Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Seaman
ne razumem zasto ne mogu da nadjem posao. :smeh:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
e ja razumem što ljudi trče za gradskim prevozom,
trče zato što, ako ti pobegne pred surlom taj neki željeni, sledeći će doi u najboljem slučaju za sat vremena.
Korisnikov avatar
By castor
zasto ljudi imaju dve, a cesto i vise sim kartica i jedan aparat
:puzzle:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by castor

imam 2 kartice (2 telefona), jedan br je pvt, a drugi poslovno-privatni... :merlinka:

zasto neki ljudi imaju 5 i vise kartica?!
Korisnikov avatar
By m..
#OMEKSIVAC

Poslednje pojasnjanje likovima koji izgleda nemaju bas razvijeno culo mirisa pa ne kontaju, a iz moje perspektive: ama ne njusim samo omeksivac, njusim i dezodorans, mleko za telo, sampon, kremu, regenerator, lak za kosu ako uspem, detrdzent za sudove, tecni sapun, cajeve (doduse tu njusim kutiju)... nekad njusnem sitne kolace, spekulas bih mogla da njusim (a bogami i da jedem) do iznemoglosti, njusim hleb i soja sos i zacine... Njusim gotovo svaki proizvod koji nije upekovan tako da ga je nemoguce onjusiti. Takodje njusim i devojke s kojima se muvam. Sve njusim, hocu da svet oko mene lepo mirise (iako uglavnom mirise na cigarete), hocu da mi jastuk lepo mirise kad na njega stavim glavu, i peskir i majica... Jeba vas omeksivac is to ste se toliko uhvatili za njega.
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Azdaja
Originally posted by castor

imam 2 kartice (2 telefona), jedan br je pvt, a drugi poslovno-privatni... :merlinka:

zasto neki ljudi imaju 5 i vise kartica?!
to je ok
koliko kartica, toliko i aparata
ali jedan apart, a vise kartica mi je bez veze
Korisnikov avatar
By Winter
aman nemaju pare za vise aparata...... :roll: .....ili im nije prakticno da nose 7 telefona sa sobom :skijanje:
Korisnikov avatar
By unic0rn
zasto ne moze da se odjavi sa centralnog grejanja?
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ne razumem zashto ljudi imaju toliku želju da drugima nabijaju komplekse? :puzzle:

:drama: :drama: :drama:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
amerikance koji nose japanke u kombinaciji sa perjanom jaknom na -15.
By Kragi
ne razumem zasto sam najnezadovoljniji stvarima koje drugi uvek hvale kod mene :psiholog:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by KgCS3

ne razumem zasto sam najnezadovoljniji stvarima koje drugi uvek hvale kod mene :psiholog:
Same here:up:

Ajd' sto ne razumem njih,vec sebe jos manje..
By Kragi
Originally posted by m..

#OMEKSIVAC
.
.
.

Jeba vas omeksivac is to ste se toliko uhvatili za njega.
:pucaodsmeha: :kontradiktorno: :wtf:

Originally posted by m..

Poslednje pojasnjanje likovima koji izgleda nemaju bas razvijeno culo mirisa pa ne kontaju, a iz moje perspektive: ama ne njusim samo omeksivac, njusim i dezodorans, mleko za telo, sampon, kremu, regenerator, lak za kosu ako uspem, detrdzent za sudove, tecni sapun, cajeve (doduse tu njusim kutiju)... nekad njusnem sitne kolace, spekulas bih mogla da njusim (a bogami i da jedem) do iznemoglosti, njusim hleb i soja sos i zacine... Njusim gotovo svaki proizvod koji nije upekovan tako da ga je nemoguce onjusiti. Takodje njusim i devojke s kojima se muvam. Sve njusim, hocu da svet oko mene lepo mirise (iako uglavnom mirise na cigarete), hocu da mi jastuk lepo mirise kad na njega stavim glavu, i peskir i majica...
iz moje perspektive ja i dalje ne razumem :)
Ja i dalje koristim sampon koji ce mi regenerisati genetski ne bas najbolju kosu, deterdzent za sudove koji najbolje pere (po mom misljenju) bez obzira na miris, zacin koji je najukusniji itd itd :D
:bye:
Korisnikov avatar
By m..
ok ako recimo koristis feri i on ide u vise mirisnih varijanti, ti samo pokupis sa rafa prvi koji ugledas?

ja kosu (ili bolje da kazem grivu) preferiram da perem johnsonom za bebe mada mogu bilo cim osim head and shouldersa (jednom sam od toga dobila perut) a i brate bazdi. naravno da necu kupiti neko sranje od detrdzenta ili necega samo zbog mirisa, ali cu onjusiti 5 varijanti neceg dobrog i uzeti onu koja najbolje mirise.
By Kragi
Joj, a zasto polemisemo vise o tome :D Ti si se nasla prozvanom zbog toga sto ja neke tsvari ne mogu da razumem :D

No da odgovorim na tvoje pitanje - da, pokupim prvi koji ugledam :) Cak i ako zelim da imam odredjeni miris onda ga svakako necu njusiti jer znam kako mirise limun ili malina npr. Ja sam govorio o hemijskim preparatima koji imaju nama vec dobro poznate mirisne note, a cak i ako se izbaci neka nova za koju ne bih mogao da pretpostavim kako ce mirisati a ja je pritom kupim i shvatim da mi se ne dopada bas, necu se puno potresti :) Zaista me ne zanima sto cu tokom pranja sudova osetiti miris kamilice koji manje volim od mente npr ... :D
Razumem za parfeme, to moze da bude suvise licna stvar, ali hemikalije i sl, ne :D Znas kako, da mirise na zapusteni toalet ne moze, a to da li ce mirisati na vanilu, rum, kajsiju meni ej svejedno. Jednostavno se ne opterecujem tim stvarima u zivotu.
Srecna ti nova godina m...
Korisnikov avatar
By Tungi
Ne razumem zasto svi koriste lenor,kad je bohor najbolji:D
Korisnikov avatar
By Seaman
I moj drug stalno kupuje bohor, mislim da je 100 din u idei :lol:
Korisnikov avatar
By Tungi
Ono malo pakovanje...I to plavi:)
Korisnikov avatar
By maka
Ne razumem ljude kojima je kao gadno sto obozavam pastetu i sto mogu da zivim na njoj.
Oni kao vole kavijar. A garant kuci jedu zidarsku salamu.
By Kragi
^mako, obozavam te! :D BTW obozavam i ja pastetu, doduse najvise riblju ali prodje i pileca :D
Korisnikov avatar
By Tungi
Eto..Ne razumem stvarno ljude koji mogu da jedu te samlevene papke i iznutrice,a tek ove sto vole ribu:drama:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by maka

Ne razumem ljude kojima je kao gadno sto obozavam pastetu i sto mogu da zivim na njoj.
Oni kao vole kavijar. A garant kuci jedu zidarsku salamu.
wtf, nekome je gadna pašteta?! :lol:
pa zatuć'

ne razumem zašto ne krenem više!
Korisnikov avatar
By m..
ja volim pastetu dok se ne setim da tu udju rani neki delovi od zivotinje, sva sreca pa jedem one kokosije
By Kragi
Ne razumem tzv auto tuning ( :nesiguran: da se tako zove) a zapravo ga ne razumem u nasim uslovima. Ne kontam sto neko pokusava da od npr. Golfa II napravi SF letelicu raznoraznim budzenjem. :roll:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!