Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by WilhelminaOva ako nosi L ja nosim S..
Ma... nemate vi pojma, braco draga...
Sara Ramirez (poznata i kao Kali iz Uvoda u anatomiju) je po nekim glupim standardima debela, jer nosi odecu velicine US:12, sto dodje kao L velicina, ali je jednostavno
Originally posted by Cvećka
Nije mi bitno....Ako se ukacim sa osobom nije mi bitan fizicki izgled.
Originally posted by tintily
Azdajice nemo' o'ma bljujes vatru
Originally posted by LeDeNa_Ovo ko da si skinula sa nekog pro-ana sajta
Mene hrana nervira....Mislim, jedem ja ali malo...I verujte mi vise uzivam od ljudi koji jedu dok "ne crknu" loool
Bila sam sa devojkom koja ima visak kg...ali me uvek to nerviralo...
GOJAZNOST:
Gojaznost je uteha.
Glupost stari ... debeli znaci.
Biti mrsav znaci biti tu.
Prazan stomak ... pun pogled na svet.
Gojite se i pustate da dani prolaze pored vas.
Dodje ti da jedes ... da zaboravis da je glad u srcu.
Gojis se! ... Zaboravljas.*
To je staro pitanje. Pozuda je uvek u trbuhu.**
Telo je zivotinjsko i glupo.
KO SE GOJI, TAJ SE BOJI.
looool
Ja se izvinjavam
Originally posted by Juzerka
Moja bivsha devojka je bila gojazna (tj. jos uvek je). I to bas, bas gojazna. Ja pre nje nikada nisam bila sa bucama, debelim i slicno (ne znam vise koji je termin korektan...(:-
U svakom slucaju, pre nego sto sam je upoznala, bila sam u fazonu " jao fuj debljina, salo itd". A kada sam nju upoznala lose sam reagovala isprva, mislim svidelo mi se o cemu smo i kako pricale, energija i strast, ali sam dugo, bas dugo odbijala da se vidjam sa njom. Otkrila sam koliko sam pateticna, jadna, puna predrasuda. I tako sam se isprva smuvala sa drugom devojkom, do koje mi uopste nije stalo, samo da pobegnem od te debljine... Cak me je i moje drustvo podrzavalo u tome da je izbegavam..
Ali, posle celih 7 meseci rvanja sa sopstvenim primitivizmom i gluposhcu, skontala sam da jedino na nju mislim i reagujem pa sam je pozvala. I moram da kazem da je nije bilo lako smuvati i odobrovoljiti i da je trebalo puno i vremena i truda da stekne poverenje. I tek tu sam skontala koliko je gojaznim lezbejkama i biseksualkama tesko - njih diskriminise vecina gay i strejt populacije, vredjaju ih konstantno. I jos nesto - gojaznost ne mora da bude zato sto je neko nekontrolisana osoba slabe volje. Gojaznost moze da bude nasledna, zatim od dijabetesa i brojnih drugih oboljenja a moze da bude i nacin da se osoba odbrani, psihicki, od mnogih faktora.
Ali, bez obzira na to sto mnogi tvrde da gojazne osobe mogu biti "zracece" i kako moze da "ih boli ku***", to nije istina. Nije istina zato sto nije u pitanju salo, u pitanju je veliki deo populacije koji ih tretira kao stoku. Ja sam se licno, vise puta uverila u to na zurkama, kada sam sa svojom devojkom igrala - ljudi su blenuli u fazonu "sta ces ti sa njom". Nisu gojazni ljudi ti koji treba da se menjaju (osim ako stvarno zele), nego osbe kaoje su kao ja nekada - pune neznanja i predrasuda!
Originally posted by LeDeNa_
Mene hrana nervira....Mislim, jedem ja ali malo...I verujte mi vise uzivam od ljudi koji jedu dok "ne crknu" loool
Bila sam sa devojkom koja ima visak kg...ali me uvek to nerviralo...
GOJAZNOST:
Gojaznost je uteha.
Glupost stari ... debeli znaci.
Biti mrsav znaci biti tu.
Prazan stomak ... pun pogled na svet.
Gojite se i pustate da dani prolaze pored vas.
Dodje ti da jedes ... da zaboravis da je glad u srcu.
Gojis se! ... Zaboravljas.*
To je staro pitanje. Pozuda je uvek u trbuhu.**
Telo je zivotinjsko i glupo.
KO SE GOJI, TAJ SE BOJI.
looool
Ja se izvinjavam
Originally posted by Dirrtyonly if it's attached to a fat bird
Ja volim debele kite, da li se i to računa?
Originally posted by bas bleu
Originally posted by Dirrtyonly if it's attached to a fat bird
Ja volim debele kite, da li se i to računa?
Originally posted by tintily
znate sta me stvarno nervira , ok vecini ljudi se dopadaju vitkije osobe , kada neko sebi da za pravo da kritikuje vas stav o debeljusnim, debelim, gojaznim ljudima i vama samima. Ja volim debeljusne (malo vise ) zene i sama sam takva i naucila sam da volim sebe takvu i uzivam u svom telu (a to je u pubertetu bilo jako tesko , verujte mi). I onda se nadje neko tamo da mi popuje kako to nije normalno ?
Joj izvinite sto je post tako s brda s dola al' iznervirala me jedna
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!