Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Li
I ja trazim jedan film...
Secam se da neki lik pljacka kucu sa nekom zenskom i unutra je bila neka devojcica koju je upucao.
Kasnije saznaje da je prezivela i da je smestena u domu za ometene u razvoju jer se nije oporavila posle pucnja (valjda je u glavu pogodio)...
i onda krene da je obilazi svakog dana i zaljubi se u nju (u medjuvremenu je porasla)... i valjda je kasnije ukrade iz tog doma i krene da brine o njoj...
ma mnogo tuzan film, mislim da je ukapirala da je on voli i da mu je uzvratila ljubav.
Korisnikov avatar
By Darling
@ Winter
Letnji prijatelji, mozda?
Korisnikov avatar
By Tungi
A ja bih veoma bio zahvalan onome ko mi nadje rapid linkove za film "A summer story":)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ako neko zna...
Radi se o filmu ili seriji, nisam sigurna, glavna glumica je plava, znam da je neki tip prati i zove telefonom, nesto kao preti... U jednom momentu njoj padne na pamet da nece da sedi kuci, ide u grad, treba joj sex i spandja se sa nekim debelim brkatim likom... toliko se secam, i secam se da mi je scena sexa sa tim smesnim debeljkom bila smehoresna. A nije komedija..
Starji je film, rekla bih iz 80tih.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Tungi

A ja bih veoma bio zahvalan onome ko mi nadje rapid linkove za film "A summer story" :)
iju. sećam se tog filma :vruce:
to je prvi film na koji sam lila suze ko blesava... možda sam imala 9 ili 10 godina kad sam ga gledala.

btw, ja nigde nisam uspela da ga nadjem. sorry.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by IriS

A ja bih veoma bio zahvalan onome ko mi nadje rapid linkove za film "A summer story" :)
iju. sećam se tog filma :vruce:
to je prvi film na koji sam lila suze ko blesava... možda sam imala 9 ili 10 godina kad sam ga gledala.

btw, ja nigde nisam uspela da ga nadjem. sorry.

I ja sam imao isto toliko,plakao svaki put kad sam gledao.:)Imao sam ga na VHS-u,a ni tu kasetu vise nemam:sigh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Divno :yay:

A skinu li ti Bob&Rose do kraja?
Korisnikov avatar
By Tungi
Dva filma mi trebaju,opet sam se setio nekih davno gledanih iz detinjstva imao sam ih i na VHS-u,ali' je problem prevoda filma...

Jedan se zove "Kolacic sudbine"(nije iz 1966. i 1999.),svega sto se secam je pesme od Kylie Minogue-I should be so lucky(ne znam originalan naziv filma,kod nas je preveden tako)

I drugi koji sam imao na istoj toj kaseti-komedija/horor,prevedeno kao "Devojke iz pakla" sto opet nikakve veze nema..Naime,radnja se desava u nekoj kuci,neka zurka,svi dolaze u tu kucu,zatim crvena uzarena lopta(djavo) koji ulazi u najstidljiviju,neku seljancicu medju njima i ona odjednom postaje wamp devojka koja ih naposletku "terorise",al' sve je opet komicno propraceno i na kraju "andjeo" obican lik u sivkastom mantilu koji dolazi i isteruje "uzarenu loptu" iz nje...

Heeeeeeeelp:rida:
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni treba pomoć oko serije.
HBO je u pitanju.
Psihijatri u Holivudu, komedija.
Traje 25 minuta.
"Leče" selebritije, sa najluđim mogućim problemima, a oni su luđi od pacijenata.
Njih dvoje, plava žena do 40 godina i matorac i njihova blesava asistentkinja.

I jako bih to gledao ponovo, ali eto... kako god da guglam i koga god da pitam... niko ne može da se seti.

Umalo da zaboravim!
Help please :maca:
Korisnikov avatar
By Marvin
Hepi pobogu, pa kako ovaj moj opis gore može biti za Kalifornikaciju?!

:lol:

Nije :)
Korisnikov avatar
By olga_diktator

Dva filma mi trebaju,opet sam se setio nekih davno gledanih iz detinjstva imao sam ih i na VHS-u,ali' je problem prevoda filma...

Jedan se zove "Kolacic sudbine"(nije iz 1966. i 1999.),svega sto se secam je pesme od Kylie Minogue-I should be so lucky(ne znam originalan naziv filma,kod nas je preveden tako)

I drugi koji sam imao na istoj toj kaseti-komedija/horor,prevedeno kao "Devojke iz pakla" sto opet nikakve veze nema..Naime,radnja se desava u nekoj kuci,neka zurka,svi dolaze u tu kucu,zatim crvena uzarena lopta(djavo) koji ulazi u najstidljiviju,neku seljancicu medju njima i ona odjednom postaje wamp devojka koja ih naposletku "terorise",al' sve je opet komicno propraceno i na kraju "andjeo" obican lik u sivkastom mantilu koji dolazi i isteruje "uzarenu loptu" iz nje...

Heeeeeeeelp:rida:

Ovaj prvi ti je Cookie, iz 1989, kaze imdb. http://www.imdb.com/title/tt0097109/

pronalazenje drugog je zahtevalo malo vise vestine imdbovanja, ali ukrstanjem potencijalnih reci iz naslova i potencijalne epohe dobila sam ovo:

Girlfriend From Hell, http://www.imdb.com/title/tt0099664/plotsummary

jesam na dobrom tragu?
Korisnikov avatar
By Tungi
Cry baby nije znao bih,to mi je omiljeni film:D

ali za ovo Olga:hail: :hail: :hail:

Hvala ti puuuno! :yay: :hug:
Korisnikov avatar
By Tungi
''

Da,to je taj...Samo linkova nigde nema:lol:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
joj, pa ovo je predivno!
vala sad cu da iskopam linkove, il me nece biti!
Korisnikov avatar
By Tungi
Ajde zivota ti,pa prosledi:lol:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
e majku mu, samo torent sam nasla, i to izgleda da je mrtav. grrrrrrr.
Korisnikov avatar
By Tungi
Isto,rapid linkova nema,a torrenta sto ima,sve je fake ili mrtvo:sigh:
Korisnikov avatar
By olga_diktator

Isto,rapid linkova nema,a torrenta sto ima,sve je fake ili mrtvo:sigh:
nasli film i skinuli neki moji prijatelji. VHS rip je u pitanju, kazu da mu to daje na drazesnosti ;)

cim mi budu dostavili, potrudicu se da ga dobijes.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pozuriiiii,gori mi: :D

Pa gde su nasli,koji sajt?:eya:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
nemam pojma, oni strogo cuvaju svoje tajne izvore. neverovatni su!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!