Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by tintily
Osetiti se zivom!
Radovati se njenoj sreci vise nego svojoj.
Boleti njene boli.
Promeniti svoje planove zarad nje.
Pustiti je da ode.
ja volimsledeci citat jer opesiju ljubav onakvom kako je ja dozivljavam
"Ljubav nikad nista ne zahteva, vec samo daje. Ljubav samo pati,nikad se ne kaje i nikad se ne sveti" *(mahatma gandi)
Originally posted by tintilyupravo tako.
Pustiti je da ode.
Originally posted by sunflower5Dobra, dobra.
Dobra je ta Mikelandjelova
Originally posted by MageSposobnost prinošenja žrtve i prevazilaženje sopstvenih granica. Ako nekoga volim, onda želim da taj neko i oseti tu ljubav i obratno. Hoću reći da nisu dovoljna osećanja sama po sebi, već i manifestacija istih.
Šta za vas predstavlja ljubav? Kada možete za nekoga da kažete da ga/je volite?
Govorim o ljubavi uopšte, ne samo o romantičnoj ljubavi. Šta za vas znači voleti nekog?
Originally posted by KragiAli znam da se ne slažem se ovim italijanskim pederom.
Kad pripadam tebi, tad konacno potpuno pripadam i samome sebi. (Michelangelo Buonarotti)
Originally posted by Ulix... pa, dobro i onako si rekao da ne znas
Ne znam. Stvarno ne znam.
Originally posted by KragiAli znam da se ne slažem se ovim italijanskim pederom.
Kad pripadam tebi, tad konacno potpuno pripadam i samome sebi. (Michelangelo Buonarotti)
Nezamislivo mi je da mi je potreban neko drugi da bih osetio pripadnost samome sebi. I nezamislivo mi je da tražim ljubav da bih upotpunio sebe, da bih bio kompletan, itd. Sve te varijacije na temu su mi neprihvatljive.
Originally posted by Orlando the Ladyaaaa. padosmo (:
nemam pojma. kad iskrivim ljubav prema sebi i kada sam srecna sto sam rodjena zbog drugog, a ne samo zbog sebe.
Originally posted by UlixJa baš mislim da dosta veliki deo čovekove svesti i ličnosti nastaje upravo iz interakcije sa drugim ljudima (društvom). Ljudi su jako socijalni i smatram da se nijedan čovek ne može ukloniti iz društva i živeti izolovano a da pri tom ne izgubi veliki deo onoga što ga čini takvim kakav jeste.
Ne znam. Stvarno ne znam.
Nezamislivo mi je da mi je potreban neko drugi da bih osetio pripadnost samome sebi. I nezamislivo mi je da tražim ljubav da bih upotpunio sebe, da bih bio kompletan, itd. Sve te varijacije na temu su mi neprihvatljive.
Originally posted by Ulix
Originally posted by nsBeckieE blago vama dvoma...
Originally posted by Ulix
I dodajem--ljubav nije upotpunjavanje mene, nego davanje mene nekom drugom... Ja sam celovita i bez ljubavi. Ali, kada volim, zelim da dajem, i osecam da time ne gubim nista, nego time samo rastem.... kao ono: Ljubav je jedina stvar koja se deljenjem uvecava
Originally posted by Popeyepo meni, najoriignalniji opis ljubavi, ikad izrecen
ljubav je kada ne mogu zamisliti svoj zivot bez te osobe. ljubav, dakle, ubija mastu.
Originally posted by ingahahaha, cute
Ljubav je reč od 2 samoglasnika, 3 suglasnika i 2 idiota!
Originally posted by Mage* Sta predstavlja za mene ljubav!?
Ne znam da li postoji ovakva tema, ali hajde da je postavim svejedno...
Dakle, pitanje je jednostavno, ali veoma teško: Šta za vas predstavlja ljubav? Kada možete za nekoga da kažete da ga/je volite?
Govorim o ljubavi uopšte, ne samo o romantičnoj ljubavi. Šta za vas znači voleti nekog?
Originally posted by Tungi
Originally posted by FireGox
Ljubav je kada ne možete da skupite snage da to nekom tek tako kažete...
Kada ste zaljubljeni najsladje se smejte i najveće su suze, a u ocima vam zaiskri neka iskrenost
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!