora miklju moj zeludac uradi centrifugu a onda spontano pokusava da se izbaci napolje
Korisnikov avatar
By ns.happy
andjelika - on joj je pokrenuo fan klub temu :)

singidunum- secas se transformersa, granzorda...?
Korisnikov avatar
By Judith
Bas sam nedavno spominjala one tinejdz serije na Trecem,

npr. Zvono kao spas :hail2:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Mozda se secate... ali 3K je krenuo, cini mi se 88 ili malo ranije
na YU VIDEO SHOW-u koji se odrzavao u Domu omladine...

.. i prvo je poceo kao eksperimentalni kanal... nije se odmah zvao 3K,
vec OK..

Posle su se preselili u SC...
Korisnikov avatar
By ns.happy
sad sam se setio onog kviza gde su spajali parove (kako mu bese ime) i kako se nekoliko parova nakon toga i vencalo... :D :fist:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by ns.happy

singidunum- secas se transformersa, granzorda...?

E, to!!! :eya: :eya: :eya:

Kad su za vikend prepodne preko satelita pustali onu neku emisiju sto je vodio neki klinac sa naocarima (da li je imao nekog dzinovskog misa pored sebe:nerd: )...

I onda, celo prepodne - NAJBOLJE CRTANE SERIJE SVIH VREMENA! :love: :love: :love:

Da, da, ti transformersi su bili transformersi 2. generacije (ili tako nesto), i mnooooooogo bolji od onih sto je RTS kasnije sinhronizovao... :)

Super sto se i ti secas toga, svi kojima sam to pominjo me gledaju belo. :)

:bouncy:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Srecko, da li se secas sledece crtane serije? Pokusacu da je opisem, nisam uspeo da je nasumicno pronadjem/saznam ime... :neznam:

DakleM, opet su u pitanju roboti kojima "iznutra" upravljaju junaci, u borbi protiv zlog gospodara. E sad, ovi "nasi" imaju svog sefa, ako se dobro secam, to je neki celavi sa naocarima u invalidskim kolicima (ili je to iz "Srebrnog jahaca" :puzzle: )... Ne znam koliko ih je (3-5), ali mislim da su imali 2 ili 3 manja robota koji su se po potrebi spajali u jedan veliki (dakle, nije "Voltron")... Mracni gospodar je bio neki veliki, crni, bez lica, vise kao neka crna senka. On je imao nekoliko svojih podanika koji su naizmenicno kovali planove protiv dobrih junaka. I, cini mi se da su se borbe robota odvijale negde u Kosmosu... :nerd:

Nadam se da ces prepoznati na osnovu ovog ocajnog opisa... :fige:

:B
Korisnikov avatar
By mitrandir
A jel se seća neko Šoder liste na 3K i Žike Obretkovića :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By spliff
voleo sam shto su reemitovali mtv od ponotji do podneva
:up:

btw, gorica je pochela karijeru u ritmu srca. na studiju b
Korisnikov avatar
By tinkerbell
gledala sam kao klinka 3K...

mada sam chula da je 3K sada avala??
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Judith

Bas sam nedavno spominjala one tinejdz serije na Trecem,

npr. Zvono kao spas :hail2:
i Nestasne godine :D

oni su radili emisije o EKV-u i jedini pustali koncerte svake godine, na dan Milanove smrti
Korisnikov avatar
By Loni
Ja sam ga voleo kad se pojavio.
Jedno vreme zvao se OK kanal.

Tad je taj program imao smisla jer je pored 1 i 2. bio jedini i jer je jedini nudio program za omladinu.
Bili su to spotovi s MTV-ija,
kvizovi (Ko će koga), dečja emisija ,,Jesi li se zaljubiška'' koju je vodio Manda.

U odnosu na uštogljene 1 i 2. progam bilo je to osveženje.

Ipak, ubrzo kanal gubi koncept.
Tako si na njemu pre podne gledao MTV, a uveče ZAM.

Uskoro se pojavljuju Studio B, TV Politika, Palma, BK i Pink pa kanal dobija konkurenciju.

Plus što kao deo RTS-a postaje finansijski treća rupa na svirali ionako ne naročito bogatog javnog servisa.

Tijanić je davao lovu najpre 1 i 2. a 3. tek šta ostane.

Tad je 3k toliko osiromašio da je psotao disidentski.
Uveče su zarađivali puštanjem SMS poruka ljubavne prirode (gej su inače zabranili).
Pa su puštali omladinske disidentske emisije, koje je vodila ona jedna ,,Bičarka na travi''.
Gledanost sve manja i manja, da bi je konačno i ugasili.

I ne treba žaliti.

DRŽAVNI JAVNI SERVIS i ne treba da izgleda tako što će BEOGRAD imati čak 3 kanala, a NIŠ i Kragujevac ni jedan.

U temi o regionalizaciji rekao sam kako javni servis treba da izgleda.

RTS BEOGRAD 1
RTS BEOGRAD 2

RT VOJVODINA 1
RT VOJVODINA 2 (za jezika nacionalnih manjina)

To već imamo, a treba uvesti i...

RT ŠUMADIJA
RT NIŠAVA
RT DRINA

Dakle , treći, četvrti ili peti kanal RTS-a, da ali nikako s centralom u Beogradu. To bi već bio centralistički bezobrazluk.
Korisnikov avatar
By Tungi
Odrastao sam uz 3k...3k dur,serije,spotovi sa MTV-a:love:
Korisnikov avatar
By Dina
Bas sam skoro razmisljala kako mi nedostaju treci kanal i tv politika (posto nema tema za nju da je provucem ovde ;) ). Treci kanal je bio nesto novo i drugacije kad se pojavio. Ja ni pre ni posle nisam gledala mnogo tv ali kad se on pojavio samo sam zurila u taj tv kanal. Ne secam se cak ni sta sam gledala ali se secam nekog leta, valjda onog kad se tek pojavio, svakog dana od ujutru ukljucim treci kanal i gledam sve do popodne kad idem na bazen. A politika mi je prvo bila vazna negde pocetkom/sredinom devedesetih. Svakog petka mislim negde u 22 h je prikazivan neki film koji je bio drugaciji od ostalih ili je bila gay tematika ili poliamorija, uglavnom provokativne teme. Petkom sam obavezno gledala te filmove. To je bilo drugo vreme, treba uzeti u obzir. Televizije su bile mnogo konzervativnije, nije bilo ni neta. Skoro smo Loni i ja odgledali jedan trans/gay film i jedan gay predvece ili u ranim vecernjim satima. To tada nije bilo moguce, da menjas kanale pa naletis na neki drugaciji film, ma kakvi... Mozda ponekad u kasnim vecernjim tj rano jutarnjim satima ali i to retko. Tako da taj ciklus filmova je za mene bio fenomen, nije nigde ni najavljivan ni nista, to je samo neko tako pustao... Druga zasluga tv politike u mom zivotu je sto su u toku bombardovanja pustali dugometrazne crtace i stare filmove, mislim da mi je to mnogo pomoglo...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by sing&dunum

Srecko, da li se secas sledece crtane serije? Pokusacu da je opisem, nisam uspeo da je nasumicno pronadjem/saznam ime... :neznam:

DakleM, opet su u pitanju roboti kojima "iznutra" upravljaju junaci, u borbi protiv zlog gospodara. E sad, ovi "nasi" imaju svog sefa, ako se dobro secam, to je neki celavi sa naocarima u invalidskim kolicima (ili je to iz "Srebrnog jahaca" :puzzle: )... Ne znam koliko ih je (3-5), ali mislim da su imali 2 ili 3 manja robota koji su se po potrebi spajali u jedan veliki (dakle, nije "Voltron")... Mracni gospodar je bio neki veliki, crni, bez lica, vise kao neka crna senka. On je imao nekoliko svojih podanika koji su naizmenicno kovali planove protiv dobrih junaka. I, cini mi se da su se borbe robota odvijale negde u Kosmosu... :nerd:

Nadam se da ces prepoznati na osnovu ovog ocajnog opisa... :fige:

:B
svemirski jahaci?
Korisnikov avatar
By Tungi
Nedostaje mi i shock koridor na artu...I art,da l jos postoji?:nesiguran:
Korisnikov avatar
By *deni*
" Šoder lista " se redovno gledala u to vreme na 3K, kao i " Uz nedeljni ručak ", ZAM i 3K novogodišnji folk maratoni.
:gitara:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Andjelika

''
Kakve ovo veze ima sa 3 kanalom? Ovo su počeci Omladinske televizije Zagreb :-)
A i ja se sjećam početka 3 kanala, kada smo buraz i ja uspjeli, uz silne vratolomije namjestiti antenu da možemo pratitit OK kanal (i inače smo mi bili na takom zgodnom terenu da smo mogli loviti sve, pa smo uskoro ulovili i HTV 1 i 2). Kasnije je krenuo naš NS+ koji sam po sebi i nije bio tako loš, na njemu se počeo prikazivati Beverly Hills :party:
Korisnikov avatar
By HARP
Voleo sam treći kanal :B

Ko nije imao satelitsku mogao je da gleda MTV ujutru do 10h :D

Sećam se Rebeke de Ruvo svako jutro

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!