Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By polarlicht4.1
Originally posted by m..

-neka od zena koje pratim na twitteru: Rekla sam da nam je scenario pun gramatičkih i pravoslavnih grešaka.
:krezavi:

Razumem siroticu u potpunosti.

Desilo se danas - sedim tako u kuhinji, jedem, gledam kesicu na stolu i mislim o tome šta piše na njoj: "San....Sankro....Sankroke....Da li se čita ovo T na kraju?".

Pisalo je SUNCOKRET. :hypno:
Korisnikov avatar
By blenta
izgubio novcanik sa dosta para i svim karticama tipa
bankovne srpske i americke, licna srpska i americka,
kartica od zdravstvenog, studentska identifikaciona
dakle apsolutni krah

posle prevrtanja cele sobe bacam se na krevet :

I'm so unfortunate.... why? why?
haven't I've been good believer God?

Superstar: Don't get him started about that (coz I'm an atheist)

blenta: eew... expected too be struck by lightning on the spot, guess he's too busy playing Sims

disclaimer:
postujem sopstvene izjave jer
a) sam jadan
b) bio u sobi sa francuzima koji nisu shvatili sve te lejere i dubinu moje poshalice
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by polarlicht4.1
Originally posted by m..

-neka od zena koje pratim na twitteru: Rekla sam da nam je scenario pun gramatičkih i pravoslavnih grešaka.
:krezavi:

Razumem siroticu u potpunosti.

Desilo se danas - sedim tako u kuhinji, jedem, gledam kesicu na stolu i mislim o tome šta piše na njoj: "San....Sankro....Sankroke....Da li se čita ovo T na kraju?".

Idem s drustom pored neke pecenjare, ima tome sad dobrih 10 godina i ladno procitam PILECI FAJL.
By Dragonite
Kiborg last night odgovara svom momku na konstataciju 'ti me ne voliš' (dejstvo alkohola prisutno):

'kako te ne volim! evo, evo... sad ću da te zagrlim tako jako da te apsorbujem!'
By Dragonite
Povodom toga što su se neki našli uvređeni Hlevdijinom izjavom da 'samo Blenta može da kaže za sebe da je biskvit i ne ispadne kreten':

Dragonite: PRAVDA ZA BLENTU... stavimo sliku blente iz Moje Fotke gde ga grli Elmo... ali će onda svi da pomisle da radimo akcije PAKETIĆ ZA BLENTU - samo jedan SMS može Blenti doneti radost!

Hlevdije: feed blenta with just one click!
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by KiWi

Prilazi nam danas pred Ušćem jedno mnogo slatko momče u sivoj treši i nudi letak sa rečima "Škola stranih jezika?", a ovaj moj odgovara "Ne hvala, pokušavamo da ostavimo!"
hahahahah...genije
By polarlicht4.1
Originally posted by m..

Idem s drustom pored neke pecenjare, ima tome sad dobrih 10 godina i ladno procitam PILECI FAJL.
Pratim i dižem ulog - idemo tak' niz ulicu i čita moja prijateljica: "Kakva je ovo pekara Capa-JEBO!". :sweet:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by m..

Pratim i dižem ulog - idemo tak' niz ulicu i čita moja prijateljica: "Kakva je ovo pekara Capa-JEBO!". :sweet:
Pratim i podizem - Ja: Citam sav skoncentrisan sa sve americkim naglaskom...MIIIIKERA! (Mesara)
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by Dragonite

Povodom toga što su se neki našli uvređeni Hlevdijinom izjavom da 'samo Blenta može da kaže za sebe da je biskvit i ne ispadne kreten':

Dragonite: PRAVDA ZA BLENTU... stavimo sliku blente iz Moje Fotke gde ga grli Elmo... ali će onda svi da pomisle da radimo akcije PAKETIĆ ZA BLENTU - samo jedan SMS može Blenti doneti radost!

Hlevdije: feed blenta with just one click!

trebace vam mnogo klikova za tu akciju drugari
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
,,Poseta piscevom grobu treba da dobije svecano obelezje: ucenici prilazu buket cveca, nastavnik ili ucenik odrze kracu besedu o piscevom zivotu i stvaralastvu, a mogu se recitovati i pogodna mesta iz piscevih tekstova."
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pakujem se za povratak kuci i zaboravim gomilu stvari da stavim. Sestra vadi jedno po jedno iz raznih coskova u kojima smo ih ostavljali posle svake setnje i kupovine. Na kraju vec iznervirana sjeti se da nisam spakovao nargilu i pita:

Na sta mislis da pusis kurac?!

ja: na usta, kao sav normalan svijet!

:lol:
Korisnikov avatar
By Dali_
Drug je jako puno vremena provodio na internetu, pa je njegova mama dobila mini nervni slom.
Mama pokusava da ga skine sa neta i uputi u prave zivotne vrednosti, sledecim:
je l znas ti......mnogo si se ti......ajde ajde.....
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Orlando the Lady

,,Poseta piscevom grobu treba da dobije svecano obelezje: ucenici prilazu buket cveca, nastavnik ili ucenik odrze kracu besedu o piscevom zivotu i stvaralastvu, a mogu se recitovati i pogodna mesta iz piscevih tekstova."
omg. zatim se celivaju moshti.
Korisnikov avatar
By m..
s tvitera: tata je upravo ušao u sobu držeći u ruci muške gaće i pitao "anči jel su ovo moje, ili neki tvoj trofej?"
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
iz belezaka jedne koleginice:

,,KURTOAZNA LJUBAV- to su izmislili trubaduri. Pre toga- samo seks. Njima je bilo vazno nesto vise."
Korisnikov avatar
By Judith
"Novi nastavnik matematike izgleda kao pohovana štipaljka!" - Moj mladji brat.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Orlando the Lady

iz belezaka jedne koleginice:

,,KURTOAZNA LJUBAV- to su izmislili trubaduri. Pre toga- samo seks. Njima je bilo vazno nesto vise."
au au, bilo je kod mene "u starom egiptu se ocituje teznja za raskoshem"

raskoshem :awesome:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
moja prijateljica mina gledajuci cecin nastup u nekoj emisiji:

"nikad mi nije bilo jasno kako zena sa takvim sisama moze da peva "moj je zivot mrtvo more", kad imas takve sise sigurno se ti nesto desava u zivotu." :dude:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Dragonite

Kiborg last night odgovara svom momku na konstataciju 'ti me ne voliš' (dejstvo alkohola prisutno):

'kako te ne volim! evo, evo... sad ću da te zagrlim tako jako da te apsorbujem!'
:-) :sweet:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Vratili se iz kluba Blenta ja i dva drugara od kojih je jedan Meksikaner i poredjali duseke na pod i svi se zgurali i kao ajde sad spavanje...I u jednom trenutku ja se samo okrenem i kazem

- Ummm...Did anybody by any chance lock our door?
- Don't worry M. , Im next to it and if something happens the Mexican always dies first.
Korisnikov avatar
By blenta
Superstar
koji je sa brojevima na vi
popunjava neki upitnik
i besni sto nisam sposoban da mu pomognem
: jbt tek sam na sestoj od devet strana, nisam ni pola prosao!
Korisnikov avatar
By blabla54380
uzjeb nekog lika sa fejsbuka u grupi "Ako skupimo milion članova Patrijarh Pavle će da vaskrsne"

William Bill Shankly:
Da li je ijedan vernik napravio grupu gde vredja ateiste? Kako vas bre nije sramota da blatite ime jednog od rektih normalnih ljudi sa ovih prostora? Neka je njemu laka zemlja, a vi cete za svoja dela kazhnjeni biti. Ako ne od Boga, kad vec ne verujete u njega, onda ce karma da uchini svoje, ili ce to biti deo procesa ...

:smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Zonche!

Vratili se iz kluba Blenta ja i dva drugara od kojih je jedan Meksikaner i poredjali duseke na pod i svi se zgurali i kao ajde sad spavanje...I u jednom trenutku ja se samo okrenem i kazem

- Ummm...Did anybody by any chance lock our door?
- Don't worry M. , Im next to it and if something happens the Mexican always dies first.
filmske fore u praxi :radosnice: :awesome:
Korisnikov avatar
By Khons
N: Cekaj, stani!

A: ..mali Djogani?
Korisnikov avatar
By deželaš

Hristos BACKPECEL :lol:

(sa polarlichtove čuvarkuće)
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by m..

Isti slucaj je bio i sa mnom,kada sam prolazio trgom Nikole Pasica i ugledao ogroman natpis na jednoj radnji(mislim da prodaju tepihe i sl.),pise CAJOHAPA,i ja se jos pitam kome je takvo nesto palo na pamet i sta uopste znaci...Tek kasnije mi klikne da je na cirilici -sajonara:krezavi:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Od pre neki dan (ne mogu da se suzdrzim), povodo fiksacije na oralni seks:

,,Mislim da sam ja i majku rodjenu pol**ala dok se ona poradjala."
:grom:
Korisnikov avatar
By V25
Od prekjuče-jedemo Dželajza Rouz i ja ćevape i sad ja, onako majčinski krenem da joj ih turam u tanjir, a na to će ona pred punim restoranom: „Ne guraj mi ga!“. Svi su, razume se, čuli. I sve bi to bilo ok da joj prethodno pred gostima nisam zadizao suknju i da nam kelner nije rekao: „U kafani nema vatanja!“ :lol:
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!