Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Dee
Svako doba nosi sa sobom neke lepe stvari... ako starenje tako prihvatimo, mislim da nam onda lakse pada cinjenica da mladost ostaje iza nas... :)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
starost me ne plasi--cak ni ako budem bila sama-- sigurna sam da cu unutar sebe uvek pronaci dovoljno "materijala" za ispunjen zivot... sigurna sam da mi nikad nece biti dosadno :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ako budem sama u starosti, skupljacu lutalice i lecicu ih, sto mi sada ne dozvoljava zena koja me je rodila i imacu pse i setacu i ici na pijacu i raditi sve ono sto nisam mogla u mladjim danima.. :hvala:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne razmisljam preterano o tome.
Mislim da je svaka starost manje-vise ista, cak i ako budem imala decu i zivotnog saputnika/cu, ne nameravam da im budem teret, ni psihicki ni fizicki.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
isto kao m...

mada kapiram da ce stvari biti malo drugacije tada u nasoj community...takoreci..necu imati zenu/muza takoto...ali imacu druge prijatelje sa njihovim mackama :)
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by hlaefdige
...ali imacu druge prijatelje sa njihovim mackama :)
A tacno tako i ja zamisljam svoju idealnu starost... jedino nisam znala da je ekipa vec pocela da se okuplja... :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa...evo...za sada nas je dve :D

mada, kapiram da ni m.. ne bi imala nista protiv :)
Korisnikov avatar
By mirth
:veverice:

A kazu astrolozi inace da je bas nasa generacija zaduzena da razbija tradicionalni koncept porodice i uvodi razne neke nove i neuobicajene konstrukcije... :yes:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
odlicno! uopste nemam nista protv da starimo 'vako :kiss:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
@orlando :kiss:

@jenny..ne zajebavaj, no se upisuj na vreme :D
Korisnikov avatar
By m..
hocu da starim sa vama i mackama.
ne ovako da ne znam kako sam dosla kuci.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
sto kaze drug najstariji - samo procackaj tjub...ima negde sigurno ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
:pucaodsmeha:

ot:
Nemam pojma. Al znam da ocu da se pridruzim macka klubu :meda: Count me in :yes:

E, da, mnogooooooo vise me plasi smrt mojih dragih nego moja. O mojoj ne razmisljam.
Korisnikov avatar
By Neve
Ne volim baš mačke. Budem imala pseto.
:)
Korisnikov avatar
By Blady
Ma sta me briga... bitno mi je da sve postignem za to vreme.... a kada budem bila stara, bas me briga... mozda sada, mozda me tada nece.... :slinavko:
Korisnikov avatar
By DfromOz
ne razmisljam preterano o tome, osim u nekim retkim momentima...i kao ok sam, sa kojim god scenarijom,bila sama tada ili ne...nekako verujem da cu ostati bar mlada duhom :lol:
Korisnikov avatar
By Dina
Ne plasim se starosti uopste, mislim da je mladost precenjena... a da je inace svako doba lepo na svoj nacin. Jedino sto ne bih volela to je bolest ali gledajuci pretke ima nade da me nece snaci, bili su zdravi i pokretni i samo... cap... umrli, odjednom ili za nekoliko dana. Malo tesko za okolinu, ali lepa smrt, ako ima lepe... A smrti se tek ne plasim, samo smrti dragih osoba. Nadam se da ce biti dece, unucica, to mi je onako lepsi scenario. A i ako ne bude imacu neke zanimacije sigurno, kao sto ih i uvek imam...
By ...Sitnicava...
Ne mislim da je ista lezbejska i hetero starost.

Ne bojim se starosti, bojim se smrti.

Prilagodiću taj deo života sebi maximalno i živeti sa ženom ukoliko je budem imala u tom trenutku. Trošićemo penzije na putovanja. :love: Jbt, trebaće mi 15 penzija za jedno putovanje. :/
Korisnikov avatar
By Cvećka
Ne razmisljam o tome. Zivim sada i ovde,a starenje i smrt prihvatam nekako kao nesto neizbezno.Ne plasim se toga sta nose.
Korisnikov avatar
By Dali_
Nekada sam imala sindrom Dorijana Greja, a sada me popusta sa godinama....mogu i unuci da trce po avljiji, :peca: nemam nista protiv.

Ako mi svaka zena ostavi po macku, bice to zanimljiv sport. :tepih: (ko pre do slaninice, njegova je..)
:jezik:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Galateja

Bojite li se starosti? Mislite li da je stvar dozivljaja kako cemo podneti breme godina? Da li je starost ista za lezbejke, biseksualke i heteroseksualke? Da li je po vasem misljenju sve to individualno ili generalizujete lezbejsku starost? Da li ste optimisti pa ovom pitanju?

Ja se jako plasim starosti i smrti, mada se trudim da optimisticno gledam na sve to.
Baš volim Galateju.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!